Dolar İşaretlerinin Kaybolması [ANA KONU] 16.07.2014

benimdde birçok videomda gitmiş komple ne dolar var ne ünlem o kısım boş :D mail falanda gelmiyor hususi baktım tek tek girip kontrol ettim :( sönen videoları sildim videolarımın yarısına yakını gitti .. editörle yapmadıklarımda gitti yapıpta duranlarda var alakası yok bence ama bu gün oldu bu olay.

bu olayı yaşayanlar o kanalların da bir çok kez videolarını ünleme düşürmüymüştü ?

arada sırada bu olay server hatasından oluyordu yalnız haberiniz olsun. gidip sonradan geliyordu ama bu sefer farklı durum sanki

hatırlıyorum 1 yıl önce oluyordu ama kötü içerikli videolarda oluyordu +18 kırgılı kız kavgası gibibi

Başlıkta bir post bile okumadım. "Google istese spamı bitirir de bitirmiyor. Çünkü onlara parayı biz kazandırıyoruz" dunkofluğu yapıldı mı?

Son düzenleme:
Benimde bir sorum olucak su anda yeni video yukleyen varmi acaba acaba unlemi kaldirip bu sistemimi getirdiler.Yeni yuklenen videolar unlem veriyormu?

Dolar isareti kalkan videolardan birine geri geldi dolar ayni yanik sekilde. Ellemeyin bence o videolari, geri gelirler sanirim.

benimde dün açtığım 2 adet kanalım kapanmış.. ya bu olaydan dolayı da yada pazartesi bir çok videoma dünya engeli gelmişti hatamdan dolayı o kanallardan dolayı bunlarda kapandı..

benimde dün açtığım 2 adet kanalım kapanmış.. ya bu olaydan dolayı da yada pazartesi bir çok videoma dünya engeli gelmişti hatamdan dolayı o kanallardan dolayı bunlarda kapandı..

engelli kanalı niye saklıyorsunki hocam ilk engelde kanal kalitesine bakmadan çiziyorum

benim gösterimler aşırı derecede düşmüş gösterim sayısı düşen varmı ? Kanalları kontrol ettim sıkıntı yok ama gösterimler çok düşmüş

вєякαη;490213' Alıntı:
benim gösterimler aşırı derecede düşmüş gösterim sayısı düşen varmı ? Kanalları kontrol ettim sıkıntı yok ama gösterimler çok düşmüş
Bendede %20lik düsme var bugün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri