Dolar İşaretlerinin Kaybolması [ANA KONU] 16.07.2014

Bu Kadar Abartmanızın Bir Anlamı Yok Klasik Yotube Maceraları Bunlar

Büyük bir güncelleme geliyor sanırım Analyticste az önce gördüm bu yazı yazıyor.Bu arada anasayfada kategoriler yok.Youtube stüdyosu adında ios ve android programı yapmışlar helal olsun adamlar çalışıyor sürekli :D

Want your Analytics faster and on the go? Install the new Creator Studio app for Android here or for iOS here to get realtime (yeah!) view count estimates and more.

Son düzenleme:
вєякαη;490213' Alıntı:
benim gösterimler aşırı derecede düşmüş gösterim sayısı düşen varmı ? Kanalları kontrol ettim sıkıntı yok ama gösterimler çok düşmüş

dün ve önceki gün arasında % 25 lik bir düşüş var bende de eskiye doğru kanalları kapatıyorlar galiba

Büyük bir güncelleme geliyor sanırım Analyticste az önce gördüm bu yazı yazıyor.Bu arada anasayfada kategoriler yok.Youtube stüdyosu adında ios ve android programı yapmışlar helal olsun adamlar çalışıyor sürekli :D

Want your Analytics faster and on the go? Install the new Creator Studio app for Android here or for iOS here to get realtime (yeah!) view count estimates and more.

yani türkçesi bu. bişe anlamadım

Analytics hızlı ve yolda ister misiniz? Burada ya da iOS Android için yeni Creator Studio uygulamasını yükleyin nerede gerçek zamanlı (evet) görünümü sayısı tahminleri ve daha fazla almak için.

Abi benim anlamadığım nokta şu. Forumda en az 15 günde bir '' Kıyım mı var '' diye konu açılıyor.

Diyelim ki var nolacak? Diyelim ki yok nolacak?

Elinizden ne gelecek yani? Her seferinde aynı muhabbeti yaşamanın ne anlamı var?

Dejavu dejavu dejavu dejavu dejavu dejavu dejavu dejavu dejavu dejavu dejavu dejavu dejavu..............

вєякαη;490213' Alıntı:
benim gösterimler aşırı derecede düşmüş gösterim sayısı düşen varmı ? Kanalları kontrol ettim sıkıntı yok ama gösterimler çok düşmüş

aynen hocam geçen ayki kazancmın 3 de birini kazanıyorum gün olarak... gösterim tık yerlerde sürünüyor.. Ben kanalı açarım bi daha o kanala girmem ama dolarlar gidiyor diye okuyunca formda benim kazanç bundan mı düştü diye girdim kontrol ettim dolarlar duruyor.. ama index ve hit düşük bakalım beklicez görcez :)

Bol kazançlar.

Bende şuan şükür bişey yok. Ancak bir kaç ay önce adsenseye ve partnere bağlı olmayan bi kanalda dolar işaretleri yokolup 2-3 gün sonra tekrar gelmişti.

yani türkçesi bu. bişe anlamadım

Analytics hızlı ve yolda ister misiniz? Burada ya da iOS Android için yeni Creator Studio uygulamasını yükleyin nerede gerçek zamanlı (evet) görünümü sayısı tahminleri ve daha fazla almak için.

analtyticsi diyor hızlı ve yolunda kullanmak istermisiniz buradan ios veya android için bu programı yükle kullan :D
qduw translate sunar google translatenin bir üst versiyonu

su basliklari güzelce yapın dolar isareti kayboldu mesela kıyım var filan yapmayın .

aynen hocam geçen ayki kazancmın 3 de birini kazanıyorum gün olarak... gösterim tık yerlerde sürünüyor.. Ben kanalı açarım bi daha o kanala girmem ama dolarlar gidiyor diye okuyunca formda benim kazanç bundan mı düştü diye girdim kontrol ettim dolarlar duruyor.. ama index ve hit düşük bakalım beklicez görcez :)

Bol kazançlar.

evet kanallar duruyor dolarlar yanıyor ama hit düştü üstelik çok düştü

Benim video mozaikle ünlemi geçtiğim kanallar uçmuş

Yt den yeni hamle dolar simgesi kayboldu.

aynen olabilirdi :) ama şöyle düşündüm işi bilen ve bu olaydan zarar görenlerin ilgisini çekip konuya almak için bu başlığı yazdım. 2 aydır ( kıyım var ) başlıklarından herkes takip ettiğinden en gerekli başlık olduguna kara verdim. Ve kanal kapatılması yok ama en güzel kanallarda ve videolarda gerçekden dolar gitmesi büyük bir kıyıma yol açtı. En azından benim için böyle oldu ve başlıktada bunu ifade ettim gene kıyım var ve dolar işareti gtti yazdım..

Baslığı düzelttim. Sanırım böyle daha iyi oldu :) Çünkü kıyım vs diyince baska sekilde anlasılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri