Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu Kadar Abartmanızın Bir Anlamı Yok Klasik Yotube Maceraları Bunlar
вєякαη;490213' Alıntı:benim gösterimler aşırı derecede düşmüş gösterim sayısı düşen varmı ? Kanalları kontrol ettim sıkıntı yok ama gösterimler çok düşmüş
Büyük bir güncelleme geliyor sanırım Analyticste az önce gördüm bu yazı yazıyor.Bu arada anasayfada kategoriler yok.Youtube stüdyosu adında ios ve android programı yapmışlar helal olsun adamlar çalışıyor sürekli
Want your Analytics faster and on the go? Install the new Creator Studio app for Android here or for iOS here to get realtime (yeah!) view count estimates and more.
вєякαη;490213' Alıntı:benim gösterimler aşırı derecede düşmüş gösterim sayısı düşen varmı ? Kanalları kontrol ettim sıkıntı yok ama gösterimler çok düşmüş
yani türkçesi bu. bişe anlamadım
Analytics hızlı ve yolda ister misiniz? Burada ya da iOS Android için yeni Creator Studio uygulamasını yükleyin nerede gerçek zamanlı (evet) görünümü sayısı tahminleri ve daha fazla almak için.
Bende şuan şükür bişey yok. Ancak bir kaç ay önce adsenseye ve partnere bağlı olmayan bi kanalda dolar işaretleri yokolup 2-3 gün sonra tekrar gelmişti.
aynen hocam geçen ayki kazancmın 3 de birini kazanıyorum gün olarak... gösterim tık yerlerde sürünüyor.. Ben kanalı açarım bi daha o kanala girmem ama dolarlar gidiyor diye okuyunca formda benim kazanç bundan mı düştü diye girdim kontrol ettim dolarlar duruyor.. ama index ve hit düşük bakalım beklicez görcez
Bol kazançlar.
su basliklari güzelce yapın dolar isareti kayboldu mesela kıyım var filan yapmayın .
mesela ne olabilirdi?
Yt den yeni hamle dolar simgesi kayboldu.
Benim video mozaikle ünlemi geçtiğim kanallar uçmuş
zararin varmi haci
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.