Dolar Kuru Sevindirici

• Kullanıcı Bin903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Bin903

Kayıtlı Üye
arkadaslar malum bugun ay sonu bildigim kadariyla odemeyi bugunun dolar kurundan alcaz Allahin izniyle insallah an itibari ile dolar kuru bence gayet iyi bakalim aksam saatlerinde ne olur :)

1 Dolar : 1,8750 tl

25 Mayıs dolar kuru üzerinden hesaplanacak diye biliyorum hocam.

bugün olduğuna eminmisiniz bazılarıda hesabın kesinleştiği günkü kur diyordu

bugun mü tam emin değilim ama paranın yattığı gün olmadığına eminim bizzat kendim gördüm o gün 1.84 dü kur ama 1.79 dan hesaplanmış
Bir arkadaş söylemişti ay sonunu hesap edyolar diye aynen de öle 30 nisan da 1.79 dolar.

bugun mü tam emin değilim ama paranın yattığı gün olmadığına eminim bizzat kendim gördüm o gün 1.84 dü kur ama 1.79 dan hesaplanmış
Bir arkadaş söylemişti ay sonunu hesap edyolar diye aynen de öle 30 nisan da 1.79 dolar.

Arkadaslar bugün ile alakasi yok maalesef..Daha önce ödeme alan arkadaslar girin Adsense hesaplariniza, son aldiginiz ödemenin altindaki detaylar kismina tiklayin en altta bi aciklama var : (hesabim TR ama dil ingilizce bende su sekilde yaziyor : )
Payments are converted to local currency at the prevailing rate at time of payment processing.

Anlami : Ödemeler , ödemenin gerceklestirilecegi günkü yerel kurdan cevrilecektir.. (bi arkadas bu cümlenin tam Tr hesapta yazanini kopyalayabilirse iyi olur)

Ama gel gelelim ödemenin yapilacagi gün 27 Mayis taki kur bizim bankalardan baktigimiz kur degil..Burda 2 alternatif söz konusu benim tahminim :

1. si ya bunlar uluslar arasi resmi kurumlarin bir tablosundan bakarak bu kuru buluyorlar..Misal merkez bankasinin kuru hep serbest piyasadan farklidir ama, illa merkez bankasi da degil belki kendi ülkelerindeki baska bi resmi kurulustan bakiyorlardir.

2. si de saat farkini da hesaba katarsak bizde bankalarin kapali oldugu saatlerde kurlarin alim-satim araliklari aciliyor.mesela gece girin garanti bankasi gercek döviz alim kismina, gün icindekiyle yada ertesi günle alakasi olmayacak sekilde , bankayi koruyucu , müsteriye dezavantajli olacak sekilde alim-satim farki cok aciktir..Dedigim gibi yada saat farkindan buna denk geliyor. sunu da belirtiyim bankalarin online ana sayfalarindaki rakam ile gercekten hesabiniza girip döviz alim satim yaptiginiz rakamda farkli (geceleri)..

sizde bildiginiz yada akliniza gelen bir sey varsa buyrun yazin arkadaslar...bunlar benim tecrübe ve tahminlerim..

tr hesapta yazan aynısı Ödemeler, ödeme işlemi sırasındaki geçerli kurdan yerel para birimine çevirilmektedirler.kurda:Döviz Kuru Değeri 1 : 1,796

surda bikac yüz dolar kazanıcaksınız diye kurun artmasını beklemek gercekten acizlik.

adama şaka gibi dolar 2 tl olsun demiş.,

sonra niye kriz var unutmayın dolar arttıkca tl degeri düşer.

surda bikac yüz dolar kazanıcaksınız diye kurun artmasını beklemek gercekten acizlik.

düşerse düşsün hocam.sanki bizim paramız.tl dediğimizde zenginin sömürenin parası onlar düşünsün..

Hocam bi nevi haklısınız ama "aciz" falan hiç hoş değil bu kelimeler .

Sonuçta doların çıkması inmesi bizim elimizde olmayan bişey . Elimize çok şükür bi miktar dolar geçiyor ve bu çıktığında da sevinmek en doğal hakkımız diye düşünüyorum.

insanlar düşükken döviz alır yükseldiğinde satar şöyle düşünün elinizde onbin dolar var doların düştüğünde tabikide üzülürsünüz sevinecek olsanız zaten dolar kullanmazsınız.

düşerse düşsün hocam.sanki bizim paramız.tl dediğimizde zenginin sömürenin parası onlar düşünsün..

hayatımda duydugum en sacma cümleydi:)

Hocam bi nevi haklısınız ama "aciz" falan hiç hoş değil bu kelimeler .

Sonuçta doların çıkması inmesi bizim elimizde olmayan bişey . Elimize çok şükür bi miktar dolar geçiyor ve bu çıktığında da sevinmek en doğal hakkımız diye düşünüyorum.

insanlar düşükken döviz alır yükseldiğinde satar şöyle düşünün elinizde onbin dolar var doların düştüğünde tabikide üzülürsünüz sevinecek olsanız zaten dolar kullanmazsınız.

sitemimi cok farklı yönde algılamışsın.

anlatmak istedigimi degil anlamak istedigini anlamışsın.

Dolar 2 lira sen bu ay youtubeden 100 $ alacan yani 200 tl
ekmek olacak 1 TL sigara olacak 10 tl benzin olacak 6tl kardasın wallla keşke dolar 10 lira olsa dersin sen şimdi :D

hayatımda duydugum en sacma cümleydi:)

sitemimi cok farklı yönde algılamışsın.

anlatmak istedigimi degil anlamak istedigini anlamışsın.

ne demek istediğinizi çok iyi anladım o arkadaşıda savunmuyorum zaten . dolar 2 lira olsun diye dua etmekde hiç hoş değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri