arkadaslar malum bugun ay sonu bildigim kadariyla odemeyi bugunun dolar kurundan alcaz Allahin izniyle insallah an itibari ile dolar kuru bence gayet iyi bakalim aksam saatlerinde ne olur 
1 Dolar : 1,8750 tl
1 Dolar : 1,8750 tl
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugun mü tam emin değilim ama paranın yattığı gün olmadığına eminim bizzat kendim gördüm o gün 1.84 dü kur ama 1.79 dan hesaplanmış
Bir arkadaş söylemişti ay sonunu hesap edyolar diye aynen de öle 30 nisan da 1.79 dolar.
surda bikac yüz dolar kazanıcaksınız diye kurun artmasını beklemek gercekten acizlik.
adama şaka gibi dolar 2 tl olsun demiş.,
sonra niye kriz var unutmayın dolar arttıkca tl degeri düşer.
surda bikac yüz dolar kazanıcaksınız diye kurun artmasını beklemek gercekten acizlik.
adama şaka gibi dolar 2 tl olsun demiş.,
sonra niye kriz var unutmayın dolar arttıkca tl degeri düşer.
düşerse düşsün hocam.sanki bizim paramız.tl dediğimizde zenginin sömürenin parası onlar düşünsün..
Hocam bi nevi haklısınız ama "aciz" falan hiç hoş değil bu kelimeler .
Sonuçta doların çıkması inmesi bizim elimizde olmayan bişey . Elimize çok şükür bi miktar dolar geçiyor ve bu çıktığında da sevinmek en doğal hakkımız diye düşünüyorum.
insanlar düşükken döviz alır yükseldiğinde satar şöyle düşünün elinizde onbin dolar var doların düştüğünde tabikide üzülürsünüz sevinecek olsanız zaten dolar kullanmazsınız.
hayatımda duydugum en sacma cümleydi
sitemimi cok farklı yönde algılamışsın.
anlatmak istedigimi degil anlamak istedigini anlamışsın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.