Hocam ben siyasi yönü ile alakalı hiç bir imada bulunmadım, öncelikle bu konuda anlaşalım

( Sadece sizin için değil diğer arkadaşlar içinde açıklamış olayım boş yere siyasete dönmesin olay. )
Ben vergiyede laf ederim doların yükselmesine de laf ederim. Ama bugün geldiğimiz noktada '' Halk bir koyun sürüsüdür. '' dediğimiz zaman cengaverler ortaya çıkıyor saçma sapan laflar söylemeye başlıyorlar. Sadece kendi milletimiz için söylemiyorum. Dünyanın tüm ülkelerinde bu durum böyledir, devlet yönetiminde kitle iletişim araçları ile yönetilmeye mahkumuz.
Bugün küfür savurduğumuz Amerika'da tam anlamıyla basın özgürlüğü yaşanırken ülkemizde malesefki durum tam tersidir. Amerika ve benzeri ülkelerde bürokrasi basının karşısında it gibi titrer bizde basın soru sormaya bile korkuyor.
Türkiye'ye özel bir laf vardır '' İçeri girmeyen bir gazeteci '' gazeteci '' olamaz. ''
Mantık gayet basit hocam, dolar yükseldikçe bizim borç durduk yere artıyor. Borçlanma arttıkça devlet napacak basacak vergiyi basacak zammı.. Vatandaş bunu kaldırabilir mi? Tabiki hayır.
O değil de içimi dökmek için yer arıyormuşum eyv

Konu biraz saptı kusura bakma