Domain işi kazandırır mı?

• Kullanıcı babs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Domain Satışı

babs

Kayıtlı Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar domain alıp satıp işine girmeye niyetlendim şuan araştırma aşamasındayım. sizce kazanç sağlanabilir mi?

2 ay sonra düğünüm var mağlum hayat şartları :(

0 bilgi bu saatten sonra çok zor hele 2 ay gibi kısa sürede kazanç sağlayamazsınız

0 bilgi bu saatten sonra çok zor hele 2 ay gibi kısa sürede kazanç sağlayamazsınız

2 ayda kazanç beklemiyorum zaten hocam. evlendikten sonra biraz destek olursa bana amenna. şuan ek gelir gibi yani tabi ilerisi için belli olmaz.

Birçok uzantının türemesinden sonra domain al-sat işine girilmez bence.

kısa,anlamlı.com uzantılı,bir sektöre ait olsa daha iyi,yıllanmış olmalı.
bu lanet domain işinin gıcık tarafı ;alırken kulağa hoş geliyor.sonra da gram işe yaramıyor.bakmışsın bir sana hoş gelmiş domain :D

Bence hiç girme zamanına yazık olur ama şunu yapabilirsiniz uzmanından destek alıp 2 bin tl lik domain i 2 sene sonra 4 bin tl ye satabilirsiniz

hocam kendin fikir yaratıp o projeye göre domain al sonra o domaini fikirle beraber pazarla

hocam kendin fikir yaratıp o projeye göre domain al sonra o domaini fikirle beraber pazarla

Mesela Goirp.com fikrim oyun, cuk oturur.. Hem web hem mobil oyun, ismi hızlı okuyunca insanın kafasında bi oyun algılanıyor Goirp Goirp Goirp

Mobil imza;

Pokemongo9.com - PokemonGoQ.com Satılıktır..

Usa Pinli Adsense Satılıktır

Hocam snap, namejet, action.godaddy gibi yerlerden backorder yapabilirseniz ama epey arastirmaniz gerekiyor ve piyasayı bilmeniz çok güzel paralar var . Ben 2008 yılından beri amatörce yapıyorum yillik yaklasik 12k tl kazanıyorum ortalama, ama değişiyor bu ay 9 000 tl kazandım ama sabırlı olmak lazım örnegin 250 tl aldığım bir domaine 6000 tl bir teklif geldi hiç beklemiyordum. Bu işler balık tutmak gibi ... Mesala sahika ocm diye bir domani 100 tl almıştım google dan bütün şirketleri araştırdım ve aradım bir boya şirketine o hafta 1000 dolara sattım ama tabi o alanadini ve müşteri yi denk getirmek biraz da kısmet işi. .. Acil paraya ihtiyacın varsa yapılacak bir iş değil ayrıca. .. Rastgele...

boşta güzel (sana göre güzel) domain gördüm hemen alayım olayı seni batırır. Bende 150 kadar domain var her yıl 4.000 tl gibi bir para ödüyorum. Arayan soran varmı desen hep ölücü tayfa. 3-5 yaşındaki jenerik domaine 100tl para veriyorlar havalarındanda geçilmiyor.

Domain işi yapacaksan bu işi iyi bilmen gerek yada benim gibi uzun vadade beklemen gerek. Oda masraf demek.

Hocam snap, namejet, action.godaddy gibi yerlerden backorder yapabilirseniz ama epey arastirmaniz gerekiyor ve piyasayı bilmeniz çok güzel paralar var . Ben 2008 yılından beri amatörce yapıyorum yillik yaklasik 12k tl kazanıyorum ortalama, ama değişiyor bu ay 9 000 tl kazandım ama sabırlı olmak lazım örnegin 250 tl aldığım bir domaine 6000 tl bir teklif geldi hiç beklemiyordum. Bu işler balık tutmak gibi ... Mesala sahika ocm diye bir domani 100 tl almıştım google dan bütün şirketleri araştırdım ve aradım bir boya şirketine o hafta 1000 dolara sattım ama tabi o alanadini ve müşteri yi denk getirmek biraz da kısmet işi. .. Acil paraya ihtiyacın varsa yapılacak bir iş değil ayrıca. .. Rastgele...

Evet hocam sizin dediğiniz yöntem iyi geldi bana.

0'dan başlıcaksan tecrübe kazanana kadar yedirmezler.Backorder olayları falan.Cin gibi herifler var sabah akşam bunlarla uğraşıyor meslek haline getirmiş.

Zamanınız var ise ve sağlam kişilerle çalışabilirseniz yada bu işte kendinize güvenip hızlı şekilde yol kat edebilirseniz güzel domainlerle güzel paralar kazanabilirsiniz ancak 2 ay sonra evleneceksiniz 3 ayda bilgisayar başında çok zaman harcarsanız eşiniz ile sorunlar ı erken yaşamaya başlarsınız kaldıki Şu an birçok aile yapısında internette iş yapsan bile aslında Seni sorduklarında bilgisayarda derler ve bu kelimede aslında çalışıyorsun değil aylak aylak oynuyor yada sosyal medyada zaman olduruyorun yerine geçiyor kazanamazsın diyenlere örnek olarak son zamanlarda almış olduğum birkaç alan adını paylaşmak istiyorum bunlar para edermi etmezmi?
Bunlar Son Zamanlarda Satın aldıklarımın bir kısmıdır
minecraftturkey.C * M
p0kemongo.C * M
pokemongo-forumu.C * M
pokemongogrup.C * M
pokemongokarakterleri.C * M
androidprogramlar.C * M
bilet-bul.C * M
pokemongooyunuoyna.C * M
pokemontoplari.C * M
poketoplari.C * M
pookemongo.C * M
seoalani.C * M
seoetkisi.C * M
seokur.C * M
seyahatturlari.C * M
thy-online.C * M
tr-pokemongo.C * M
turkishairlines-online.C * M
Kafana takılan birşey oldumu sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım elimden geldikçe
Buda Genel Domainlerimin listesi

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:20 ----------

ek olarak pokemon domainleri için .media uzantısına şu an istenen fiyat 500tl dir buda ek bilgi olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri