Dora Network Açılmıştır

Sayın hocam kazanccan %15 kesinti okey... güzel..
öğrenmek istediğim :

10,000 gösterime sizin vereceğiniz para ne ?_
a) 10,000 gösterime atıyorum = 50,00 tl verdi
B) 10 000 gösterime siz 40,00 verdiniz diyelim..
kazancın üzerinden kesıntı yapılıyor yanı aynı para veriyor diğer %20 kesıntı yapsada...
özetle: sizin videolara verdiğiniz para diğer partnerler yada adsenseden fazlamı ? az mı ?
örne :50,000 gösterime nekadar para ? veriyor siz ve rakıplerınız ? umarım sorumu sorebildim.

Sayın hocam kazanccan %15 kesinti okey... güzel..
öğrenmek istediğim :

10,000 gösterime sizin vereceğiniz para ne ?_
a) 10,000 gösterime atıyorum = 50,00 tl verdi
B) 10 000 gösterime siz 40,00 verdiniz diyelim..
kazancın üzerinden kesıntı yapılıyor yanı aynı para veriyor diğer %20 kesıntı yapsada...
özetle: sizin videolara verdiğiniz para diğer partnerler yada adsenseden fazlamı ? az mı ?
örne :50,000 gösterime nekadar para ? veriyor siz ve rakıplerınız ? umarım sorumu sorebildim.

Sorunuzu gayet iyi anladım ama sorunuzun net bi cevabı yok tahmini rakam söylesem olmaz yani içeriğe göre değişiyor kesin bir şey yok.

2 adet kanalımı bağlamış durumdayım 1 adet kanal için beklmedeyim arkadaşa skype deki ilgisinden dolayı teşekkurler.

Öncelikle merhaba

Bu partnere dizi kanalı alıyormusunuz acaba? Ya da fragman? Kanallarım var lakin güvenilir bir partner bulmadan bağlamak istemiyorum.

1-adsenseye bağlı kanalım var, içerisinde kesinleşmeyen param var, amab ben sızın aprtnere geçicem bugun geçtim diyelim kesınleşmeyen param ne olacak ?
2-partnere geçtim diyelim ödeme paypal oluyor dimi
3-partnere geçtim bağlamdım eksi ödemeler ? neyse yenı ödemeler partnere geçmeye başladı neyse, ben telif uyarısı aldım ve partnerden şutlandım ozaman adsenseye geçebiliyomuyum ? yoksa adsenseye donebılıyormuyum ? partner benı atıyor mu ? içerideki partnerdeki param yanıyormu ?
4-umarım anlatabıldım teşekkurler.

Hayırlı olsun

Bende bikaç soru sormak istiyorum
1= 1000 izlenime ortalama nekadar ödeme yapıyorsunuz
2=Sahte telifler gönderildiğinde bizim yerimizde itirazda bulunup silinmesini sağlıyomusunuz
3=Problem yaşadığımızda teknik destek sağlıyormusunuz
4=partnerden ayrılmak istediğimizde hemen ayrılabiliyormuyuz
5=ödemeler hangi gün yapılıyor awe gibi aksarmı
6=Sizin bayi olarak sağladığınız ekstra hizmetler varmı
6=Dizi spam illegal içerikli kanalları kabul ediyormusunuz
7=Kanal kapandığında içinde biriken paralarımızı alabiliyormuyuz
8=İhtar telif yersek partnerlikten çıkarıyormusunuz

Şimdilik sorucaklarım bunlar kolay gelsin..

1-adsenseye bağlı kanalım var, içerisinde kesinleşmeyen param var, amab ben sızın aprtnere geçicem bugun geçtim diyelim kesınleşmeyen param ne olacak ?
2-partnere geçtim diyelim ödeme paypal oluyor dimi
3-partnere geçtim bağlamdım eksi ödemeler ? neyse yenı ödemeler partnere geçmeye başladı neyse, ben telif uyarısı aldım ve partnerden şutlandım ozaman adsenseye geçebiliyomuyum ? yoksa adsenseye donebılıyormuyum ? partner benı atıyor mu ? içerideki partnerdeki param yanıyormu ?
4-umarım anlatabıldım teşekkurler.

1-Partnere geçtikten sonraki kazançlar partnerden ödenir.Önceki kazançlar adsenseye bağlı ise oradan.
2-Paypal,eft ve western union seçenekleri var.Paneliniz den istediğiniz ödeme şeklini seçebiliyorsunuz.
3-Telif yerseniz partnerden çıkarılırsınız, içerideki parayı zamanı gelince alırsınız ve kanalınızı tekrar adsenseye bağlayabilirsiniz.
4-Anlatabildiniz :):)

---------- Mesaj saat 12:27:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:23:32 civarında gönderildi. ----------

Hayırlı olsun

Bende bikaç soru sormak istiyorum
1= 1000 izlenime ortalama nekadar ödeme yapıyorsunuz
2=Sahte telifler gönderildiğinde bizim yerimizde itirazda bulunup silinmesini sağlıyomusunuz
3=Problem yaşadığımızda teknik destek sağlıyormusunuz
4=partnerden ayrılmak istediğimizde hemen ayrılabiliyormuyuz
5=ödemeler hangi gün yapılıyor awe gibi aksarmı
6=Sizin bayi olarak sağladığınız ekstra hizmetler varmı
7=Dizi spam illegal içerikli kanalları kabul ediyormusunuz
8=Kanal kapandığında içinde biriken paralarımızı alabiliyormuyuz
9=İhtar telif yersek partnerlikten çıkarıyormusunuz

Şimdilik sorucaklarım bunlar kolay gelsin..

1-İçeriğe göre değişiyor net birşey yok.
2-Hayır
3-Skype üzerinde teknik destek veriyoruz.
4-Diğer networklardaki gibi ayrılma isteği gönderiyorsunuz.
5-İlk ödemeler bu ay sonu(ocak) yapılacak.
6-Türkçe olarak her türlü destek.
7-Eskiden kabul ediliyordu ancak şuan kabul edilmiyor.
8-evet
9-evet

2 kanalım için partnere geçiş yaptırdım. şu an cok memnunum. gelirlerde iyi. en azından adsensede olduğu gibi ayın 12 si gelene kadar diken ustunde değilsiniz. arkadaş skypede çok ilgili her konuda yardımcı oluyor.

Gecen ayki kazancim gözükmüyr analytics de neden acaba?

Hocam dün bir başvuru yapmıştım hala olumlu veya olumsuz bir dönüş alamadım size zahmet bi bakarmısınız olmayacak gibi ise başka networke başvuruda yapamıyorum..

Kanal adreslerinizi pm atarmısınız.
[MENTION=2499]By_MeCHuL[/MENTION] [MENTION=4628]Murat Sarıkaya[/MENTION]

merhaba, 6 aylık, günkük 6k+ izlenimli ve 1000+ aboneli yabancı dil(ispanyolca) ve yabancı izlenimli (meksika, brezilya, arjantin, amerika) dizi kanalım var, şartlarınıza uyar mı acaba

Bugun bir adet kanalimla basvuru yaptim ne zaman sonuclanir acaba

Akilli Buzdolabindan Tapatalk Kullanilarak Gonderildi

Bugun bir adet kanalimla basvuru yaptim ne zaman sonuclanir acaba

Akilli Buzdolabindan Tapatalk Kullanilarak Gonderildi

kanal linki pm atarmısın

---------- Mesaj saat 19:10:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:06 civarında gönderildi. ----------

merhaba, 6 aylık, günkük 6k+ izlenimli ve 1000+ aboneli yabancı dil(ispanyolca) ve yabancı izlenimli (meksika, brezilya, arjantin, amerika) dizi kanalım var, şartlarınıza uyar mı acaba

Şartlara uyar hocam başvuru yapın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri