Dora Network Açılmıştır

Kimse yanlış anlamasın ve üzerine alınmasın ama 'Network' işinin çılkı çıkmaya başladı. Arkadaşlar herkes Network açar oldu. Beyler Hepimiz 1 Network'e bağlanalım. Birbirimiz ile yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olalım.

Hayirli olsun :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Creative network yeni açılmış sanırım. Ödemeleri konusunda bilgisi olan varmı? zamanında yapıyormu yada daha önce hiç yaptımı ?

Creative network yeni açılmış sanırım. Ödemeleri konusunda bilgisi olan varmı? zamanında yapıyormu yada daha önce hiç yaptımı ?

Yeni bir firma.Güven ve ödeme konusunda asla sizi üzmez.Kendi kanallarım dahil forumdan ve forum dışından birçok arkadaşımız bizi tercih etti.Güvenlerini boşa çıkarmayacağız.Her keze bol kazançlar diliyorum.İyi Akşamlar

Creative'nin sitesi neresidir?

Creative Nation | YouTube Network Network'un resmi sitesi bu(sanırım), girince de yeni adreslerimiz: ytnetworks.co ve creativenationnet.com diye bir mesaj çıkıyor, YouTube Network Platform | Creative Nation ya girince yarım yamalak bir web sayfası açılıyor/mıyor diğer adrese giriş yapılmıyor.

Yeni olduğundan bu tür aksaklıklar olabilir sanırım, Allah kolaylık versin, insanlarla uğraşmak zordur :)

bu partnerden memnun olan var mı arkadaşlar? kazançlar nasıl?

Hayirli ugurlu olsun kardesim Allah utandirmasin.Sizin gibi kisilerin cok olmasi hem rekabet acisindan hem bu isten kazananlar acisindan yararli olur dusuncesindeyim.

v2tf2.png

Ne kadar kesilecek?
Hesabınızdan sadece %15 kesilir.Kazancınızın %85'i sizin.

Kazançlarımı görebilecek miyim?
Dora Network partnerlerine güzel bir şekilde tasarlanmış Kontrol Paneli ile birlikte kazançlarınızı izleme imkanı sunar.

Kanalların sadece türkçe olması mı gerekiyor?
Her dilden kanal kabul ediyoruz.

Ödemem nasıl yapılacak?
Paypal yada banka hesabınıza ödeme alabilirsiniz.

Ödeme almak için bildirimde bulunmam gerekiyor mu?
Hayır.Her ayin kazancı bir sonraki ayin sonunda otomatik olarak ödenir

Ödeme alt limiti varmı?
Paypal ile ödeme almayı seçtiğinizde 1 dolarınız bile olsa ödemenizi alırsınız.
Paypal yerine banka hesabınıza da ödeme alabilirsiniz ancak bunun için 150 dolarınız olması gerekmektedir.

Tüm detaylar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Dora Network | En Kazançlı Youtube Partnerliğiniz

PARTNERLİK ŞARTLARI

1- Youtube kanalınız 2 hafta önce açılmış olmalıdır.

2- Kanalınızda para kazanma aktif olmalıdır. (Adsense para kazanması kapalı olan kanallar kabul edilmez.)

3- Kanalınız hiç bir uyarı ya da telif almamış olmalıdır. (3. Eşleşme, Topluluk Kuralları, Telif Hakkı İhtarları, Content ID Hak Talepleri)

4- Kanalınızın son 1 ay içindeki izlenimi en az 5000 olmalıdır.

5- Kanalınızın abone sayısı en az 20 olmalıdır.

yabanci unluler
yabanci cizgi filmler
yabanci tv logolari
Bu kategorilerdeki kanalları kesinlikle almıyoruz.
*** Kanalınız 1 gün ile 7 gün arasında incelenir ve geri dönüş yapılır.

E-Mail: [email protected]
Skype: doranetwork (Canlı Destek Saatlerimiz 16.00 - 18:30 Arasıdır )

HİZMETİNİZDEYİZ...
iki gündür kanalım kabul edildi para kazanma bölümünde nekadar kazandığımı göremiyorum ?

ya ben yüzde 3 5 10 anlamıyorum pek. şimdi sizin partnerde 1k izlemeye ne kadar kazanabilirim?

başarılar diliyorum partnerlige baglı arkadaşların yorumlarını yazması diger bireylerin bilinçlenmesini sağlayacaktır.

başarılar diliyorum partnerlige baglı arkadaşların yorumlarını yazması diger bireylerin bilinçlenmesini sağlayacaktır.

ilk partnet başvurum. arkadaşa ne zaman birşey sorsam anında net cevaplar alıyorum. işlerini çok iyi yapıyorlar hayırlısıyla ilk ödememi ocak sonunda alıcağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri