Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON - YouTube
hocam emeğine saygısızlık var senin aldığın izlenime bak birde bununkine bak işte videolarını burda paylaşmanın zararları ben o yüzden burda video paylaşmıyorum
bunu yapan adamlar yarın birgün sana sahte teliften tut sahte toplulukta atar
Yardımlaşma forumunda bile paylaşılan videolar spamlanıyor ya o kişilere yazıklar olsun..
ASDFASD Çok süper olmuş.![]()
![]()
bas telifi o üç kuruşa muhtaç olana kanalıda gümlesin
[MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] Hocam senin videoyu Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON - YouTube paylaşmışlar senin bilgin dahilin de mi yoksa değil mi? İstersen bir mesaj at bildir kaldırsın videoyu.
Kaldırmazsa artık biz kaldırırız. 35 k izletmiş ayıptır ya..
Bende altına kanal linkini attım belki bir faydası olur diye ufakta not geçtim
abi güzel gidiyor bu özgün video üretme yolunda devamlı çabalıyor hiç birşey yapmamaktan iyidir iyiyede gidiyor zaten![]()
https://www.facebook.com/photo.php?v=245605888941588&set=vb.167630890072422&type=2&theater
Facebooka düştüysen tamam hocam patlar gidersin
Bu da gösteriyor ki doğru yoldasın, paraya dolar deme zamanı gelir yakında
Bu arada videoya youtube kanal adresini yazarsan kanalına direkt hit gelir dostum.
İyi yapmışsınız illaki faydası olur ama şunu da demek istiyorum. Facebook sayfalarında eğer youtube linki şeklinde paylaşım olursa neredeyse gören sayısı yarı yarıya düşüyor o yüzden sayfa sahipleri facebook dışına link vermemek için videoları kendi sayfasına yüklüyor bu şekilde paylaşan sayısı da bayağ çok oluyor. Arkadaşa önerim bir tane hayran sayfası açsın videolarının üzerine facebook sayfasının adını yazsın ve videoyu sayfaya yükleyerek paylaşsın![]()
Buyuk facebook sayfalarinda da goruyorum bu videoyu video tutuyo ama emeginizi alamiyorsunuz gibi gozukuyor hocam :-(
Coşkun abinin videosunu ekleyen kişinin videosuna giriş yaparak. Yorum atacağınız video: Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON - YouTube
Bu kalın yazıyı eklerseniz sevinirim.
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] [MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] ( Sizde bu yorumu kopyalayın atın abi. ) Coşkun abi gelene kadar belki kendisi kaldırır.
Arkadaşlar inanın şuan mutlulukla şaşkınlığı bir arada yaşıyorum...Öncelikle ne kadar SAĞLAM DOSTLARIN arasındayım bunu bir kez daha anladım...SAĞOLUN VAROLUN...Demekki buralarda olamasak bile sırtımız sağlam...Video konusuna gelince Evet bu videoyu ilk yaptığımda SuperTalkingTomTV kanalımda paylaşmıştım...Sonrada Komedya19 Kanalımı Partnere geçirmiştim...İndex almada Partner kanalların farkını ölçebilmek adına orayada atmıştım...Ve bayağı bir faydasını gördüm...Yani anlıyacağınız o kanalda benim ve emeğimin karşılığını alıyorum...Aman deyim Kanalıma sahte telif felan gönderipte yakmayın beni