Düğün Dernek Fragmanını Yeniden Çektim :))

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON - YouTube

hocam emeğine saygısızlık var senin aldığın izlenime bak birde bununkine bak işte videolarını burda paylaşmanın zararları ben o yüzden burda video paylaşmıyorum

bunu yapan adamlar yarın birgün sana sahte teliften tut sahte toplulukta atar

Yardımlaşma forumunda bile paylaşılan videolar spamlanıyor ya o kişilere yazıklar olsun..

ASDFASD Çok süper olmuş. :D :D

bas telifi o üç kuruşa muhtaç olana kanalıda gümlesin

[MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] Hocam senin videoyu Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON - YouTube paylaşmışlar senin bilgin dahilin de mi yoksa değil mi? İstersen bir mesaj at bildir kaldırsın videoyu.

Kaldırmazsa artık biz kaldırırız. 35 k izletmiş ayıptır ya..

Bende altına kanal linkini attım belki bir faydası olur diye ufakta not geçtim
abi güzel gidiyor bu özgün video üretme yolunda devamlı çabalıyor hiç birşey yapmamaktan iyidir iyiyede gidiyor zaten :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=245605888941588&set=vb.167630890072422&type=2&theater
Facebooka düştüysen tamam hocam patlar gidersin ;)
Bu da gösteriyor ki doğru yoldasın, paraya dolar deme zamanı gelir yakında ;)
Bu arada videoya youtube kanal adresini yazarsan kanalına direkt hit gelir dostum.

İyi yapmışsınız illaki faydası olur ama şunu da demek istiyorum. Facebook sayfalarında eğer youtube linki şeklinde paylaşım olursa neredeyse gören sayısı yarı yarıya düşüyor o yüzden sayfa sahipleri facebook dışına link vermemek için videoları kendi sayfasına yüklüyor bu şekilde paylaşan sayısı da bayağ çok oluyor. Arkadaşa önerim bir tane hayran sayfası açsın videolarının üzerine facebook sayfasının adını yazsın ve videoyu sayfaya yükleyerek paylaşsın :)

Buyuk facebook sayfalarinda da goruyorum bu videoyu video tutuyo ama emeginizi alamiyorsunuz gibi gozukuyor hocam :-(

Coşkun abinin videosunu ekleyen kişinin videosuna giriş yaparak. Yorum atacağınız video: Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON - YouTube

Bu kalın yazıyı eklerseniz sevinirim.
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] [MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] ( Sizde bu yorumu kopyalayın atın abi. ) Coşkun abi gelene kadar belki kendisi kaldırır.

Arkadaşlar inanın şuan mutlulukla şaşkınlığı bir arada yaşıyorum...Öncelikle ne kadar SAĞLAM DOSTLARIN arasındayım bunu bir kez daha anladım...SAĞOLUN VAROLUN...Demekki buralarda olamasak bile sırtımız sağlam...Video konusuna gelince Evet bu videoyu ilk yaptığımda SuperTalkingTomTV kanalımda paylaşmıştım...Sonrada Komedya19 Kanalımı Partnere geçirmiştim...İndex almada Partner kanalların farkını ölçebilmek adına orayada atmıştım...Ve bayağı bir faydasını gördüm...Yani anlıyacağınız o kanalda benim ve emeğimin karşılığını alıyorum...Aman deyim Kanalıma sahte telif felan gönderipte yakmayın beni :D...Bende izlenim artıyor ve durmadan yorum geliyor diye seviniyordum..Allah'tan Kaanı tanıdım google + dan da uyandım mevzuya...Youtubedeki Olumsuz yorumlarınızı da silerseniz sevinirin....İYİ Kİ VARSINIZ VE BEN İYİ Kİ BU FORUMUN BİR ÜYESİYİMMMM...

Arkadaşlar inanın şuan mutlulukla şaşkınlığı bir arada yaşıyorum...Öncelikle ne kadar SAĞLAM DOSTLARIN arasındayım bunu bir kez daha anladım...SAĞOLUN VAROLUN...Demekki buralarda olamasak bile sırtımız sağlam...Video konusuna gelince Evet bu videoyu ilk yaptığımda SuperTalkingTomTV kanalımda paylaşmıştım...Sonrada Komedya19 Kanalımı Partnere geçirmiştim...İndex almada Partner kanalların farkını ölçebilmek adına orayada atmıştım...Ve bayağı bir faydasını gördüm...Yani anlıyacağınız o kanalda benim ve emeğimin karşılığını alıyorum...Aman deyim Kanalıma sahte telif felan gönderipte yakmayın beni :D...Bende izlenim artıyor ve durmadan yorum geliyor diye seviniyordum..Allah'tan Kaanı tanıdım google + dan da uyandım mevzuya...Youtubedeki Olumsuz yorumlarınızı da silerseniz sevinirin....İYİ Kİ VARSINIZ VE BEN İYİ Kİ BU FORUMUN BİR ÜYESİYİMMMM...

Denye deneye ugrasa ugrasa dogru yolu buldun gibi gozukuyor abi hayirli ugurlu olsun :-)

abi facede milyonluk sayfalar paylaşıyor bir dahakine kanal urlsini yaz ve video sonuna yt kanalıma abone olunuz de

aynn facebookda hitli sayfalar paylaşıyorr bari you tube olarak paylaşsa :(

Hocam parayi kirdin hadi iyisin 350kl ik sayfalarda gordum videonu :)

Denye deneye ugrasa ugrasa dogru yolu buldun gibi gozukuyor abi hayirli ugurlu olsun :-)
Valla bakalım ipin ucunu buldum gibi :D
abi facede milyonluk sayfalar paylaşıyor bir dahakine kanal urlsini yaz ve video sonuna yt kanalıma abone olunuz de
EmekThoR kardeşim bu konuyla ilgili örnek bir video linki gönderirmisin bir inceleyeyim...Teşekkürler...
aynn facebookda hitli sayfalar paylaşıyorr bari you tube olarak paylaşsa :(
Evet aynen öyle keşke linkle paylaşsalar...

Hocam parayi kirdin hadi iyisin 350kl ik sayfalarda gordum videonu :)
Şimdilik link olarak paylaşmadıkları için bu kadar paylaşıma göre bana çok dönen yok gibi :D

Teşekkürler...
Bu arada arkadaşlar hangi facebook sayfalarında denk geldiğinizi buradan paylaşırsanız en azından sayfa adminine mesaj yolu ile ulaşıp Kanal linkini felan video altına eklemesi için ricada bulunayım...Tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim..

On numara hocam izlerken büyük keyifle izledim sıkılmadan sonunda başardınız :)

Gerçekten kaliteli,özgün video çıkartmışsınız. Tebrik ederim hocam.

facebook'ta bunu yapan kesin işsiz demişler :D aksine google ve youtube ortaklığında çalışmaktan daha sağlam bir iş mi var acaba.

On numara hocam izlerken büyük keyifle izledim sıkılmadan sonunda başardınız :)
Teşekkür ederim beğendiğine sevindim...
Gerçekten kaliteli,özgün video çıkartmışsınız. Tebrik ederim hocam.
Teşekkür ederim...İnşaallah devamı da gelecek...
facebook'ta bunu yapan kesin işsiz demişler :D aksine google ve youtube ortaklığında çalışmaktan daha sağlam bir iş mi var acaba.
Yav he heee diyeydin :D Bir yandan Öğretmenlik, bir yandan Google ve Youtube ortaklığı...Bu işsizlikte fena yoruyo beee :D
Güzel çalışma tebrikler
Teşekkürler...
https://www.facebook.com/photo.php?v=234252850080259 hocam buyrun link gerçekten helal olsun güzel çalışma.
Çok teşekkürler, hem yorum için...hem de çağrıma cevap verip facebook linkini paylaştığın için...

Çok teşekkürler, hem yorum için...hem de çağrıma cevap verip facebook linkini paylaştığın için...

rica ederim hocam size KomediOlsunDiye kanalınızı da takip ediyordum ona da forumda cevap yazmıştım güzel yaptığınızı söylemiştim dahada üstünü hakediyorsunuz siz bunun inşallah youtube linkini de paylaşır sayfalar :)

Çok güzel olmuş abi eline sağlık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri