Dün Başladık Bügün Fikir Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qahqit58

Kayıtlı Üye
Öncelikle Herkese Merhaba Bir Fikrim Var Sizce Çalışırmı

Youtube Reklamlarina 1 ip sadece 1 tık yapabiliyor sanırsam buda benim aklıma söyle bisi getirdi

PCnin proxy ip ler ile ip sini değitirip hem video izleyip hem reklamlara tıklamak işe yararmı

Lütfen siz ne düşünuyorsunuz.

reklam sayımları ıp gore değil mac adresine göre yapılıyo yanlız.farkılı reklam olursa 1 den fazla tıklama yapılabilir.sadece aynı reklam olursa birden den fazla tıklamanın bir faydası olmaz

reklam sayımları ıp gore değil mac adresine göre yapılıyo yanlız.farkılı reklam olursa 1 den fazla tıklama yapılabilir.sadece aynı reklam olursa birden den fazla tıklamanın bir faydası olmaz
Yorum İçin tşkler peki o mac adresini değiştirmek mümkünmüdür?

mac adresini değiştirmenin tek yolu var o da yeni ethernet kartı almandır.

Dün başlayıp bugün aklınıza fikir geldi deyince bende dedim güzel bi düşünce ortaya çıktı herhalde ama nerede hile hurdayla haram parayı boğazınızdan geçirmek yerine emek verin işin tadına vararak para kazanmaya çalışın. Benim size tavsiyem özgün çalışmalar yapın videolarınızı tanıtmak için önce biraz para harcayın sonra geri getirisini görün .

Dün başlayıp bugün aklınıza fikir geldi deyince bende dedim güzel bi düşünce ortaya çıktı herhalde ama nerede hile hurdayla haram parayı boğazınızdan geçirmek yerine emek verin işin tadına vararak para kazanmaya çalışın. Benim size tavsiyem özgün çalışmalar yapın videolarınızı tanıtmak için önce biraz para harcayın sonra geri getirisini görün .
Abi Öyle diyosunda sosyal medyada [ facebook],kanalda takipçi felan yok 10 15 video atiyorum en iyisi 15 kişi izliyor buna bi çözüm bulmak lazim :D onun için yöneldim :D yoksa

Arkadaşın plaketi, yarın yapılacak ödül töreninde takdim edilecektir.
Duyurulur.

Hocam eline sağlık.Düşüncelerimi tam anlamıyla aktarmışsınız.Bende sizin dediğinize benzer bir şeyler yazacaktım.Gereksiz tartışmadan çekindiğim için yazmadım.

senin dediğin şeyi arkadaşım yaptı ve 400 dolar kazandı fakat 23 nisanda gelen sözleşmeden sonra yusuf yusuf oldu ve dahada yapamıyor zaten hesabı kapatıldı bu ayın başında

Öncelikle Herkese Merhaba Bir Fikrim Var Sizce Çalışırmı

Youtube Reklamlarina 1 ip sadece 1 tık yapabiliyor sanırsam buda benim aklıma söyle bisi getirdi

PCnin proxy ip ler ile ip sini değitirip hem video izleyip hem reklamlara tıklamak işe yararmı

Lütfen siz ne düşünuyorsunuz.

Yaw arkadaşım daah dün başlamışssın hemeN işin hilesinin bulmanın derdindesin...biraz emeğin sinsin

AYRICA : NE YAPARSAM İSTERSEN ŞEHİR ŞEHİR GEZ KAFEKAFE GEZ TIK AT GOOGLE AMCA SENİ YAKALAR .GOOGLE MÜHENDİSLERİ SENİN BÖLE BİŞEY YAPACAĞINI DÜŞÜNMÜYORMU SENCE ???

Arkadaş anladığına göre konuyu kilitleyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri