Dün Silinen Dünya Engeli Konusu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=35085]Ordinary[/MENTION] Haklısın Arkadaşım. İlk Zaman ki Şartlar ile Şuan ki Şartlar Arasında Fark Var. O Zaman Bu Kadar Ağırlaştırılmış Değildi ve Herkes Rahattı. O Gün ile Kıyaslamak Yanlış Olur Diye Düşünüyorum. Hem Postu Bir Kez Daha Okumanı Öneririm. Ben Taktiğin Paylaşılmasına Değil Ulu Orta Paylaşılmasına Karşıyım...

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] Sende Yardım Etmiştin Değil mi? :) Geçmişe Dönük Skype Konuşmalarımızı Bir İncele Derim. Madem Bu Arkadaşların Taktik Paylaşımları Doğru ise Neden Sen Kendi Bildiklerini Paylaşmadın? 3 Liraya 5 Liraya Dünya Engeli Geçtiğin Dönemleri Unuttun Sanırım Arkadaşım. Sende Çıkıp Herkese Paylaşaydın Taktiklerini Neden Paylaşmadın?

Not: Bu Arada Hala Okuduğunu Anlamayan Arkadaşlar Var Aramızda. Altını Çiziyorum Taktiğin Ulu Orta Paylaşılmasına Tepkim...

[MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] ben kimseye çıkıp nneden bu taktiği paylaştın neden benim kullandığım yöntemi forumda paylaştın diye ağlamadım kusura bakma :)

Son düzenleme:
Konu, konu sahibi istediği üzerine silinmiştir arkadaşlar, yönetim ile hiç bir ilgisi yoktur, hangi konu olursa olsun, konu sahibi report ettiği takdirde işlem yapılır.

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] Anlayış Kapasiten Bu Kadar işte. Bu Tepkiyi Ağlama Olarak Niteleyecek Çapta Adamsın. O Manada Benimle Diyalog Kurma...

arkadaş konuyu silmesindeki maksat neydi acaba benim kafa oraya takıldı.allahtan ben iyi düşünmüşüm ki sanki birileri konu silinecek dedi bana da ben konunun ekran görüntüsümnü almıştım

Konu sahibi kendi konusunu sildirmiş, yapabilecek birşey yok.
Konu sahibinin nickini bilen ondan özel pm'le isteyebilir.
Ramazanda kırmayın birbirinizi boş yere.
Bu konuda tarışmanın bir manası yok.

o yöntemde bu hafta kapanır rahat olun. biraz araştırın forumda f5 yapmak araştırmak olmuyor.

Bu forumda uluorta yerse ne anlamı kaldı bu forumun burada olmasının? :) Premium bölümde bile paylaşılan taktikler fixleniyorsa bu tarz paylaşımların nerede paylaşıldığının bir önemi yok bence.. Onun dışındada tartışma yaratmak istemiyorum ama bir taktik paylaşıldığında bu şov yapmak oluyorsa, tuhaf tuhaf tepkiler verip sonrasında @ mNote, @ Era etiketlerini kullanıp paso şikayetçi tavırla hareket etmek şovun kralıdır.

[MENTION=45894]Disturbed[/MENTION] Çok Komiksin Adamım...

Genel olarak sanırım öyleyim.. Ama benim belirttiğim görüşüm sadece sizi kapsamıyordu, herzaman olaylara böyle yaklaşılıyor ama sizin böyle bir yorumla üstüne alınır tavırlarınız sizinde komik bir kişilikte olduğunuzu göstermiş :)

Beyler tartışmanın anlamı yok şu mübarek ayda. Takmayın bu kadar.Herkes kendi fikrinde haklı.

@Disturbed Genel Anlamda Ciddi Biriyimdir ve Bu Ciddiyetim Gayri Ciddi Tavırlarla Yazılanı Okumadan, Okunanı Anlamadan Yorum Yapan ve Ardına da "Üzerine mi Alındın? Görüşüm Geneli Kapsıyordu" Safsatasında Bulunan, Olgun Görünüşlü ama Çocuk Aklıyla Düşünen İnsanları Hiç Sevmem...

Olaya Bakış Açını Çok iyi Anlıyorum. Daha Dün Başladığın Bu Yolda Sende Para Kazanmak İstiyorsun ama Budan Bir Kaç Sene Sonra Belli Bir Tecrübe Edindiğinde Anlayacaksın Zamanında Elinden Kayıp Gittiklerini. Gerçi Bu Düşünce Tarzı ile O Bir Kaç Sene Sonrayı Zor Görürsün Ya Neyse... Ulu Orta Paylaşım Yapılmasın. Bu Durum Bu Taktiğin Fixlenmesini Hızlandırıyor. Sizler Her Çiçekten Bal Almaya Çalışıyorsunuz ve Bu Sebepten Bu Gerçeği Göremiyorsunuz. Bu Taktik Paylaşımları Gizli Olmalı ve Genelde Olmamalı... Tavrım Bu Sebeptendir. Cevap Verecekseniz Beni Anlamaya Çalışın O Şekilde Cevap Verin.. Aksine Anlamıyorsanız Lütfen Beni Çocuksu Tartışmalara Çekmeyin...

=)

Bu forumda uluorta yerse ne anlamı kaldı bu forumun burada olmasının? :) Premium bölümde bile paylaşılan taktikler fixleniyorsa bu tarz paylaşımların nerede paylaşıldığının bir önemi yok bence.. Onun dışındada tartışma yaratmak istemiyorum ama bir taktik paylaşıldığında bu şov yapmak oluyorsa, tuhaf tuhaf tepkiler verip sonrasında @ mNote, @ Era etiketlerini kullanıp paso şikayetçi tavırla hareket etmek şovun kralıdır.

para herkesi köpek yapmış ;)

Bir de dün açılan bir şikayet konusu içerisinde, üstü kapalı olarak google apps vasıtasıyla, text dosyası ile 30 saniyede 5000 gmail açmak gibi bir husustan bahsedilmişti, o konuda uçuvermiş

[MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION];

Sen sıkma canını hocam, ergenler veya acemi ve normal seviyedeki spamcılar bizleri anlayamazlar

Su akar yatağını bulur, en fazla bu yöntemde fixlenir, bizde yöntem taktikten bol ne var

@Disturbed Genel Anlamda Ciddi Biriyimdir ve Bu Ciddiyetim Gayri Ciddi Tavırlarla Yazılanı Okumadan, Okunanı Anlamadan Yorum Yapan ve Ardına da "Üzerine mi Alındın? Görüşüm Geneli Kapsıyordu" Safsatasında Bulunan, Olgun Görünüşlü ama Çocuk Aklıyla Düşünen İnsanları Hiç Sevmem...

Olaya Bakış Açını Çok iyi Anlıyorum. Daha Dün Başladığın Bu Yolda Sende Para Kazanmak İstiyorsun ama Budan Bir Kaç Sene Sonra Belli Bir Tecrübe Edindiğinde Anlayacaksın Zamanında Elinden Kayıp Gittiklerini. Gerçi Bu Düşünce Tarzı ile O Bir Kaç Sene Sonrayı Zor Görürsün Ya Neyse... Ulu Orta Paylaşım Yapılmasın. Bu Durum Bu Taktiğin Fixlenmesini Hızlandırıyor. Sizler Her Çiçekten Bal Almaya Çalışıyorsunuz ve Bu Sebepten Bu Gerçeği Göremiyorsunuz. Bu Taktik Paylaşımları Gizli Olmalı ve Genelde Olmamalı... Tavrım Bu Sebeptendir. Cevap Verecekseniz Beni Anlamaya Çalışın O Şekilde Cevap Verin.. Aksine Anlamıyorsanız Lütfen Beni Çocuksu Tartışmalara Çekmeyin...

Halen fixlenme mevzusu ve küçümser yorumlarınızla ciddi bir insan olduğunuzu söylediğiniz halde gerçekten komik duruma düşüyorsunuz :) Yahu ben 3-5 kişinin bilipte aylar sonra fixlendiği onca taktiği gördüm, çalıştım hadi onuda geçtim bir taktiği 2. kişi bilsin bilmesin o taktik yine fixleniyor.. Şimdi o adamlar kendi ayağına sıkıpta mevzuyu fixleme amaçlı yt'ye yani otomatik yanıt sistemi olan destek biriminemi bildirdi? Fixlenme diye birşey yok benim gözümde artık çünkü yt aptal değil kendisi bulup fixliyor senin benim bildirmemi beklemiyor bunu ister kabullenin ister kabullenmeyin..

Ya o değilde "Daha Dün Başladığın Bu Yolda Sende Para Kazanmak İstiyorsun" nasıl bir laf :D illa açık etmem mi gerekiyor kazancımı? ayda 3k'nın altına inmiyorum rahatladınızmı bu konuda? Şükür ki ben taktik fixlenecek kaygısıyla yaşamıyorum aksine elimden geldiğince araştırmacı olarak bulduğum taktiğe alternatif yeni taktikler bulmaya çalışıyorum.

@Captain Price Haklısın. Daha da Yorum Yapmayacağım. Yalnız Bu Kadar Elit Bir Toplulukken Böyle Çoluk Çocukla Muhattap Kalmak Çok Üzüyor. Adam Daha Dünkü Bebe Para Kazanma Hırsı Olan İnsanları Köpek Olmakla Suçluyor. Yazık :) Neyse ALLAH Herkesin Çarşısına Göre Pazar Versin. İnşallah En Yakın Zamanda Bu Taktikte Fixlenir ve O Zaman Ahkam Kesen Arkadaşları Görmek İstiyorum. Para Kimi Köpek Yapmış, Kimi Köpek Yapmamış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri