!'e Düşme Konusunda Yapabileceklerimiz / Çözüm Arama /

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Benim bir tane videom ünleme düşmüştü, rengini %20 açıp tekrar yükledim para kazanmaya açılmıştı... bunu deneyebilirsiniz.

Partnere geçince durdumu bu ünlemler peki? Bende geçmeyi düşünüyorum ama sonrada paypal hesabım felan yok cayıyorum hemen.

2 hafta oldu herhangi bir ünlem falan gelmedi eğer çok video yüklüyorsan, ünleme düşmemesini istiyorsan ve videoyu yüklediğin an dolar ışığı yansın istiyorsan partnere kesinlikle geç. Ama istatistiği severim diyorsan, para az gelirse kavga çıkartırım dersen geçme çünkü hem para daha az kazandırıyor hem de anlık takip edemiyorsun adsense gibi kazancını. Bazen 1 hafta görünmüyor. Ona göre kararını ver. :) Ha ama uzun videolarsa 1 saatlik falan, hiçbirini düşünmeden geç kazancını arttırırsın bu sefer.

2 hafta oldu herhangi bir ünlem falan gelmedi eğer çok video yüklüyorsan, ünleme düşmemesini istiyorsan ve videoyu yüklediğin an dolar ışığı yansın istiyorsan partnere kesinlikle geç. Ama istatistiği severim diyorsan, para az gelirse kavga çıkartırım dersen geçme çünkü hem para daha az kazandırıyor hem de anlık takip edemiyorsun adsense gibi kazancını. Bazen 1 hafta görünmüyor. Ona göre kararını ver. :) Ha ama uzun videolarsa 1 saatlik falan, hiçbirini düşünmeden geç kazancını arttırırsın bu sefer.

işte videolarım genellikle 1 dakikalık videolar ve dolar ışığı yakmada hiçbir problemim yok direk yanıyor diyebilirim. Tek geçme isteğim gelen ünlemler yüzünden korkuyorum bir gün kanalın para kazanması gidecek diye. Her ay 20 si ile 30 arası geliyor 3-4 ünlem. Siliyorum malesef. Adsenseden başkası yalan bende biliyorum ama ah işte ünlemler gelmese :)

işte videolarım genellikle 1 dakikalık videolar ve dolar ışığı yakmada hiçbir problemim yok direk yanıyor diyebilirim. Tek geçme isteğim gelen ünlemler yüzünden korkuyorum bir gün kanalın para kazanması gidecek diye. Her ay 20 si ile 30 arası geliyor 3-4 ünlem. Siliyorum malesef. Adsenseden başkası yalan bende biliyorum ama ah işte ünlemler gelmese :)

Ben de çok düşündüm geçsem mi ne yapsam diye, hangi türlü daha pişman olacağını düşün. Geçmezsen ve kanal kapatılırsa geçmediğine çok pişman olursun bence.

Ben de çok düşündüm geçsem mi ne yapsam diye, hangi türlü daha pişman olacağını düşün. Geçmezsen ve kanal kapatılırsa geçmediğine çok pişman olursun bence.

Çok doğru söylüyorsun . Eğer bu ayın 20'lerindede ünlem gelirse direk geçiricem partnere :)

Tüm yüklediğim videoları ticari kullanımını kanıtla diyor.Hepsinde ünlem çıkıyor ? Nedir neden oluyordur bu ? Lütfen yardım

Genelde oluyor artık ben de 5 akvaryum videosu çektim (kendi akvaryumlarım) onlarda ünleme takıldı,
ispat için yeni resim ve videoları yolladım bugün 2 tanesi para kazanmaya açıldı diğerleri hala incelemede..

Kanal açıp 300 video atıyorum para kazanmalarını actıktan sonrasında adsense bağlayıp arkama bile bakmıyorum , yapacak başka birşey kalmadı :(

Şu yolladığımız kanıtlara bi yanıt gelse ona göre hareket edicez ama 3 gündür cevap yok. Her seferinde bu kadar bekletecekse özgün falanda çalışılmaz.

İlginç şeyler oluyor kardeşim 1 hafta önce kanıt yolladıklarım açılmadı para kazanmaya dün akşam yolladıklarım açıldı,

Hocam inanın hiç bir mantığı yok bu ünlem olayının , konuya hangi yönden bakarsak bakalım saçmalık :S o yüzden artık mantığını düşünmek ya da araştırmak istemiyorum şahsen gün bugün deyip bulduğum açık yoldan ilerliyorum ki bu yol şuan sıfır kanal açıp adsense bağlamak. daha önceden kalan sağlam kanallarımın video içi programlamalarına ise yeni açtığım kanallardaki videoların linkini veriyorum ne gelirse kardır :))

Youtube bakıyorum da en çok spam bizden gidiyor millet deli gibi kanallar acip usanmadan her önüne gelen videolar yüklüyor hala uslanmadiniz mi son olanlardan yakinda yeni kanalda fayda etmez yakinda video sınırlamasi gelirse günlük sasmayin günde 5 video atin da göreyim sizi o zaman

Sabredin beyler elbet geri adım atıcak youtube özgün videolara bile ünlem geliyor onun ayrımını yapamıyorlar kanıtlarla felan uğraşmakta sistemi baya yavaşlatır o yüzden mecbur yumuşatmak zorundalar politikalarını

Arkadaşlar indirdiğim videoları kesinlikle editleme programları ile renk ayarları ile oynayıp hafifce de kenarlardan kırpıp convert edip yüklüyorum. indirir indirmez yüklemiyorum. Yüklemeleri manuel olarak genelde geceleri yapıyorum, ünlem sorunu yüzünden bot kullanmıyorum.

Yüklerken,

Başlık : 00000000
Açıklama : 00000000
Etiket : 00000000
Gizlilik : Özel
Kategori : Nasıl Yapılır ve Stil

şeklinde ayarlayıp yüklendikten sonra hiçbirşeyi değiştirmiyorum. 24 saat sonra ilk önce para kazanmayı işaretleyip kaydediyorum. Birkaç gündür bu şekilde yapıyorum ve dikkat ettim inceleniyorda hiç kalmıyor anında yanıyor. Umarım tam anlamıyla olmasa da kısmen etkili bir çözümdür. Dediğim gibi ünlem sorunum olmadığı için bilmiyorum. Tek gördüğüm inceleniyorda dahi kalmaması.

Arkadaşlar indirdiğim videoları kesinlikle editleme programları ile renk ayarları ile oynayıp hafifce de kenarlardan kırpıp convert edip yüklüyorum. indirir indirmez yüklemiyorum. Yüklemeleri manuel olarak genelde geceleri yapıyorum, ünlem sorunu yüzünden bot kullanmıyorum.

Yüklerken,

Başlık : 00000000
Açıklama : 00000000
Etiket : 00000000
Gizlilik : Özel
Kategori : Nasıl Yapılır ve Stil

şeklinde ayarlayıp yüklendikten sonra hiçbirşeyi değiştirmiyorum. 24 saat sonra ilk önce para kazanmayı işaretleyip kaydediyorum. Birkaç gündür bu şekilde yapıyorum ve dikkat ettim inceleniyorda hiç kalmıyor anında yanıyor. Umarım tam anlamıyla olmasa da kısmen etkili bir çözümdür. Dediğim gibi ünlem sorunum olmadığı için bilmiyorum. Tek gördüğüm inceleniyorda dahi kalmaması.

Kaç dakikalık videolarda hocam? 20 dk altı videolarda pek sorun yok zaten önemli olan 1-2 saatlik olanlar :D

aranızdan kaç kişi tamamen benzersiz içerik oluşturarak yüklemeyi denedi
yada aranızdan kaç kişi ses üzerinde oynama yaptı
Ünlem olayı eşleşen olayı gibi bakılabilir
Yeni geliştirilmiş algoritma sizin videonuzun daha önce yt oldugunu biliyor artık ikili tarama yapılıyor yükleme ekranında bunu görebilirsiniz birinci tarama eşleşen ve dünya engeli ikinci tarama spam içerik olup olmadığına bakmaktadır
Burada sistem yeni olduğu için tabikide eksikleri olabilir bazı arkadaşların attıgı videolar dolar oluyor olabilir her programın yanılma payı mevcuttur hele ki günde milyon adet video yüklemesi yapılan yt sisteminde bunun olması aşikardır ama 2 ay içinde sistem tam olarak oturacaktır

Bununla birlikte 2 ay sonunda partner düzenlemesi ile artık partner ayrıcalıklarınızda kısıtlanacaktır

Birisi şurda benzersiz içerik oluştursunda öyle denesin benim kendi oluşturdugum videolardan oluşan kanalım son 1 haftada binlerce kez kopyalandı bunun sonucunda butun videoları tekrar düzenlemek zorunda kaldım ve düzenlediğim hiçbir video ünlem yememektedir benden bu kadar

arkadaşlar bir haftadır üzerinde dolar ışığı yakmak için uğraştığım bir kanal vardı, sonra yeni kanal açıp öyle deneyin diye bi yazı okudum forumda akşam yeni bi kanal açıp yükleme yaptım 30 videodan 29u yeşil dolar yandı.videolar aynı videolar, temiz kanal şart ciddden sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri