Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Partnere geçince durdumu bu ünlemler peki? Bende geçmeyi düşünüyorum ama sonrada paypal hesabım felan yok cayıyorum hemen.
2 hafta oldu herhangi bir ünlem falan gelmedi eğer çok video yüklüyorsan, ünleme düşmemesini istiyorsan ve videoyu yüklediğin an dolar ışığı yansın istiyorsan partnere kesinlikle geç. Ama istatistiği severim diyorsan, para az gelirse kavga çıkartırım dersen geçme çünkü hem para daha az kazandırıyor hem de anlık takip edemiyorsun adsense gibi kazancını. Bazen 1 hafta görünmüyor. Ona göre kararını ver.Ha ama uzun videolarsa 1 saatlik falan, hiçbirini düşünmeden geç kazancını arttırırsın bu sefer.
işte videolarım genellikle 1 dakikalık videolar ve dolar ışığı yakmada hiçbir problemim yok direk yanıyor diyebilirim. Tek geçme isteğim gelen ünlemler yüzünden korkuyorum bir gün kanalın para kazanması gidecek diye. Her ay 20 si ile 30 arası geliyor 3-4 ünlem. Siliyorum malesef. Adsenseden başkası yalan bende biliyorum ama ah işte ünlemler gelmese![]()
Ben de çok düşündüm geçsem mi ne yapsam diye, hangi türlü daha pişman olacağını düşün. Geçmezsen ve kanal kapatılırsa geçmediğine çok pişman olursun bence.
Sabredin beyler elbet geri adım atıcak youtube özgün videolara bile ünlem geliyor onun ayrımını yapamıyorlar kanıtlarla felan uğraşmakta sistemi baya yavaşlatır o yüzden mecbur yumuşatmak zorundalar politikalarını
Arkadaşlar indirdiğim videoları kesinlikle editleme programları ile renk ayarları ile oynayıp hafifce de kenarlardan kırpıp convert edip yüklüyorum. indirir indirmez yüklemiyorum. Yüklemeleri manuel olarak genelde geceleri yapıyorum, ünlem sorunu yüzünden bot kullanmıyorum.
Yüklerken,
Başlık : 00000000
Açıklama : 00000000
Etiket : 00000000
Gizlilik : Özel
Kategori : Nasıl Yapılır ve Stil
şeklinde ayarlayıp yüklendikten sonra hiçbirşeyi değiştirmiyorum. 24 saat sonra ilk önce para kazanmayı işaretleyip kaydediyorum. Birkaç gündür bu şekilde yapıyorum ve dikkat ettim inceleniyorda hiç kalmıyor anında yanıyor. Umarım tam anlamıyla olmasa da kısmen etkili bir çözümdür. Dediğim gibi ünlem sorunum olmadığı için bilmiyorum. Tek gördüğüm inceleniyorda dahi kalmaması.
Kaç dakikalık videolarda hocam? 20 dk altı videolarda pek sorun yok zaten önemli olan 1-2 saatlik olanlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.