soğan doğraması yemek yapması askerin tercihi değil
ben bunu asker mi seçti dedim babuş yani devletin başındakiler buna çare bulsun diyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
soğan doğraması yemek yapması askerin tercihi değil
estagfurullah,ne el öpmesi,,ayrica malesef kursun öpecek elde birakmadi.ellerinden öpüyorum abim
ben bunu asker mi seçti dedim babuş yani devletin başındakiler buna çare bulsun diyorum
dağladın beni be gardaşım off offf
Savaşan Atalarımıza saygımız sonsuz ancak zafer çağın şekline göre yorumlanmalıdır ve bugün bu ülke bölünecekse ne bedelli yüzünden bölünecek nede başka bir sebepten, tek sebebi vardır oda CEHALETTİR. Asker lazım değil diyende aptaldır heryer asker kaynasın diyende, çünkü savaşlar artık bir tuşla kazanılsada bayrağı dikmek için birine ihtiyaç hep vardır. Bedelliye atıp tutan arkadaşlar var hala anlamıyorum nedense tamam siz olayı zengin züppeleri için düşünüyorsunuz ama çoluğu çocuğu olan yada kendini bir alana adamış insanlar var bu ülkede onların askere gidip körelmesi emin olun bu vatana yapılan en büyük zarardır. Artık şu konular açıldığında düşünmeden birşeyler yazılıp insanların boşuna siniri bozulmasın bari bu konuda gençleri bölmeyin taraf yapmayın.
bayrağı vatanı askeri polisi görünce vay milleti bölmeyin ayrıştırmayın böyle konular iyi olmuyor cart curt akıllı olun bu tarz bayrak ve kutsal değerler içeren paylaşımlara safsatalarla dil uzatırsanız forumdaki yerinizi ve safınızı çok açık açık belli etmiş olursunuz kim kimi nasıl ayrıştırıyor belli bidahada bu konuda yorum yazma kendi konun açıksa git orda yaz hadi+1
Nadiren de olsa arada böyle yorumlar ve böyle düşünen insanlar görmek güzel oluyor.
Teselli ikramiyesi...
şuanki askerlik bana göre berbat. asker olan sosyal medyadan çıkmıyor. resim atanmı dersin silahlar poz verenlermi dersin. daha niceleri vatanı korumaya gidiyorsun abi ne işin var sosyal medyada.
+1
Nadiren de olsa arada böyle yorumlar ve böyle düşünen insanlar görmek güzel oluyor.
Teselli ikramiyesi...
benim konuma yorum yazma sen paşa istemiyorum seni burda ok. git sen başka yerde teselllini bul ; buldururlar adama canınıda sıkma (..)
Akşam akşam iyi güldüm sağol![]()
![]()
Akşam akşam iyi güldüm sağol![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.