efkarı bırakta bizede nasip olur tek duam !!!!

• Kullanıcı ThE-FeAr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
http://m.youtube.com/watch?v=ICsI6BmaWvU

En son bişi yazcam ve yorum atmayacam bu Vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek devletim hep baki kalacak bizim üstümüzde peygamber Duası var şehitlik zaten en üst mertebe hepimizde bir gün öleceksek ha 20 Sene fazla ha 20 sene az Allah hepimize nasip etsin

İzlediğimde çok duygulanmıştım, bir onlara baktım bir de bizim koğuşa. Biz bulaşık yıkamaya üşenip alt devre gelse de rahat etsek derken, onlar hem her türlü işçiliği yapıyorlar hem de bizim rahat etmemiz için kendi canlarından vazgeçiyorlar. Allah böyle evlatları memleketimizden eksik etmesin.

Yıllardır birbirimize düşmanlık yapıyoruz,Ülke yıllardır iç çatışmalarla uğraşıyor,insanlarımız ölüyor ,milyarlaca dolarımız silaha gidiyor..Ölende bizden Öldürende bizden ... Her dönem bir düşmanlık tetikleniyor. Bir dönem Alevi-Sünni ,bir dönem Sağcı-Solcu ..Türk-Kürt ,Dindan -Laik v.s.

Şu konu başlığı altında %90 ımız hem fikiriz Ülkemizi seviyoruz ama Başka konu açılsa sağcı-solcu v.s. yine birbirimize atar tutar düşman oluruz...

Biraz akıllı olmalıyız diye düşünüyorum...

Bu Vatanı yüceltmeye çalışan herkesten Allah razı olsun ...

Bu Vatanı bölmeye çalşan herkesin Allah belasını versin...

Son düzenleme:
şuanki askerlik bana göre berbat. asker olan sosyal medyadan çıkmıyor. resim atanmı dersin silahlar poz verenlermi dersin. daha niceleri vatanı korumaya gidiyorsun abi ne işin var sosyal medyada.

Savaşan Atalarımıza saygımız sonsuz ancak zafer çağın şekline göre yorumlanmalıdır ve bugün bu ülke bölünecekse ne bedelli yüzünden bölünecek nede başka bir sebepten, tek sebebi vardır oda CEHALETTİR. Asker lazım değil diyende aptaldır heryer asker kaynasın diyende, çünkü savaşlar artık bir tuşla kazanılsada bayrağı dikmek için birine ihtiyaç hep vardır. Bedelliye atıp tutan arkadaşlar var hala anlamıyorum nedense tamam siz olayı zengin züppeleri için düşünüyorsunuz ama çoluğu çocuğu olan yada kendini bir alana adamış insanlar var bu ülkede onların askere gidip körelmesi emin olun bu vatana yapılan en büyük zarardır. Artık şu konular açıldığında düşünmeden birşeyler yazılıp insanların boşuna siniri bozulmasın bari bu konuda gençleri bölmeyin taraf yapmayın.

Savaşan Atalarımıza saygımız sonsuz ancak zafer çağın şekline göre yorumlanmalıdır ve bugün bu ülke bölünecekse ne bedelli yüzünden bölünecek nede başka bir sebepten, tek sebebi vardır oda CEHALETTİR. Asker lazım değil diyende aptaldır heryer asker kaynasın diyende, çünkü savaşlar artık bir tuşla kazanılsada bayrağı dikmek için birine ihtiyaç hep vardır. Bedelliye atıp tutan arkadaşlar var hala anlamıyorum nedense tamam siz olayı zengin züppeleri için düşünüyorsunuz ama çoluğu çocuğu olan yada kendini bir alana adamış insanlar var bu ülkede onların askere gidip körelmesi emin olun bu vatana yapılan en büyük zarardır. Artık şu konular açıldığında düşünmeden birşeyler yazılıp insanların boşuna siniri bozulmasın bari bu konuda gençleri bölmeyin taraf yapmayın.

+1

Nadiren de olsa arada böyle yorumlar ve böyle düşünen insanlar görmek güzel oluyor.

Teselli ikramiyesi...

+1

Nadiren de olsa arada böyle yorumlar ve böyle düşünen insanlar görmek güzel oluyor.

Teselli ikramiyesi...
bayrağı vatanı askeri polisi görünce vay milleti bölmeyin ayrıştırmayın böyle konular iyi olmuyor cart curt akıllı olun bu tarz bayrak ve kutsal değerler içeren paylaşımlara safsatalarla dil uzatırsanız forumdaki yerinizi ve safınızı çok açık açık belli etmiş olursunuz kim kimi nasıl ayrıştırıyor belli bidahada bu konuda yorum yazma kendi konun açıksa git orda yaz hadi

Bedelliler askerliğin ne olduğunu bilemezler, hani derler ya askere gitmeden adam olamazsın diye, gerçekten de öyle, orada gördüklerimiz yaşadıklarımız, her yerden her bölgeden gördüğümüz insanlar, v.v...s.s.s.s.s. neler neler... Süperdi her ne kadar zor geçsede çok güzeldi anılarım canlandı...

şuanki askerlik bana göre berbat. asker olan sosyal medyadan çıkmıyor. resim atanmı dersin silahlar poz verenlermi dersin. daha niceleri vatanı korumaya gidiyorsun abi ne işin var sosyal medyada.

Ordaki psikoloji farklıdır, disiplinli ortamın yarattığı stresten dolayı kafa dağıtacak şeylerle ilgileniyorsun.Yoksa çekilmez askerlik :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri