Efkarlandım Şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakında Kürt - Türk Kavgası Çıkarırsınız Forumda :D Karşılıklı video atışmaları var :D

Ahmet Kaya'nın düşüncesini savunmak ban sebebi mi acaba?

zaten bu bölücülüğü yapan Türkler değil , Kürtlerde değil. Yapanlar belli kimsenin gazına gelmeyin adam gibi yaşayın şu ülkede çok mu zor?

Apoya hain diyen kendi açısından bakıyor bide onu sevenlerin açısından bakın empati olayı yani .. apo yu sevmiyenleri tespit edip banliyalim derseniz formun yüzde 30 ban yer

Neyse ben daha da yazmiyim bu konuya en nefret ettiğim tartışma konusudur herkese iyi geceler bol atışmalar

Ahmet Kaya'nın düşüncesini savunmak ban sebebi mi acaba?

ahmet kaya -> abdulah öcalanı özledik diyor.
mesela "a" isimli bir kişide --> ahmet kayaya katılıyorum diyor.
Sizce burada ters bir durum yok mu ustam?

İnsanların düşünceleri, vs vs saygı duyan birisiyimdir.
Ama bu düşünceler; ülkemizi bölmeye çalışan, kardeşi kardeşe düşeren, düşünceler olunca bence burada bir dur denmeli.
Haksız mıyım ?

Çok mu özlediniz apoyu eminim imralida hepiniz icin yer vardir nede olsa tek basina orda

Yahu siz anlamıyor musunuz ? Ahmet Kaya diyor ki '' VALLAHİ APO'yu ÖZLEDİM '' Bu bir düşünce midir ? bu resmen vatan hainliğidir . Başka açıklaması yok bunun !

Samet arkadaş Allah aşkına burada "terörist" bekçiliğini yapma. O konuda tartışma çıkartan da sendin takip ettim çünkü. " Ahmet Kaya'nın ağzına kurban olmak " ban sebebi mi peki? En ufak birşey de hemen "Hain" "Terörist" damgasını vurmayın artık yahuu. Bu birleştirme değil, ayrıştırma olur bunun farkına varın artık. Yoksa "sanırım ben bir Kürt olarak ayrılmak istiyorum." hakkımı kullanırım.

Apoya hain diyen kendi açısından bakıyor bide onu sevenlerin açısından bakın empati olayı yani .. apo yu sevmiyenleri tespit edip banliyalim derseniz formun yüzde 30 ban yer

Neyse ben daha da yazmiyim bu konuya en nefret ettiğim tartışma konusudur herkese iyi geceler bol atışmalar

Senin niet ne sendemi aynısın bu forumda ben barınsın ıstemem empati kurmam %30 gitsin kendi forumunu kursun

Mümkünse siyasi düşünceniz kendinizde kalsın. Arkadaşlarınla siyaset yaparsan, sonunda kimsesiz kalırsın. Çünkü her insanın diğerine karşı muhalif bir görüşü vardır.

Samet arkadaş Allah aşkına burada "terörist" bekçiliğini yapma. O konuda tartışma çıkartan da sendin takip ettim çünkü. " Ahmet Kaya'nın ağzına kurban olmak " ban sebebi mi peki? En ufak birşey de hemen "Hain" "Terörist" damgasını vurmayın artık yahuu. Bu birleştirme değil, ayrıştırma olur bunun farkına varın artık. Yoksa "sanırım ben bir Kürt olarak ayrılmak istiyorum." hakkımı kullanırım.

Ağzına kurban olmakdan sonra bir cümle daha kullandı orayı niye atlıyorsunuz ? dediklerini katılıyorum vs.. diye bir cümle kullandı. Eğer sizde öyleyseniz buyrun çıkış kısmı sağ üst köşede

Ustam sana da hayırlı geceler.
Ama bir şey söylemem istedim. O yüzden mesajınızı alıntılıyorum.
Kusuruma bakmayın.

Konuda verilen videoda, ahmet kaya en son "vallahi ben apoyu özledim" diyor.
Yoksa kendi düşüncelerimizle yön vermemizden değil.
Alıntı için tekrar kusuruma bakmayın.

Kürtlerle apo denen ucube arasında nasıl bağ kuruyorsunuz hayret.

Arkadaşlar , Forum üyeleri , Burda konuyu yanlış anlamayın , Olay Kürt Türk Ayrımı degil , Forumda böyle bir ayrım kesinlikle olamaz .

Mesele Apo denen kişiyi destekleyenlerin dışlanması . Terörist yanlısı olanların dışlanması .

Konuyu açan arkadaş haksız ban yediğini düşündüğün kişinin ilgili konusunu pm at bu konu çok karışıcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri