Eğitim Çıktı Yeni Kazanç Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almak için çok hevesliydim,ama konuda belirtilen zamanı ayıramayacağım için vazgeçtim,konuda herşey detaylı bir biçimde anlatılmış..
Hayırlı satışlar,bol kazançlar dilerim :)

takipteyim..

---------- Spam Engelliyici 09:30 ---------- Önceki Mesaj 09:29 ----------

hayırlısı olsun..

Ben de vakit ayıramayabilirim ama işsiz bir arkadaşıma hediye edeceğim için almak istiyorum, beni de ekler misiniz hocam? Teşekkürler.

aslında bende almak istiyorum işsiz olduğum için alamıyorum param olsaydı alırdım yapacak bir şey yok sağlık olsun

Seric hocam öncelikle hayırlı olsun umarım hayal ettiğin gibi gider. Eğitime gelirsek bir on gün önce eğitim çıkmış olsa idi ilk alanlardan olurdum ama şuan - Bakiye'de olduğum için istesem de alamam. Keşke olsaydı alsaydım ama bol kazançlar dilerim, Umarım bu bilgiyi paylaştığınıza buradaki insanlar pişman etmezler. Her insana satmayın derim. Saygılarımla.

Güzele benziyor hayırlısı olsun rezervasyon yaptırmak isterim bende

Herkez için hayırlı olsun kardeşim. Konuyu baştan sona okudum skype'dan geri dönüş yaptım.

Bende yerimi almak isterim. Akşam skyptan yazarım. öğrenip uygulamam lazım özelde çalışıp azar işitip üstüne üstlük kölelik yapmaktansa kendi işimin kölesi olurm.

Umarım herkes bol kazanç elde eder. Ben de katılmak istiyorum skypten yazdım hocam

Baştan sona okundu. emeklerin için sana tşkler ediyorum. Bende hayırlısıyla yerimi almayı bekliyorum =)

Son düzenleme:
günlük ortalama minimum 3 saatlik bir çalışma ile AYLIK TAHMİNİ 500-700$ başlangıç kazançlarına ulaşmanız mümkündür daha sonra profesyonelleştikçe bu rakamlar artacaktır

Bunu diyorsanız en az bu kadar kazanıyorsunuz. İlk konuya da yazmıştım. Günde 2 saatle bu kazanca ulaşıp, günde 10 saat anlatımla 30 kişiden 250 liradan 7500 lira kazanmak saçma değil mi?

Sistemin biteceğini mi düşünüyorsunuz? Yoksa bu kazanc neden başkalarına 250 liradan satılsın? İnsanlarla uğraşmak yerine yöntemi devam ettirmek daha mantıklı değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri