Eğitim Çıktı Yeni Kazanç Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer inançlı bir insan ise ki videoda ve konuşmalarda hep Allah bismillah gibi bol bol kelimeler kullandı ben hakkımı helal etmiyorum hiç yapıcı bir tavır sergilemedi ve sanki mağdur olan kendisiymiş gibi eleştirenleri agresif tavırlarla sindirmeye çalışıyor resmen

Ağır bir dil falan yok üstüme iftara atıp son paramla almıştım diye beni umut taciri ilan edene az bile konuştum. Gidin sorun bakalım son param diyenin kimin cebine göz dikmişim.Eleştiriye açığım bakın yukarda adam dilencilik yapacağız yani demiş tek kelime etmişmiyim ben karşılıklı paylaşım olarak adalandırmışım o öyle adlandırmış. Bir sürü insan para verdi eğitim aldı başka bir adam yorumunda açık açık eğitimin içeriğini anlatmış parayla alan insanların hepsine rakip çıkarmış skyptan yazıp rica ile mesajını editlemesini istiyorum tenezzül dahi etmiyor. Ek olarak siz bu eğitimi almadınız dahi ama maşallah alan herkesten çok olumsuz ELEŞTRİNİZ var neden acaba ? Hakkımı yiyenin gözünün yaşına bakmam sabır bu işin ana teması diye bas bas bağırdım ohoo kim uğraşacak diyeceksen alma dedim hala kalkıp bu kadar uğraşacağıma şunu şunu yaparım diyorlar eleştrinin her türlüsüne eyvallah ama ağır şeyler duymak istemiyorsanız onları hak edecek şeylerde söylemeyeceksiniz.

---------- Spam Engelliyici 17:24 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

Hak hukuk sizin için önemliyse açık açık eğitim içeriğini yazıp para veren alaan insanlara rakip çıkaracak mesajınızı editleyiniz lütfen hepsinin hakkına giriyosunuz çünkü.

Eğitimin alanlardan birisiyim yorumları okuduktan sonra videoyu bile izlemeye çekindim. Yorumlardan yola çıkarak sistemi anlayacak deneyecek birinin olacagını hiç sanmıyorum. Anlayan deneyen çıkarsada tebrik etmekten başka bişey demem

Eğer inançlı bir insan ise ki videoda ve konuşmalarda hep Allah bismillah gibi bol bol kelimeler kullandı ben hakkımı helal etmiyorum hiç yapıcı bir tavır sergilemedi ve sanki mağdur olan kendisiymiş gibi eleştirenleri agresif tavırlarla sindirmeye çalışıyor resmen

Hocam işte Allahımızı dini kullananları görüyoruz.
Mehmet aydında aynı şekilde bunları kullanıyordu hatta Atatürkü bile reklamlarında kullandı

ytparaya böyle konu açarsanız sonuçları bu olur açık ve net. çünkü insanların spamdan nasıl para kazandıklar belli. anladığım kadarıyla sistem çok kötü resmen o kadar saat için amelelik yapmak internet için en kötü şey olsa gerek. insanlar uyurken para kazanmak istiyor insanlara biraz da olsa umut verdiğinizi düşünüyorum. o da sizin iyi niyetinizden

Konu sahibi arkadaşa yılın pazarlamacısı ünvanı verilsin.İçeriği bilinse tek kişinin satın almayacağı ürünü.Konuya umut ve gizem katarak onlarca kişiye satmayı başarmış.Pazarlama üzerine kitap yazarsanız satın almak isterim hocam.Böyle adamların kıymeti bilenmeli.

O bambaşka bişey olacak kaptanım. O en az 30 saat olacak ve bu eğitim sayesinde sabırsız arkadaşlarımızı elemiş olduğumuz için bir avuç insanla yola devam edeceğiz inşallah. Bu arada Exceli skyptan atıyorum 5dk ya

bu şekilde yaklaşımınız hiç hoş değil, insanlar size güvenerek inanarak paralarını vererek taktik alıyor sen onları elemeye çalışıyorsun

Eğitim gerçekten en başta anlatıldığı gibiydi ancak satış konusunda bazı önemli detayların eksik kaldığını düşünüyorum.(instagram hesabı,infulencerlarla anlaşma,nereden kazanç sağlandığı vs.).. Anlatıldığı gibi ciddi emek ve süreklilik isteyen bir iş. Tabi ki kolay iş kalmadı ancak bu sistem bana biraz fazla ağır geldi çünkü aynı emeği farklı bir girişim için verirsek zaten o iştende iyi gelirler elde edebiliriz. Biz forumca hazır sistemlere alışmışız :) Bana farklı bir bakış açısı kazandıran ilginç bir eğitim oldu elinize sağlık hocam. Bu eğitim üzerinde yoğunlaşacak herkese başarılar umarım emekleriniz boşa gitmez.

O bambaşka bişey olacak kaptanım. O en az 30 saat olacak ve bu eğitim sayesinde sabırsız arkadaşlarımızı elemiş olduğumuz için bir avuç insanla yola devam edeceğiz inşallah. Bu arada Exceli skyptan atıyorum 5dk ya

buradaki ytpara üyelerine hitabınızı çok yanlış buluyorum.
ne olursa olsun sakinlik ve yapıcı konuşmak daha uygun olacaktır.

Şahsıma olta attı bizde yedik diyen adamın lafını eleştri kabul etmem bu hakarettir bu küfürdür. Üstüme iftira atılmasını sineye çekmem size yapıldığında hoşunuza gidiyorsa diyecek bişey yok mağdur edebiyatı yapmanız için önce bu sistemi deneyip tüm söylediklerimi harfiyen yapıp kazanamamınız lazım ki söylediklerinizde haklı çıkasınız.
Eğitimi almayan adamın konumda başkalarının maşalığını yaparak ortalığı karıştırmasını kabul etmem ticaretimi ağzında istediği gibi sakız yapabiliyorsa bende istediğim gibi agresif olabilirim ben satın almadığım hiçbir hizmeti karalamıyorsam oda bi zahmet efendi olacak.
Eğitimin içeriğini açık açık mesajlayıp tonla adamın hakkına girip skyptan düzgünce rica etmeme rağmen iplemeyip hala burda hak hukuk diye ağlayan adamı da hoş karşılamam konuda olumlu yorumlarda var onlara neden sataşmıyorsunuz ? Adam yazmış ben geliştirip bu sistemi yapacağım sistem güzel demiş neden onlara itirazınız veya hayır yapamazsın tarzı bir cevabınız yok ? Ben burda bir ticaret yaptım şahsıma karşı hakarete varan kelimelerin iftiraların alayına olumsuz eleştri ya işte yapıcı olmak lazım diye ponçik ponçik sineye çekemem son konumdada dediğim gibi çocukla çocuk olmam boş konuşan cevabını alır karşınızda şamar oğlanı yok beyler. Hakareti-İftirayı eleştri kabul etmek ne zamandan beri var ? Elemek lafı üzerinden ortamı germeyin arkadaşlar çok takıldıysanız editlerim bu eğitim bana bu forumun en büyük dersi oldu eğitimi aldıktan 2 saat sonra beş para etmez diyen adam var (Eğitim 3saat 19 dakika) bu kadar sabırsız insan olduğunu görmekten bahsettim o mesajımda kimse kişisel algılamasın lütfen alınan arkadaşlarımdan özür dilerim ağır gelmiş olabilir ama 25 gündür emek verdiğim şeyin şahıslarca olduğundan farklı birşeymiş gibi gösterilmesine göz yumamam

Son düzenleme:
bot yazdıralım otomatiğe bağlıyalım botdamı kurtarmaz :)

Yani arkadaşlar ne diyebilirim ki eğitim sahibinin tavrını görüyorsunuz eğitimi alanların yorumlarını görüyorsunuz moderatörlerin yazdıklarını da görüyorsunuz pek fazla da birşey yazmaya gerek yok the wolf of wall street filmini izleyin konudan sonra küçük bir tebessüm edersiniz mutlaka
En az 50 kişi desek 12.500 tertemiz miss gibi

evet böyle olmaz arkadaşlar yöneticelerin hepsi gelsin ortada bir eğitim felan yok olayı çözsünler adamın tavrına bakın 3 saat 19 dklık videoyu bir cümlede özetledim diye arakdaşın tavrı ortada [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Tavrım buydu ama umursamayıp konumu rezil etmeye devam ettiğiniz için aldığınız cevaplar zorunuza gitmiş olabilir.
modlara duyurumdur satın alınan içeriği ifşa ettiği ve uyarılmasına rağmen devam ettiği halde bu arkadaş haklı bulunursa beni süresiz olarak banlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Forumda bir kazanç yolu - yöntem satışı konusu açılıp da sonu bu şekilde tartışma ve memnuniyetsizlikle sonuçlanmamış bir konuya henüz rastlamadım..

Tavrım buydu ama umursamayıp konumu rezil etmeye devam ettiğiniz için aldığınız cevaplar zorunuza gitmiş olabilir.
modlara duyurumdur satın alınan içeriği ifşa ettiği ve uyarılmasına rağmen devam ettiği halde bu arkadaş haklı bulunursa beni süresiz olarak banlayabilirsiniz.

Ya Arkadaşım Kusura Bakma ama Konunu En Başından Takip Ediyorum. Yalnız Senin Bu Skype de ki Konuşmaları Forum Ortamına Capslerle Taşımana Anlam Veremiyorum. Bir de Hakkaniyetli Bir Arkadaşa Benziyorsun ki Keza Öyle Olduğunu İddaa Ediyorsun. Eğitimi Alanların Memnuniyetsizlik Oranı Çok Yüksek. Madem Kul Hakkına Girmem Diyorsun Göster Karakterini Memnun Olmayanların Ücretlerini İade Et. Bence Sana Yakışan Bu Olur ve Ücret İadesi Yaparsan da Bu Forumun Efsanesi Olursun. Naçizane Önerim Değerli Kardeşim...

Ya Arkadaşım Kusura Bakma ama Konunu En Başından Takip Ediyorum. Yalnız Senin Bu Skype de ki Konuşmaları Forum Ortamına Capslerle Taşımana Anlam Veremiyorum. Bir de Hakkaniyetli Bir Arkadaşa Benziyorsun ki Keza Öyle Olduğunu İddaa Ediyorsun. Eğitimi Alanların Memnuniyetsizlik Oranı Çok Yüksek. Madem Kul Hakkına Girmem Diyorsun Göster Karakterini Memnun Olmayanların Ücretlerini İade Et. Bence Sana Yakışan Bu Olur ve Ücret İadesi Yaparsan da Bu Forumun Efsanesi Olursun. Naçizane Önerim Değerli Kardeşim...

Hiçbir halükarda hiç kimseye ücret iadesi yapmayacağım. Eğitim satılmadan önce tüm ayrıntıları ile birlikte bilgiler iletildi satın alan arkadaşlara defalarca kez yapabileceğinden emin olduğu soruldu. Herkese tüm şartlardan bahsedildi. IBAN at eğitimi alayım diye mesaja giren adama zorla konular okutuldu. Daha birinci günde eğitimi adamakıllı izlemeden dahi bu sistemin yapılamaz oluşundan bahseden arkadaşlar kendilerine zor geldiğini söylemekten çekiniyorlar. Ben yapabilirim geliştirilebilir gayet güzel diyen insanlara neden kimse itiraz etmiyor? Yapmak için kolları sıvayan arkadaşlarım şu an Skype’ta soru yağmuruna tutuyor beni onların hakkı hukuku ne olacak ? Bir aydır bu eğitim için çalışıyorum eğer haktan hukuktan bahsedeceksek benim hakkım hukukum ne olacak ? benimkini de göze almanızı rica ediyorum. Efsane olma yaşını çoktan geçtim üzgünüm sistem anlatıldığının dışında birşey olsaydı bunuda yazarlardı zaten iftiradan çekinmeyenler herkesin tek derdi zor oluşu, sabır istemesi ve bunları kabul ediyorum demelerine rağmen daha ilk dakkadan pes etmeleri.

Sizede oh olsun arkadaşlar hayatınızda hiç görmediğiniz, tanımadığınız bir adama 250 tl verdiğiniz yoo eğitim miş, yok kazanç kapısıymıs tabii kazanç kapısı var oda bu konu.Bilir misiniz facebookta iddaa yani maç satanlar vardır deste deste paraları gösterirler ama size 100 liraya 200 liraya kupon satmaya çalışırlar sorarsın onlara sende bu kadar para var, iddaadaki tüm maçları biliyorsun bizim 100 liramızamı kaldın diye derlerki ben çok iyi bir insanım vs hayat hikayesini anlatır insanlara yardım etmek istiyorum böyle ediyorum der durur.Buda aynı hesap işte.Sanki bize hayatın şifresini verecekmiş gibi eğitim dediği şeyin ne olduğunu anlatmaması ve konunun çok uzun olması tam bir pazarlama strajetisidir.Aradaki güven sorununu ortadan kaldırmak içinde kendini çok dürüst ve sattığı eğitim dediği seyin arkasındaymış gibi yapmak için "işte şu kadar ilgilenicen eğer ilgilenemezsen alma, bu sana uygun olmaz" tarzında sözler sarfederek güven kazandı.Artık herkese ders olmuş olur böyle boş işlere 5 tl olsa bile para verilmeyeceği.

---------- Spam Engelliyici 19:17 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

Hocam naçizane görüşüm bir daha böyle yok eğitim miş, yok e kitap mış gibi şeylere para vermeyin
Herkesin eğitimi kendi yaptıklarıdır bunuda unutmayın.Böyle adamlar, böyle satışlardan parayı buluyor.

Önceki konuda da dediğim gibi arkadaşlar sıfır problem ben insanla uğraşmaya aşırı alışkınım ama Eğitimi alan herkes skypta sorular sorup yapmanın derdinde almayan herkes de burda karalamada maşallah maşallah. Kusura bakmayın yemediğiniz yemeğe kötü diyemezsiniz

Son düzenleme:
Hiçbir halükarda hiç kimseye ücret iadesi yapmayacağım. Eğitim satılmadan önce tüm ayrıntıları ile birlikte bilgiler iletildi satın alan arkadaşlara defalarca kez yapabileceğinden emin olduğu soruldu. Herkese tüm şartlardan bahsedildi. IBAN at eğitimi alayım diye mesaja giren adama zorla konular okutuldu. Daha birinci günde eğitimi adamakıllı izlemeden dahi bu sistemin yapılamaz oluşundan bahseden arkadaşlar kendilerine zor geldiğini söylemekten çekiniyorlar. Ben yapabilirim geliştirilebilir gayet güzel diyen insanlara neden kimse itiraz etmiyor? Yapmak için kolları sıvayan arkadaşlarım şu an Skype’ta soru yağmuruna tutuyor beni onların hakkı hukuku ne olacak ? Bir aydır bu eğitim için çalışıyorum eğer haktan hukuktan bahsedeceksek benim hakkım hukukum ne olacak ? benimkini de göze almanızı rica ediyorum. Efsane olma yaşını çoktan geçtim üzgünüm sistem anlatıldığının dışında birşey olsaydı bunuda yazarlardı zaten iftiradan çekinmeyenler herkesin tek derdi zor oluşu, sabır istemesi ve bunları kabul ediyorum demelerine rağmen daha ilk dakkadan pes etmeleri.

Değerli Kardeşim Kararlarına Saygı Duyarım ama Lütfen Beni Yanlış Anlama Haklarına Giriyorsun. İmkanın, Halin, Vaktin Yerindeyse İade Daha Doğru Olur. Yinede Sen Bilirsin Kardeşim....

Değerli Kardeşim Kararlarına Saygı Duyarım ama Lütfen Beni Yanlış Anlama Haklarına Giriyorsun. İmkanın, Halin, Vaktin Yerindeyse İade Daha Doğru Olur. Yinede Sen Bilirsin Kardeşim....

Soruma cevap değil bu ama. Benim hakkım ne olacak ? Şu an yapmakta olan işe girişmiş olan diğer arkadaşlarımın hakkı ne olacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri