Ehliyet ile ilgili bütün sorularınıza cevap verilir :)

B
  • Kullanıcı byc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
birkaç ay içinde kursa yazılıp ehliyet alırsak stajyer ehliyetmi almıs olacagız hocam ?
şimdi başvur haziran sonu yazılı sınav, temmuz sonu direksiyon sınavı var. kazanırsan ağustos'un ilk haftası ehliyetini almış olursun.

Bornova çevresinde ehliyet alacak arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olabilirim. Halam kurs sahibi.

kursa gitmeden ehliyet sınavlarına girebiliyor muyuz?
Test sınavı için ben gitmedim sorun olmadı. Sadece çıkmış soruları çözdüm 88 aldım. Ama direksiyona gitmen gerek çünkü sınav güzergahını bilmen lazım

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam şuan bende motosiklet ehliyeti var arabayıda yakında alacağım şimdi ehliyetime sınıf ekteceğim ama kafama takılan soru şu şimdi ben "b" sınıfını 2016`ya girince alsam sıkıntı olur mu ?

Tam aklımda deli sorular, soracaktım; baktım konu sorulardan daha deli hort. ocak 2014 ün gönderisine soru sormak nedir ya :)

Turkiye de trafik neden hala afrika ulkeleri duzeyinde acaba ? Ne kemer takan ne kurallara uyan nede kurallari bilen var. Bu nasil bir ehliyet ki her onune gelen almis ? Bu surucu kurslari ne ogretiyor ? Surucu kursu ogretiyorda vatandasmi anlamiyor ? Trafik polisi ne is yapar ? Hicmi ilgilenmez vatandasla ? Neden hergun bircok kaza oluyor onlarca insanimiz oluyor ? Cektin kafayi yaptin kazayi ! Peki karsidaki carpip oldurdugun cocugun sucu ne ? Daha sayfalar dolusu yazilabilir. Ortada bir suclu var, acaba kim ?

Turkiye de trafik neden hala afrika ulkeleri duzeyinde acaba ? Ne kemer takan ne kurallara uyan nede kurallari bilen var. Bu nasil bir ehliyet ki her onune gelen almis ? Bu surucu kurslari ne ogretiyor ? Surucu kursu ogretiyorda vatandasmi anlamiyor ? Trafik polisi ne is yapar ? Hicmi ilgilenmez vatandasla ? Neden hergun bircok kaza oluyor onlarca insanimiz oluyor ? Cektin kafayi yaptin kazayi ! Peki karsidaki carpip oldurdugun cocugun sucu ne ? Daha sayfalar dolusu yazilabilir. Ortada bir suclu var, acaba kim ?

(aha alıntı çalışmaya başlamış yazmadan bi sevincimi belli edeyim de :) )

hocam siz arkadaşı trafik_EGM sandınız sanırım. Hem bu sorulara cevap verilmeye kalkılsa olay siyasi tartışmaya döner ben hiç konuşmayayaım en iyisi.

ben hocama soru sorayım direk; 32 yaşındayım ve hala ehliyetim yok, üniversite mezunuyum yani sınavı geçebileceğime güveniyorum, fakat genetik midir nedir babamda da ehliyet yok. acaba ehliyet almak için başvursam beni ayıplarlar mı? bir de cidden kaça malolur bu meredi almak. ankarada yaşıyorum ehliyet alma işine nereden başlamalıyım? ne zaman alabilirim? iyi kötü araç kullanabiliyorum aslında kıbrısta iki yıl ehliyetsiz olarak ters trafik tecrübem var.

sorun kursların denetlenmemesinde ben tüm derslere gittim ilk gün 40 kişi vardı diğer günler en fazla 7 kişi olduk zaten sınav da kolay her senenin soruları aynı diye kimse takmıyo

öncelikle hoşgeldiniz hocam,

benim sorum motor ehliyeti ile ilgili b ehliyetim var motor ehliyeti almak istiyorum eylül ayına kadar fiyat lar fahiş derece de zamlanacakmış duyumu aldım ne kadar doğrudur yalanmıdır bir de benim tekrar sınava girmeme gerek var mı ne tip sınava girmeme gerek var koşulları nelerdir nelere dikkat etmem gerek biraz bilgi verirseniz sevinirim..

selamlar..

öncelikle hoşgeldiniz hocam,

benim sorum motor ehliyeti ile ilgili b ehliyetim var motor ehliyeti almak istiyorum eylül ayına kadar fiyat lar fahiş derece de zamlanacakmış duyumu aldım ne kadar doğrudur yalanmıdır bir de benim tekrar sınava girmeme gerek var mı ne tip sınava girmeme gerek var koşulları nelerdir nelere dikkat etmem gerek biraz bilgi verirseniz sevinirim..

selamlar..

abi napcan a2 e alla sen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri