terbiyesiz herifin önde gideni sürekli birlikte olduğun bir arkadaşının eline vermek nedir?!? insanın bir haddi bir sınırı olacak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
terbiyesiz herifin önde gideni sürekli birlikte olduğun bir arkadaşının eline vermek nedir?!? insanın bir haddi bir sınırı olacak.
Sürekli görmediği birisine yapmasında sorun yok mu yani![]()
hemcinsi değilse sıkıntı yok![]()
Batının ahlaksızlığı diye ağlarsınız sonra![]()
bence bu foruma bu gibi insanlar geç bile kaldı
geç olsun güç olmasın birisi atar davetiye, oda onu elinden tutucam vadi ile
sizin ruhunuz duymaz o ise gerçekten
gerçek ismini bile kullanmaz
hey yavrum hey
3 gündür format ile ugraşıyom ne kadar cin var tepemde bide buna yagdırıpta kötü olmayım insan müsvettesine
Ben bu forum'da hepinizin ismini bildi kişiye davetiye attım davetiye karşılığında tek bi kuruş'da istemedim çünkü amacım onun bu forum'a yararlı olcağını düşünmemdi olduda bi çok kişi onun sayesinde para kazandı
Yaaa hocam kazandırmış olabilirsin öyle birini ama okumuyormusun??? 5 sayfaa 50 kişi böyle bir herifi istemiyoruz demiş kiii bende istemiyorum neyini sabunuyorsun ki daha? Yad neden ısrar ediuorsun ki savunmakta?
Bırak senin arkadasın eşin dostun değilse X birisiyse eyme davet falan , forumda oylama yapılsa %95 istenmeyecek belli işte ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.