Ekin Soyak davetiye bekliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terbiyesiz herifin önde gideni sürekli birlikte olduğun bir arkadaşının eline vermek nedir?!? insanın bir haddi bir sınırı olacak.

videolarına yorumları kapatarak yaptıgı işe güvenmeyip kötü yorumlara engel olmaya çalışan bi insan ve banada çok itici gelior.Genelde içerikle pek alakası olmayan baslık atar hiç sevmem :)

bence bu foruma bu gibi insanlar geç bile kaldı
geç olsun güç olmasın birisi atar davetiye, oda onu elinden tutucam vadi ile
sizin ruhunuz duymaz o ise gerçekten
gerçek ismini bile kullanmaz
hey yavrum hey
3 gündür format ile ugraşıyom ne kadar cin var tepemde bide buna yagdırıpta kötü olmayım insan müsvettesine

Son düzenleme:
bence bu foruma bu gibi insanlar geç bile kaldı
geç olsun güç olmasın birisi atar davetiye, oda onu elinden tutucam vadi ile
sizin ruhunuz duymaz o ise gerçekten
gerçek ismini bile kullanmaz
hey yavrum hey
3 gündür format ile ugraşıyom ne kadar cin var tepemde bide buna yagdırıpta kötü olmayım insan müsvettesine

Ben bu forum'da hepinizin ismini bildi kişiye davetiye attım davetiye karşılığında tek bi kuruş'da istemedim çünkü amacım onun bu forum'a yararlı olcağını düşünmemdi olduda bi çok kişi onun sayesinde para kazandı

bu i*ne foruma gelince direk şikayet konu açsın birisi en az 50 kişi desteklicektir zaten direk banlanır buna kim davet attıysa onuda banlarlar kökten kurtulunur bu işten bu davarın googleye ytpara yazması bile hata :D

adam bence bu muhabbetlerden istifade edip bi video hazırlayabilir. Yazdıklarımıza dikkat edelim :P Daha sonra biz de Taner Tolga Tarlacı gibi adamı aramayalım sağda solda :)

Ben bu forum'da hepinizin ismini bildi kişiye davetiye attım davetiye karşılığında tek bi kuruş'da istemedim çünkü amacım onun bu forum'a yararlı olcağını düşünmemdi olduda bi çok kişi onun sayesinde para kazandı

Yaaa hocam kazandırmış olabilirsin öyle birini ama okumuyormusun??? 5 sayfaa 50 kişi böyle bir herifi istemiyoruz demiş kiii bende istemiyorum neyini sabunuyorsun ki daha? Yad neden ısrar ediuorsun ki savunmakta?
Bırak senin arkadasın eşin dostun değilse X birisiyse eyme davet falan , forumda oylama yapılsa %95 istenmeyecek belli işte ...

Yaaa hocam kazandırmış olabilirsin öyle birini ama okumuyormusun??? 5 sayfaa 50 kişi böyle bir herifi istemiyoruz demiş kiii bende istemiyorum neyini sabunuyorsun ki daha? Yad neden ısrar ediuorsun ki savunmakta?
Bırak senin arkadasın eşin dostun değilse X birisiyse eyme davet falan , forumda oylama yapılsa %95 istenmeyecek belli işte ...

adamın ne zararı var forum'a girip size hakaret mi etti ? Bu kadar ön yargılı olmayın videolarını beğenmiyorsanız tıklamassınız olur biter insanlara kin beslemeyi bırakın artık

Annemin denizde resmini çekiyorum(bunda bir sorun yok) sonrasında KARIYI İFŞALADIM diye video yapıyorum.

2 gün sonra zaten tanınmak için can atan bir kız arkadaşımla SOYUNMA CEZALI YARIŞMA yapıp arkadaşımı bilerek kaybetmesi için tembihliyorum.

Korumalara 300 veriyorum, oraya 500 veriyorum iyi para kırıyorum.

Takipçilerimin arkasından küfür ediyorum.

Videolarıma saçma sapan başlıklar koyup fazla para kazanıyoum ama davetiyeye 100 lira vermiyorum çünkü enayi çok 1 günde 100 lira iyi para.

Ha unutmadan. Taner Tolga Tarlacıyla dalga geçtim sonra videoyu hemen sildim çünkü ben ukala, fazla ilgiyle yetiştirilmiş, dayak yemekten korkan birisiyim.

Çok önemli birisiydi ya foruma çok yararı dokunur demi bırakın bu tür kişileri ya ..

ne olduğu anlaşılamayan zat sakıncalı olabilir para için herşeyi yapar bu

Ya daha üye olmadan adam yarım günde 6 sayfa yazdırdı bu konuda. Üye olsa ne olur Allah bilir :D

Hani en ufak dolandırıcılık şüphesi olan kişiler sınırsız banlanacaktı
bu adam zaten tescilli dolandırıcı bence geç olmadan sınırsız banlanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri