Eleştirilere Açık Olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Battal

Kayıtlı Üye
Öncelikle komutan [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] in bana verdiği forumdan 3 günlük uzaklaştırma cezasını tamamlamış bulunuyorum.Şimdi daha önce açmış olduğum konunun kilitlenmesi ve bana yazılan yazıları cevap hakkı doğduğu için cevaplamak istiyorum.Ardından bu forumun bir üyesi olarak haklı eleştirilerime geçmek istiyorum

[MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx "Mayk Neden Banlandı" konusunda bana sen kim oluyorsun ki forumun kalitesini belirliyosun demişti.Ben de ona diyorum ki ben bu forumun bir üyesiyim ve bir kardeşimiz haksız yere banlanıyorsa bu beni ilgilendiriyor.Demiyor muyuz bu forumdaki muhabbet hiç bir yerde yok.O yüzden gereklerini de yerine getirmek gerekiyor.Bu forumun kalitesini yine bu forumun üyeleri belirler.Ben de bu forumun bir üyesi olduğuma göre ortada bu anlamda bir mesele yok demektir.Bu forumda kaç kişi haksız yere banlandı.Eğer gerçekten bu konuda tahammülümüz varsa bir anket yapalım "Haksız Banlanan Bir Üye Olduğuna İnanıyor musunuz" diye.Eğer sonuç "Hayır İnanmıyoruz" çıkarsa ben söylediklerimi yutarım.Çünkü bu foruma güveniyorum.Yok benim dediklerim çıkarsa siz benden değil banlanan arkadaşlardan özür dileyecek misiniz?
İkinci olarak [MENTION=79]Strider[/MENTION] kendi kendine gelin güvey oluyorlar demiş.Şimdi ben bunu n böyle olmadığını kanıtlıyacağım [MENTION=79]Strider[/MENTION] ın 10-15 gün önce yazmış olduğu mesajı aynen aktarıyorum:
Forumda herhangi siyasi içerikli konu olmazsa duruk yere kimse de "Ne mutlu Türk'üm diyene" demek zorunda kalmaz.
Ha isteyen imzasına yazabilir veya @Battal 'ın yaptığı gibi R4bia işareti koyabilir. Ben de gaz maskesi koyabilirim. Düşüncenizi belli etmeyin demiyoruz ama tartışma konusu açmayın, siyaset içerikli post atmayın diyoruz.
Bu yazıdan 10-15 gün geçtikten sonra bir arkadaşımız avatarından dolayı banlanıyor ve ben de avatardan ötürü mü banladınız şeklinde konu açıyorum.Ardından konuda [MENTION=79]Strider[/MENTION] ın avatar hakkında herhangi bir problem olmadığını belirttikten sonra kendisi tekrar mesaj yazıyo "kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar" diye.Aynen aktariyorum:
ne oldu ben bişey anlamadım. Kendi kendilerine gelin güvey olmuşlarda...
Valla kim neyi neden banladı bilmemde yönetimin kalitesi konusunda yorum yapmadan önce forum kurallarına uyun arkadaşlar. Sonra vay efendim neden banlandım ettim demeyin.

Kurallar kafamıza göre konmuyo. Biyerde bi sıkıntı görüyoruz ki böyle kararlar alıyoruz. Hala gelmiş r4bia mı battı diyorsun, şöyle böyle bi simge diyorsun.
Ben buraya "Gezi'de 6 can öldürüldüğünde aklınız neredeydı? Irak'ta başbakan ABD askeri için duacıyım dediğinde aklınız neredeydi,suriye'de düne kadar savaş çıksın isterken başbakan ve arınç "maalesef savaş çıkmıcak" derken r4bia neredeydi bla bla bla gibi bi dünya şey yazarım bi anda olur konu siyaset.. Demek ki neymiş, uslüp değil ondan önce konu önemliymiş. Bu tarz tartısmalar olmasın, yeri burası değil diye de kurallar konuyor. Kurala uymayanda uyarılıp banlanıyor. Kimse habersiz bi anda banlanmıyor.

Ha ayrıca yönetime el atsın vs diyorsunda şöyle bi dur önce bak üye oluş tarihlerimize, forum nereye nasıl kimlerle gelmiş neymiş ne değilmiş diye ondan sonra bi de düşün "kimi kime şikayet ediyorum ben ya" diye.

Yöneticiler fazla yüzgöz oldukları için bu sorunlar oluyor aslında. Kurala uymayanı uyarmadan, hıc buraya yazmadan, kimin neden banlandıgını anlatmadan etmeden uçurmaya baslasalar bu tarz sikayetleriniz olmaz.
Forum kuralına yazıyoruz, okumakla da yükümlüsünüz uymakla da. Uyarmadan cezaları verelim isterseniz, o zaman keyfi görürsün de rahatlarsın güzel kardeşim.

Şimdi [MENTION=79]Strider[/MENTION] bu çelişki değil mi kardeşim?Velev ki forum kuralları 2 günde bir değişiyor olsun.Kural hemen değişince bu forumda o kadar emeği olan bir insanı neden bir kalemde banlıyorsunuz?Bir yöneticinin a dediğine diğeri b diyor.Benim takıldığım nokta budur.Yanlış anlaşılmasın benim [MENTION=285]mayk[/MENTION] la bir tanışıklığım yok.Bu forum vesilesi ile yorumlarına şahit olmuştuk.O şekilde tanıyorum.Bu mayk olmaz başkası olur.Mesele avatar gibi basit bir meseleden ötürü banlanma meselesi.Adam dolandırıcıdır sahtekardır ağzı bozuktur banlayın ki zaten banlıyorsunuz.Bunlara eyvallah.Ama durumunuzu gözden geçirmenizi rica ediyorum.Bu forumda aile ruhu devam edecekse bu hakkı kendimde görüyorum.
[MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx e ayrıca bir iletim var.Konuma o şekilde mesaj yazdıktan sonra inan Allahtan seni karşıma çıkarmasını temenni ettim sinirden.Adama küfür eder gibi konusunu kapat 3 günlük uzaklaştırma ver.Biraz empati yap kardeş sen aynı durumda olsan ne düşünürdün?
Benim avatarıma gelirsek; Önce terör örgütü üyeliğinden hapse atılan Genelkurmay Başkanının avatarını kaldırın sonra benim avatarıma gelin.Yok eğer illa seni banlayacam diyorsanız, benim için problem yoktur.Yolunuz açık olsun o zaman...

kural kuraldır kurallara uymuyorsan o ortamda olmayacaksın bu kadar basit.banlanıyorsun hala gelip yüssüzce hesap soruyorsun.keyif için kural değişmez.herkes kafasına göre siyasi görüş bildiren avatar koyarsa vay halimize

Yazdıklarım gayet açık ve net.Anlama sorunun mu var senin?2 günde bir kural değişme meselesi.Elbette ortada kural varsa uymak lazım ben uymayacam mı dedim gelip burda saçma sapan yorum yapıyorsun.İşin mi yok senin evlat git işine bak üslubumu bozmak istemiyorum.
kural kuraldır kurallara uymuyorsan o ortamda olmayacaksın bu kadar basit.banlanıyorsun hala gelip yüssüzce hesap soruyorsun.keyif için kural değişmez.herkes kafasına göre siyasi görüş bildiren avatar koyarsa vay halimize

bir daha sölüyorum kuru gürültüsün.sabaha nasıl olsa sonuç belli olur bu kafayla bu forumda fazla barınamazsın.hadi eyw.

Böyle basit bir meseleden banlanacaksam banlanayım.Bu benim hayatımı sonlandırmaz.Hayatıma devam ederim kaldığı yerden.Ama koyun gibi hiç birşeyi sorgulamazsan o zaman vay senin haline.
bir daha sölüyorum kuru gürültüsün.sabaha nasıl olsa sonuç belli olur bu kafayla bu forumda fazla barınamazsın.hadi eyw.

Konunun amaci nedir ? Hesap sormak mi ? Yoksa samimi bir cevap beklemek mi ?

Tüm samimiyetimle söylüyorum net bir cevap bekliyorum.Ayrıca faruk hocam burda kimse kimseye hesap vermek zorunda değil değil mi? Veya kimse kimseyi hesaba çekemez.Yazımda da belirttiğim gibi bu forumun bir üyesi olarak bunları bilmek istiyorum.Ayrıca bir önceki konuda yazmış olduğum forumun kalitesi düşüyor ifadesi haksız yere banlanmalar neticesinde forumdan banlanan değerli arkadaşların bir daha bu forumda olmayacağı.Bu kadar açık ve net yazdım
Konunun amaci nedir ? Hesap sormak mi ? Yoksa samimi bir cevap beklemek mi ?

Re: Cevap: Eleştirilere Açık Olmak

Tüm samimiyetimle söylüyorum net bir cevap bekliyorum.

Kardeş adam sana avatarını kaldır demiş, bu kadar mesele çıkaracak bişe yok. Sen değil de başkası olsa ona da diyecek. Benim siyasi görüşümle seninki zıt. Senden de kafa yapından da görüşünden de nefret ediyorum. Bu yazdıklarıma cevap atacaksın ; ben cevap atarsam ( ki atmayacağım ) konu uzadıkça uzayacak. Burda olma amacımız neydi: YOUTUBE. Anladığın mı mevzuyu???

Cevap: Re: Cevap: Eleştirilere Açık Olmak

Güzel kardeşim burdaki mesele siyasi anlayışlar değil sen hala anlamış değilsin.Ben de biliyorum burada sadece youtube hakkında bilgi alışverişinde bulunduğumuzu.Ara bakayım geçmişimi hangi konular hakkında daha fazla yazmışım.Benden youtube hakkında bir şey istenilseydi onun hakkında cevap verirdim.Sen meseleyi hala anlamamışsın.Banlanan arkadaşları soruyorum.Kabahat mi?
Kardeş adam sana avatarını kaldır demiş, bu kadar mesele çıkaracak bişe yok. Sen değil de başkası olsa ona da diyecek. Benim siyasi görüşümle seninki zıt. Senden de kafa yapından da görüşünden de nefret ediyorum. Bu yazdıklarıma cevap atacaksın ; ben cevap atarsam ( ki atmayacağım ) konu uzadıkça uzayacak. Burda olma amacımız neydi: YOUTUBE. Anladığın mı mevzuyu???

[MENTION=816]Battal[/MENTION] a bende katılıyorum.Öncelikle arkadaşın anlatmak istediği şeyi yanlış anlamış bazı dostlar.Battal ın bahsetmeye çalıştığı şey forumda yönetici mod vs. her neyse arasında çelişkilerin olması.Birinin bir konuda kural olarak dediği şeyin başkası tarafından farklı söylenmesi.Veya birinin bir konuya yazdığı şeyle diğer konuya yazdığı şeyin uyuşmaması.

Yoksa asıl anlatmak istediği banane ben resmime istediğimi koyarım ne sizi ilgilendirir ne de başkasını gibisinden bir şey değil.Hemen esip gürlemeye gerek yok karşıt görüşlü arkadaşlara ithafen.

Ki bazı mod veya yönetici arkadaşlarında ceza verirken yazında alıntı olan kısımda yazdığı gibi ya hiç cevap yazmadan yada yazdığı kişiyi kırmadan, köpürtmeden sinirlendirmeden bir cevap yazması gerktiğine bende inanıyorum.

İnş. aranızdaki sıkıntılar çözülür.Önerilerimizin de dikkate alınması dileğiyle.Hayırlı geceler.

Tüm samimiyetimle söylüyorum net bir cevap bekliyorum.Ayrıca faruk hocam burda kimse kimseye hesap vermek zorunda değil değil mi? Veya kimse kimseyi hesaba çekemez.Yazımda da belirttiğim gibi bu forumun bir üyesi olarak bunları bilmek istiyorum.Ayrıca bir önceki konuda yazmış olduğum forumun kalitesi düşüyor ifadesi haksız yere banlanmalar neticesinde forumdan banlanan değerli arkadaşların bir daha bu forumda olmayacağı.Bu kadar açık ve net yazdım

Konu hakkinda dusunduklerim var fakat konunun taraflarindan bir cevap gelmesini bekleyelim. Mehmet olsun Caner olsun inanin ki kotu niyetle kimseyi forumdan uzaklastirmazlar. Ayni durum diger arkadaslarimiz icinde gecerlidir.

Fakat lutfen birseyi unutmayin. Birilerine gore hakli sebep olarak gozuken bir durum bir baskasina haksizlik, kotu niyet olarak gozukebilir. Karsilikli anlayis onemli bir kistas olmali bu tur acik forumlarda veya ortamlarda.

Banladığımda söylemiştim avatarını değiştirmezsen süresiz banlarım diye...

Bana birçok neden daha verdiğin için teşekkür ederim en azından daha rahat oldum!

Süresiz ban. (Önce banlayıp daha sonra okuyacağım mesajını...)

Düzeltme....

Banını kaldırıyorum bana cevap verebilmen için....

Rabia nın ne olduğunu? Senin için neden bu kadar önemli olduğunu yazarmısın lütfen bana!

Özellikle...

"
Benim avatarıma gelirsek; Önce terör örgütü üyeliğinden hapse atılan Genelkurmay Başkanının avatarını kaldırın sonra benim avatarıma gelin.Yok eğer illa seni banlayacam diyorsanız, benim için problem yoktur.Yolunuz açık olsun o zaman...
"

Bu nedir ya?

Hangi ülkenin vatandaşısın...

Bunu gururlu bir şekilde nasıl dile getirebiliyor sun!

Bu utanç ile şu an ki durumu nasıl kıyaslayıp bu satırları yazabiliyoru sun...

O kadar yazdığım şey içinden bi bu konuyu çıkardın ya helal olsun kardeş.Rabia işareti dinin bir şartı değildir.Siyasi bir sembol de değil.Başbakan yaptı diye kullanmayacak mıyız biz bunu?Ayrıca bundan kim rahatsız oluyor söyler misin bana?Bak takıldığım noktaya tekrar ediyorum: bir yönetici arkadaş isteyen gaz maskesi isteyen bilmem ne koyar avatarına problem değil demişti.Takıldığım şu iki günde bir kural mı değişiyor.Hadi değişti hala gaz maskesi ve terör örgütü mensubu bir paşanın resmi var.Benim gördüğüm kadarıyla.Bunları kaldırmadınız bundan neden rahatsız oluyorsunuz.Kusura bakma kardeşim bu saatten sonra ben avatarı değiştireceksem de değiştirmiyorum.Kim oluyorsun da benim avatarıma karışıyorsun?Başbakan bile benim hayatıma karışamaz.Allah'tan başka hiç kimse ama hiç kimse.Ben gelip burda herkese sövüp sayayım mı diyorum?Böyle bir özgürlükten bahsetmediğimi herkes anlar.Benim alanıma kimse giremez.Bunu sormaya da hakkın yok.Avatar meselesini senin bu son yazdığın mesajdan sonra siyasi bakıldığını anladım ve kural olmadığını da.Hadi şimdi ne yapıyorsanız yapın.

Bana birçok neden daha verdiğin için teşekkür ederim en azından daha rahat oldum!

Düzeltme....

Rabia nın ne olduğunu? Senin için neden bu kadar önemli olduğunu yazarmısın lütfen bana!

[MENTION=816]Battal[/MENTION]

dur battal bekle. şimdi okudum konuyu, çok hararetli yazıp da benım yazacagım postlara cevap vermeden kendini baskalarına banlatma rica ediyorum. :)

2 dakikaya yazıcam "samimi cevap"larımı. Az bi zaman, hemen geliyorum :)

Kardeş banlanmam hiç mesele değil rahat ol sen ;) yalnız banladıktan sonra arkamdan mesaj yazacaksanız acın ki cevap yazabileyim :)
[MENTION=816]Battal[/MENTION]

dur battal bekle. şimdi okudum konuyu, çok hararetli yazıp da benım yazacagım postlara cevap vermeden kendini baskalarına banlatma rica ediyorum. :)

2 dakikaya yazıcam "samimi cevap"larımı. Az bi zaman, hemen geliyorum :)

---------- Mesaj saat 04:05:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:03:20 civarında gönderildi. ----------

Bak işte fikir ayrılığı.Siyasi anlayışlar.Ben böyle anlıyorum sen öteki türlü.Tartışmamamız için ne yapılması gerekiyor bu forumda?Siyasi konuların yasaklanması.Yasaklanıyor mu evet.Eğer o adam milletin silahını millete doğrultma planları yapıyorsa hiç acımam.Siyasete girdik biraz.Gerçi perde yırtıldı

Düzeltme....

Özellikle...

"
"

Bu nedir ya?

Hangi ülkenin vatandaşısın...

Bunu gururlu bir şekilde nasıl dile getirebiliyor sun!

Bu utanç ile şu an ki durumu nasıl kıyaslayıp bu satırları yazabiliyoru sun...

O kadar yazdığım şey içinden bi bu konuyu çıkardın ya helal olsun kardeş.Rabia işareti dinin bir şartı değildir.Siyasi bir sembol de değil.Başbakan yaptı diye kullanmayacak mıyız biz bunu?Ayrıca bundan kim rahatsız oluyor söyler misin bana?Bak takıldığım noktaya tekrar ediyorum: bir yönetici arkadaş isteyen gaz maskesi isteyen bilmem ne koyar avatarına problem değil demişti.Takıldığım şu iki günde bir kural mı değişiyor.Hadi değişti hala gaz maskesi ve terör örgütü mensubu bir paşanın resmi var.Benim gördüğüm kadarıyla.Bunları kaldırmadınız bundan neden rahatsız oluyorsunuz.Kusura bakma kardeşim bu saatten sonra ben avatarı değiştireceksem de değiştirmiyorum.Kim oluyorsun da benim avatarıma karışıyorsun?Başbakan bile benim hayatıma karışamaz.Allah'tan başka hiç kimse ama hiç kimse.Ben gelip burda herkese sövüp sayayım mı diyorum?Böyle bir özgürlükten bahsetmediğimi herkes anlar.Benim alanıma kimse giremez.Bunu sormaya da hakkın yok.Avatar meselesini senin bu son yazdığın mesajdan sonra siyasi bakıldığını anladım ve kural olmadığını da.Hadi şimdi ne yapıyorsanız yapın.

Aynen beklediğim bir mesaj...

Bak yaşını bilmiyorum ama belli ki çocuk değilsin...

Biraz fikrin olsun... Kendi görüşün olsun, düşüncelerin olsun... Olsun ki senin görüşün diyip saygı duymayı deniyim...
Avatarına koyduğun resim var ya... Sen onu Mısır a destek vermek için koyuyorsun ya... Hani orada müslümanlar ölüyor ve buna tepki vermek için yapıyorsun ya...
Yapmayın şunu artık... Birilerinin yaptığını ya da uğradığı zulumü desteklemek avatar resmini rabia yapmak olmasın hayatınızda, verdiğiniz tepkilerde bu kadar basitleşmesin.

Yok ille ben böyle destek vericem, tepkimi göstericem diyorsanda sorarım o zaman bu tepki neden sadece rabia... daha kaç ay oldu bu ülkede gencecik çocuklar vefat etti... onlar müslüman değilmiydi?
Kaç senelerdir senin askerlerin şehit ediliyor, kaç senelerdir bu ülkede ne müslümanlar kıyılıyor...

Aklınız rabia ilemi başınıza geldi...

Komik olmayın... Önce kendi bahçenize bakında komşunuzun bahçesine elbet sıra gelir...

Senin terörist diye ilan ettiğin adam TC Genel Kurmay Başkanlığı yapmış birisidir...

Bu suçlamalar için utanacağın bozaracağın yere gurur duyarmış gibi fişlemek senin haddine mi?

Öyle olsa bile... Terörist olsa bile utanarak bunu dile getirememen gerek...

Nasıl bir zihniyete sahip olduğunu anlamış değilim...

Yinede ben hala daha cevap hakkı vereceğim sana... Belki seninde bir fikrin olabilir...

Şimdi bir konuda yanlış anlaşılan şu meseleyi düzeltmek istiyorum.Bundan önce nerdeydiniz?Mısır'da katliam olunca mı geldi aklınıza?Irak'taki insanlar filistindeki insanlar için bu kadar tepki gösterdiniz mi diye?Kardeş Allah'a inancın olsun ben bu resmi koyarken siyasi bir amaç için değil o yaptı bu yaptı diye değil ben bu sembolun "tüm katliamlara dur" anlamını çıkarttığı için taşıyorum.Hiç bir zulmü unutmuş değilim.Ben dört dörtlük biri miyim=?Hayır kimse öyle değildir.Ama kendimce böyle bir metod benimsedim.İnsanların arada bir eğlenceden işten güçten sıyrılıp bu sembolü görerek katliamları hatırlamasını sağlamak.Hiç değilse bir duaya vesile olabilmek.Tüm istediklerim bu.Genelkurmay başkanı olayına gelirsek, sen farklı kaynaklardan beslendiğin için öyle düşünüyorsun ben farklı kaynaklardan beslendiğim için böyle düşünüyorum.Burada akıl devreye giriyor.Ve mantıklı olanı seçme yetkisi akla devrediliyor.Ben de bu belgelerin uzaydan gelmediğini gördüm ve böyle düşündüm ve düşünüyorum ve düşüneceğim.
Aynen beklediğim bir mesaj...

Bak yaşını bilmiyorum ama belli ki çocuk değilsin...

Biraz fikrin olsun... Kendi görüşün olsun, düşüncelerin olsun... Olsun ki senin görüşün diyip saygı duymayı deniyim...
Avatarına koyduğun resim var ya... Sen onu Mısır a destek vermek için koyuyorsun ya... Hani orada müslümanlar ölüyor ve buna tepki vermek için yapıyorsun ya...
Yapmayın şunu artık... Birilerinin yaptığını ya da uğradığı zulumü desteklemek avatar resmini rabia yapmak olmasın hayatınızda, verdiğiniz tepkilerde bu kadar basitleşmesin.

Yok ille ben böyle destek vericem, tepkimi göstericem diyorsanda sorarım o zaman bu tepki neden sadece rabia... daha kaç ay oldu bu ülkede gencecik çocuklar vefat etti... onlar müslüman değilmiydi?
Kaç senelerdir senin askerlerin şehit ediliyor, kaç senelerdir bu ülkede ne müslümanlar kıyılıyor...

Aklınız rabia ilemi başınıza geldi...

Komik olmayın... Önce kendi bahçenize bakında komşunuzun bahçesine elbet sıra gelir...

Senin terörist diye ilan ettiğin adam TC Genel Kurmay Başkanlığı yapmış birisidir...

Bu suçlamalar için utanacağın bozaracağın yere gurur duyarmış gibi fişlemek senin haddine mi?

Öyle olsa bile... Terörist olsa bile utanarak bunu dile getirememen gerek...

Nasıl bir zihniyete sahip olduğunu anlamış değilim...

Yinede ben hala daha cevap hakkı vereceğim sana... Belki seninde bir fikrin olabilir...

Şimdi bir konuda yanlış anlaşılan şu meseleyi düzeltmek istiyorum.Bundan önce nerdeydiniz?Mısır'da katliam olunca mı geldi aklınıza?Irak'taki insanlar filistindeki insanlar için bu kadar tepki gösterdiniz mi diye?Kardeş Allah'a inancın olsun ben bu resmi koyarken siyasi bir amaç için değil o yaptı bu yaptı diye değil ben bu sembolun "tüm katliamlara dur" anlamını çıkarttığı için taşıyorum.Hiç bir zulmü unutmuş değilim.Ben dört dörtlük biri miyim=?Hayır kimse öyle değildir.Ama kendimce böyle bir metod benimsedim.İnsanların arada bir eğlenceden işten güçten sıyrılıp bu sembolü görerek katliamları hatırlamasını sağlamak.Hiç değilse bir duaya vesile olabilmek.Tüm istediklerim bu.Genelkurmay başkanı olayına gelirsek, sen farklı kaynaklardan beslendiğin için öyle düşünüyorsun ben farklı kaynaklardan beslendiğim için böyle düşünüyorum.Burada akıl devreye giriyor.Ve mantıklı olanı seçme yetkisi akla devrediliyor.Ben de bu belgelerin uzaydan gelmediğini gördüm ve böyle düşündüm ve düşünüyorum ve düşüneceğim.

Katliama dur demek avatar la olmaz...

Ben günde 5 vakit duvamı yapıyorum bir avatara da ihtiyaç duymuyorum...

Demekki neymiş... Bu vazgeçilmez birşey değilmiş... Sadece bir resim! Bir simge!

Ne oldu milyonlarca kişi rabia işareti yaptı da mısır da suriye de savaşmı bitti?

Ben sana basit bir açıklama yapayım belki anlarsın...

Benim işim Youtube, evime ekmeği bu sayede getiriyorum, karnımı bu sayede doyurup rıskımı bu sayede alıyorum... YTpara da işimin bir parçası, terzi olsam dikiş makinam derim, berber olsam makasım...

Ben işim için, rıskım için, 1 simgeyi nasıl değişirim ya...

4x16 MM lik bir resim... Ki hiçbirşeyi değiştirmeyen bir resim...

Bu kadar dar görüşlü olmana tahammül edemiyorum!

Bu resmi frm un kurucusu [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] kaldırdı arkadaş... sağolsun kırmadı mantıklı buldu... sen hala daha neyin mücadelesindesin...

Bilsemki, görsemki rabia değiştirecek birşeyleri karışırsam namerdim...

Anlıyomusun dediklerimi?

Bu arada... GKB ile ilgili olarak ben terörist dediğine diğil, bunu diyebildiğine kızıyorum... ve bunu gururla söyleyebilmene...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri