Öncelikle komutan [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] in bana verdiği forumdan 3 günlük uzaklaştırma cezasını tamamlamış bulunuyorum.Şimdi daha önce açmış olduğum konunun kilitlenmesi ve bana yazılan yazıları cevap hakkı doğduğu için cevaplamak istiyorum.Ardından bu forumun bir üyesi olarak haklı eleştirilerime geçmek istiyorum
[MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx "Mayk Neden Banlandı" konusunda bana sen kim oluyorsun ki forumun kalitesini belirliyosun demişti.Ben de ona diyorum ki ben bu forumun bir üyesiyim ve bir kardeşimiz haksız yere banlanıyorsa bu beni ilgilendiriyor.Demiyor muyuz bu forumdaki muhabbet hiç bir yerde yok.O yüzden gereklerini de yerine getirmek gerekiyor.Bu forumun kalitesini yine bu forumun üyeleri belirler.Ben de bu forumun bir üyesi olduğuma göre ortada bu anlamda bir mesele yok demektir.Bu forumda kaç kişi haksız yere banlandı.Eğer gerçekten bu konuda tahammülümüz varsa bir anket yapalım "Haksız Banlanan Bir Üye Olduğuna İnanıyor musunuz" diye.Eğer sonuç "Hayır İnanmıyoruz" çıkarsa ben söylediklerimi yutarım.Çünkü bu foruma güveniyorum.Yok benim dediklerim çıkarsa siz benden değil banlanan arkadaşlardan özür dileyecek misiniz?
İkinci olarak [MENTION=79]Strider[/MENTION] kendi kendine gelin güvey oluyorlar demiş.Şimdi ben bunu n böyle olmadığını kanıtlıyacağım [MENTION=79]Strider[/MENTION] ın 10-15 gün önce yazmış olduğu mesajı aynen aktarıyorum:
Şimdi [MENTION=79]Strider[/MENTION] bu çelişki değil mi kardeşim?Velev ki forum kuralları 2 günde bir değişiyor olsun.Kural hemen değişince bu forumda o kadar emeği olan bir insanı neden bir kalemde banlıyorsunuz?Bir yöneticinin a dediğine diğeri b diyor.Benim takıldığım nokta budur.Yanlış anlaşılmasın benim [MENTION=285]mayk[/MENTION] la bir tanışıklığım yok.Bu forum vesilesi ile yorumlarına şahit olmuştuk.O şekilde tanıyorum.Bu mayk olmaz başkası olur.Mesele avatar gibi basit bir meseleden ötürü banlanma meselesi.Adam dolandırıcıdır sahtekardır ağzı bozuktur banlayın ki zaten banlıyorsunuz.Bunlara eyvallah.Ama durumunuzu gözden geçirmenizi rica ediyorum.Bu forumda aile ruhu devam edecekse bu hakkı kendimde görüyorum.
[MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx e ayrıca bir iletim var.Konuma o şekilde mesaj yazdıktan sonra inan Allahtan seni karşıma çıkarmasını temenni ettim sinirden.Adama küfür eder gibi konusunu kapat 3 günlük uzaklaştırma ver.Biraz empati yap kardeş sen aynı durumda olsan ne düşünürdün?
Benim avatarıma gelirsek; Önce terör örgütü üyeliğinden hapse atılan Genelkurmay Başkanının avatarını kaldırın sonra benim avatarıma gelin.Yok eğer illa seni banlayacam diyorsanız, benim için problem yoktur.Yolunuz açık olsun o zaman...
[MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx "Mayk Neden Banlandı" konusunda bana sen kim oluyorsun ki forumun kalitesini belirliyosun demişti.Ben de ona diyorum ki ben bu forumun bir üyesiyim ve bir kardeşimiz haksız yere banlanıyorsa bu beni ilgilendiriyor.Demiyor muyuz bu forumdaki muhabbet hiç bir yerde yok.O yüzden gereklerini de yerine getirmek gerekiyor.Bu forumun kalitesini yine bu forumun üyeleri belirler.Ben de bu forumun bir üyesi olduğuma göre ortada bu anlamda bir mesele yok demektir.Bu forumda kaç kişi haksız yere banlandı.Eğer gerçekten bu konuda tahammülümüz varsa bir anket yapalım "Haksız Banlanan Bir Üye Olduğuna İnanıyor musunuz" diye.Eğer sonuç "Hayır İnanmıyoruz" çıkarsa ben söylediklerimi yutarım.Çünkü bu foruma güveniyorum.Yok benim dediklerim çıkarsa siz benden değil banlanan arkadaşlardan özür dileyecek misiniz?
İkinci olarak [MENTION=79]Strider[/MENTION] kendi kendine gelin güvey oluyorlar demiş.Şimdi ben bunu n böyle olmadığını kanıtlıyacağım [MENTION=79]Strider[/MENTION] ın 10-15 gün önce yazmış olduğu mesajı aynen aktarıyorum:
Bu yazıdan 10-15 gün geçtikten sonra bir arkadaşımız avatarından dolayı banlanıyor ve ben de avatardan ötürü mü banladınız şeklinde konu açıyorum.Ardından konuda [MENTION=79]Strider[/MENTION] ın avatar hakkında herhangi bir problem olmadığını belirttikten sonra kendisi tekrar mesaj yazıyo "kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar" diye.Aynen aktariyorum:Forumda herhangi siyasi içerikli konu olmazsa duruk yere kimse de "Ne mutlu Türk'üm diyene" demek zorunda kalmaz.
Ha isteyen imzasına yazabilir veya @Battal 'ın yaptığı gibi R4bia işareti koyabilir. Ben de gaz maskesi koyabilirim. Düşüncenizi belli etmeyin demiyoruz ama tartışma konusu açmayın, siyaset içerikli post atmayın diyoruz.
ne oldu ben bişey anlamadım. Kendi kendilerine gelin güvey olmuşlarda...
Valla kim neyi neden banladı bilmemde yönetimin kalitesi konusunda yorum yapmadan önce forum kurallarına uyun arkadaşlar. Sonra vay efendim neden banlandım ettim demeyin.
Kurallar kafamıza göre konmuyo. Biyerde bi sıkıntı görüyoruz ki böyle kararlar alıyoruz. Hala gelmiş r4bia mı battı diyorsun, şöyle böyle bi simge diyorsun.
Ben buraya "Gezi'de 6 can öldürüldüğünde aklınız neredeydı? Irak'ta başbakan ABD askeri için duacıyım dediğinde aklınız neredeydi,suriye'de düne kadar savaş çıksın isterken başbakan ve arınç "maalesef savaş çıkmıcak" derken r4bia neredeydi bla bla bla gibi bi dünya şey yazarım bi anda olur konu siyaset.. Demek ki neymiş, uslüp değil ondan önce konu önemliymiş. Bu tarz tartısmalar olmasın, yeri burası değil diye de kurallar konuyor. Kurala uymayanda uyarılıp banlanıyor. Kimse habersiz bi anda banlanmıyor.
Ha ayrıca yönetime el atsın vs diyorsunda şöyle bi dur önce bak üye oluş tarihlerimize, forum nereye nasıl kimlerle gelmiş neymiş ne değilmiş diye ondan sonra bi de düşün "kimi kime şikayet ediyorum ben ya" diye.
Yöneticiler fazla yüzgöz oldukları için bu sorunlar oluyor aslında. Kurala uymayanı uyarmadan, hıc buraya yazmadan, kimin neden banlandıgını anlatmadan etmeden uçurmaya baslasalar bu tarz sikayetleriniz olmaz.
Forum kuralına yazıyoruz, okumakla da yükümlüsünüz uymakla da. Uyarmadan cezaları verelim isterseniz, o zaman keyfi görürsün de rahatlarsın güzel kardeşim.
Şimdi [MENTION=79]Strider[/MENTION] bu çelişki değil mi kardeşim?Velev ki forum kuralları 2 günde bir değişiyor olsun.Kural hemen değişince bu forumda o kadar emeği olan bir insanı neden bir kalemde banlıyorsunuz?Bir yöneticinin a dediğine diğeri b diyor.Benim takıldığım nokta budur.Yanlış anlaşılmasın benim [MENTION=285]mayk[/MENTION] la bir tanışıklığım yok.Bu forum vesilesi ile yorumlarına şahit olmuştuk.O şekilde tanıyorum.Bu mayk olmaz başkası olur.Mesele avatar gibi basit bir meseleden ötürü banlanma meselesi.Adam dolandırıcıdır sahtekardır ağzı bozuktur banlayın ki zaten banlıyorsunuz.Bunlara eyvallah.Ama durumunuzu gözden geçirmenizi rica ediyorum.Bu forumda aile ruhu devam edecekse bu hakkı kendimde görüyorum.
[MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx e ayrıca bir iletim var.Konuma o şekilde mesaj yazdıktan sonra inan Allahtan seni karşıma çıkarmasını temenni ettim sinirden.Adama küfür eder gibi konusunu kapat 3 günlük uzaklaştırma ver.Biraz empati yap kardeş sen aynı durumda olsan ne düşünürdün?
Benim avatarıma gelirsek; Önce terör örgütü üyeliğinden hapse atılan Genelkurmay Başkanının avatarını kaldırın sonra benim avatarıma gelin.Yok eğer illa seni banlayacam diyorsanız, benim için problem yoktur.Yolunuz açık olsun o zaman...