kimse kimseyi linç etmiyor arkadaş'a emek vermenin çok kalıcı başarılar getireceğini, eğer bir problem varsa bunu çalışma şeklinde araması gerektiğini önerdik. günde 10 saat hafta da 50 saat altına düşmemek kaydıyla çalışsın kazanmaması gibi bir neden yok.
Bir güzel linç ettiniz mi adamı? Keyfiniz yerinize geldi mi egonuz doydu mu?
Bakın birkaç kişi eleştirilecek şeylere zaten değinmiş aynı şeyleri tekrarlayıp kendi çapınızda dalga geçmenizin mantığı ne? İnci sözlükteki muhabbetten bir farkı kalsın şurasının. Ben rahatsız oluyorum böyle alakasız yere kişi linç etmenize. Hırsıza, dolandırıcıya vurun acımayın sıkıştırın köşeye de biraz yanlış bir üslupla konu açtı diye de bir insana bu kadar yüklenmeyin.
bir kişi yazmış anladık 2,3 tamam dedik e baktım 6 sayfanın altısında da baştan aşağı dalga alay, yersiz eleştiri, abartma ve uzatma var. Çok yersiz.
Her gün 100 kere açılmış konularda yeni başlıklar açılıyor. Çoğuna da defalarca güzelce cevap veriliyor ha bir kişiye de birileri yüklenmiş sıradan yerimizi kapalım biz de linç edelim demişsiniz helal olsun size.
Her neyse konuyu açan arkadaş sen linç mantığına aldırma ancak eleştirilerden ciddiye alman gereken kısım forumda gerçekten yeterli içerik var. Zannediyorum ki eksiğin forumu çok takip etmemen ve kendini güncellememen. Tavsiyem milletin açtığı konulara biraz göz at güncel olarak.
Mesela partner diyorlar bu konuyu bir irdele neden millet partnerlere kanal sokuyor diye araştır.
Bot diyorlar vds diyorlar bunları bir irdele neden bunları kullanıyorlar. Eminim benzer şeyleri yapmaya başladığında kazanacaksın.
Standart olarak kategori değiştirmeden aynı tarzda ilerliyorsan başarı zor. Özgün bile olsan kategorin tutmuyorsa özgün olduğun konuyu bile değiştirmelisin. Sonuçta insanların zevkini keşfetmek yt işindeki asıl püf nokta.
Sorulacak soru "insanlar ne izlemekten hoşlanır?" ya da "ben ne izlemekten hoşlanırım?" olmalı.
Ben kısmı biraz yanıltır çünkü toplum ve kalabalığın sevdiği içerikler bazen beni hâlâ hayrete düşürebiliyor. Kategori araştır ordan oraya atla, liste çıkar, notlar tut. Yapacağın işler bunlar.