Başlık ve yazı içeriği belki yanlış ama çaresice yazılmış bir şeydir yardım edecek taktik verecek bir varmı diye sordum etmek isteyen yazdı. Diğer arkadaşlara da iyi oldu geyik yapacak konu çıktı. Yaşımı küçük yada büyük göstererek bir şeyler elde etme peşinde olsaydım inanın o yaş kısmını falan düzeltir profesyonel bir yazı yazardım ama dediğim gibi boş ve çaresi bulunup yazdığım şeyler ha pişman oldum orası ayrı ama 2 arkadaşım yardımcı oldu anlatılar. Ben kimseye hazır kanal açıp bana verin demedim bir ka taktik püf nokta falan hepsi bu İYİ GÜZEL TAŞLADINIZ ŞEYTANI günahlarınız affedildi.
Hocam forumda bu şekilde o kadar sık konu açılmaya başlandı ki forumu takip edip okuduysanız bunları görmüş olmanız ve ona göre post açmış olmanız gerekiyor diye düşünüyorum siz 1 yılı aşkın bir üyesiniz.
o zamana kadar partnere de ünlem gelcek
gerçi vds varsa ünlem ne :/
hangi telefonlar bu arada onlar ? s4 falan mı
Hocam ben henüz araştırmadım ama forumda açılan konu vardı note 4 falan iş yapar diye düşünüyorum. Ocak ayından sonra ünlem gelmesi asıl vds'ye yönlendirecek çoğu kimseyi bence , botlar zaten artık render alıyor onlarda sistem çok etkilenmez sanıyorum.