Elimden tutacak bir babayiğit yok mu ?

• Kullanıcı radyoneu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Başlık ve yazı içeriği belki yanlış ama çaresice yazılmış bir şeydir yardım edecek taktik verecek bir varmı diye sordum etmek isteyen yazdı. Diğer arkadaşlara da iyi oldu geyik yapacak konu çıktı. Yaşımı küçük yada büyük göstererek bir şeyler elde etme peşinde olsaydım inanın o yaş kısmını falan düzeltir profesyonel bir yazı yazardım ama dediğim gibi boş ve çaresi bulunup yazdığım şeyler ha pişman oldum orası ayrı ama 2 arkadaşım yardımcı oldu anlatılar. Ben kimseye hazır kanal açıp bana verin demedim bir ka taktik püf nokta falan hepsi bu İYİ GÜZEL TAŞLADINIZ ŞEYTANI günahlarınız affedildi.

Hocam forumda bu şekilde o kadar sık konu açılmaya başlandı ki forumu takip edip okuduysanız bunları görmüş olmanız ve ona göre post açmış olmanız gerekiyor diye düşünüyorum siz 1 yılı aşkın bir üyesiniz.

o zamana kadar partnere de ünlem gelcek
gerçi vds varsa ünlem ne :/
hangi telefonlar bu arada onlar ? s4 falan mı

Hocam ben henüz araştırmadım ama forumda açılan konu vardı note 4 falan iş yapar diye düşünüyorum. Ocak ayından sonra ünlem gelmesi asıl vds'ye yönlendirecek çoğu kimseyi bence , botlar zaten artık render alıyor onlarda sistem çok etkilenmez sanıyorum.

dün birisi söyle bir PM atmış. size de geldi mi? çok kazanan biri değilim ama samimiyse yardım edicem ondan sordum:

Merhaba. Neden size yazmak istedim bilmiyorum ama meramımı düzgün bir lisanla anlatmak istiyorum. Youtube işiyle geçen sene uğraşmaya başladım araya askerlik girince çok şeyden geri kaldım. İlk başlayanlar gibi spam yapmaya başladım ve malumunuz kanal kapanmaları beni de vurdu. Çizgifilmle uğraşayım dedim sahte flagtan sürekli kapattırdılar. Bilgisayar başında sürekli araştırma yapıyorum fakat kendime bir yol çizemedim maalesef. Tecrübelerinizden hareketle ileriye dönük bir yol çizmemde bana yardımcı olarak ufkumu genişletecek, youtube'a daha geniş çerçeveden bakmamı sağlayacak telkinlerde bulunursanız çok sevinirim. Tabii elde ettiğiniz bilgiler nihayetinde kendi araştırmalarınız sonucunda emek sarf ederek, çabalayarak oluşturduğunuz birikimlerdir. Ben bunları değil bunları kazanmak için nasıl bir yolda ilerlediğinizi merak ediyorum.Yine de paylaşıp paylaşmamak şahsınızın tercihidir. Paylaşmassanız sizi ayıplamam. Yardımcı olsanız da olmasanız da şimdiden teşekkür ederim.. İyi günler.

Aynısından var bende de ...

dün birisi söyle bir PM atmış. size de geldi mi? çok kazanan biri değilim ama samimiyse yardım edicem ondan sordum:

Merhaba. Neden size yazmak istedim bilmiyorum ama meramımı düzgün bir lisanla anlatmak istiyorum. Youtube işiyle geçen sene uğraşmaya başladım araya askerlik girince çok şeyden geri kaldım. İlk başlayanlar gibi spam yapmaya başladım ve malumunuz kanal kapanmaları beni de vurdu. Çizgifilmle uğraşayım dedim sahte flagtan sürekli kapattırdılar. Bilgisayar başında sürekli araştırma yapıyorum fakat kendime bir yol çizemedim maalesef. Tecrübelerinizden hareketle ileriye dönük bir yol çizmemde bana yardımcı olarak ufkumu genişletecek, youtube'a daha geniş çerçeveden bakmamı sağlayacak telkinlerde bulunursanız çok sevinirim. Tabii elde ettiğiniz bilgiler nihayetinde kendi araştırmalarınız sonucunda emek sarf ederek, çabalayarak oluşturduğunuz birikimlerdir. Ben bunları değil bunları kazanmak için nasıl bir yolda ilerlediğinizi merak ediyorum.Yine de paylaşıp paylaşmamak şahsınızın tercihidir. Paylaşmassanız sizi ayıplamam. Yardımcı olsanız da olmasanız da şimdiden teşekkür ederim.. İyi günler.

milletin attığı özel mesajı buradan göndermek delikanlılığa sığarmı sizce ? ayıptır. hiç kimse dara düşmeden böyle çaresiz mesajlar atmaz. benimde çok mesaj attığım öneri için arkadaşlar var. özelini ifşa etmek etiğe ters. ayıp !

milletin attığı özel mesajı buradan göndermek delikanlılığa sığarmı sizce ? ayıptır. hiç kimse dara düşmeden böyle çaresiz mesajlar atmaz. benimde çok mesaj attığım öneri için arkadaşlar var. özelini ifşa etmek etiğe ters. ayıp !
isim vermiyor ki.

Bende elimden tutucak birini arıyordum.Sağolsunlar kimse elimden tutmadı.okulda öğrendiğim düşük seviye C# ile birkaç program yaptım onlardan 270 lira para kazandım tanımadığım kişilerden skype üzerinden çok küfür yedim programı ucuza satıyormuşum diye .Sonra okullar açıldı bıraktım herşeyi.Gözlemlediğim kadarıyla yorum atan çok oluyor yardım eden olmuyor.Yada bana denk gelmedi foruma 3 tane iş arıyorum diye konu açtım gelen tüm mesajlar tanesi 50 kuruşa benim için kanal aç günde en az 50 tane.Şuan günlük 2 saat boş vaktim var eğer bana iş vermek isteyen olursa pm atabilir.Yaşım 17 lise 4 Bilişim Teknolojileri / Veritabanı öğrencisiyim..

Bu iştede diger işlerde oldugu gibi herkez kazanacak diye birsey yok sadece hak eden emek veren kazanacak.Sanki bu işi yapan herkez kazanmak zorundaymıs gibi bi algı yaratılıyor ona üzülüyorum.Yapamıyorsan bırakacaksın.

Elinden tutmayan ne oluyor bu durumda? bu nasıl başlıktır yaw :) 47 yorumda yapılmış

günde 10 saat bir işte çalışırsan başarılı olursun. bence senin problemin çalışmak olsa gerek çok çalışırsan önüne serilecektir.

şu olayı yaparak arkadaşa kötülük ediyorsunuz. neden çalışma disiplini yerine kategori vermeye çalışıyorsunuz. bizde arkadaşlarla konuşuyoruz ama disiplin, sabır, sebat ve teknik şeklin de ... samsung'a da aynısını yaptınız hem başkasının sırtın da yaşamayı uyanıklık sanarak sizinle dalga geçti hem de kazancının bir balon olduğunu görmeyerek kendini kandırdı. arkasın da emek olmayan bütün kazançlar rüzgar gibi gelip geçer. kulun elinden tutacak sadece allah'tır.

herkes kolay yoldan para kazanmak istiyor bu beyinle çok yaşamassınız zaten ;)

Balık tutmayı öğrenmek isteyen birine;
a)Balıkmı vermelisiniz
b)"Balık tutmak için çok emek vermelisiniz bende zamanında balık tutamıyordum emek vermelisin çalışmalısın didinmelisin." dersiniz?
c)Olta ve iğne mi vermelisiniz?

sana kategori veren en büyük kötülüğü etmiştir. sana emek öğütleyen en sağlam öğütü vermiştir. samsung'u anlatsın mağdur arkadaşlar :D herkesten kategori topladı bir ay müthiş kazanıyom diye facebook ta gezdi sonra adsense banlandı burada geldi ağladı. ama emek vermiş olsa bu duruma düşmezdi.

Balık tutmayı öğrenmek isteyen birine;
a)Balıkmı vermelisiniz
b)"Balık tutmak için çok emek vermelisiniz bende zamanında balık tutamıyordum emek vermelisin çalışmalısın didinmelisin." dersiniz?
c)Olta ve iğne mi vermelisiniz?

özelden bu samsung ne etti gardaşım diye soranlar oluyor :D sedat babür'ün konuşmalarına bakın.

ewrU3u5.jpg

Bir güzel linç ettiniz mi adamı? Keyfiniz yerinize geldi mi egonuz doydu mu?

Bakın birkaç kişi eleştirilecek şeylere zaten değinmiş aynı şeyleri tekrarlayıp kendi çapınızda dalga geçmenizin mantığı ne? İnci sözlükteki muhabbetten bir farkı kalsın şurasının. Ben rahatsız oluyorum böyle alakasız yere kişi linç etmenize. Hırsıza, dolandırıcıya vurun acımayın sıkıştırın köşeye de biraz yanlış bir üslupla konu açtı diye de bir insana bu kadar yüklenmeyin.

bir kişi yazmış anladık 2,3 tamam dedik e baktım 6 sayfanın altısında da baştan aşağı dalga alay, yersiz eleştiri, abartma ve uzatma var. Çok yersiz.

Her gün 100 kere açılmış konularda yeni başlıklar açılıyor. Çoğuna da defalarca güzelce cevap veriliyor ha bir kişiye de birileri yüklenmiş sıradan yerimizi kapalım biz de linç edelim demişsiniz helal olsun size.

Her neyse konuyu açan arkadaş sen linç mantığına aldırma ancak eleştirilerden ciddiye alman gereken kısım forumda gerçekten yeterli içerik var. Zannediyorum ki eksiğin forumu çok takip etmemen ve kendini güncellememen. Tavsiyem milletin açtığı konulara biraz göz at güncel olarak.

Mesela partner diyorlar bu konuyu bir irdele neden millet partnerlere kanal sokuyor diye araştır.
Bot diyorlar vds diyorlar bunları bir irdele neden bunları kullanıyorlar. Eminim benzer şeyleri yapmaya başladığında kazanacaksın.
Standart olarak kategori değiştirmeden aynı tarzda ilerliyorsan başarı zor. Özgün bile olsan kategorin tutmuyorsa özgün olduğun konuyu bile değiştirmelisin. Sonuçta insanların zevkini keşfetmek yt işindeki asıl püf nokta.

Sorulacak soru "insanlar ne izlemekten hoşlanır?" ya da "ben ne izlemekten hoşlanırım?" olmalı.

Ben kısmı biraz yanıltır çünkü toplum ve kalabalığın sevdiği içerikler bazen beni hâlâ hayrete düşürebiliyor. Kategori araştır ordan oraya atla, liste çıkar, notlar tut. Yapacağın işler bunlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri