Elimden tutacak bir babayiğit yok mu ?

• Kullanıcı radyoneu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
kimse kimseyi linç etmiyor arkadaş'a emek vermenin çok kalıcı başarılar getireceğini, eğer bir problem varsa bunu çalışma şeklinde araması gerektiğini önerdik. günde 10 saat hafta da 50 saat altına düşmemek kaydıyla çalışsın kazanmaması gibi bir neden yok.

Bir güzel linç ettiniz mi adamı? Keyfiniz yerinize geldi mi egonuz doydu mu?

Bakın birkaç kişi eleştirilecek şeylere zaten değinmiş aynı şeyleri tekrarlayıp kendi çapınızda dalga geçmenizin mantığı ne? İnci sözlükteki muhabbetten bir farkı kalsın şurasının. Ben rahatsız oluyorum böyle alakasız yere kişi linç etmenize. Hırsıza, dolandırıcıya vurun acımayın sıkıştırın köşeye de biraz yanlış bir üslupla konu açtı diye de bir insana bu kadar yüklenmeyin.

bir kişi yazmış anladık 2,3 tamam dedik e baktım 6 sayfanın altısında da baştan aşağı dalga alay, yersiz eleştiri, abartma ve uzatma var. Çok yersiz.

Her gün 100 kere açılmış konularda yeni başlıklar açılıyor. Çoğuna da defalarca güzelce cevap veriliyor ha bir kişiye de birileri yüklenmiş sıradan yerimizi kapalım biz de linç edelim demişsiniz helal olsun size.

Her neyse konuyu açan arkadaş sen linç mantığına aldırma ancak eleştirilerden ciddiye alman gereken kısım forumda gerçekten yeterli içerik var. Zannediyorum ki eksiğin forumu çok takip etmemen ve kendini güncellememen. Tavsiyem milletin açtığı konulara biraz göz at güncel olarak.

Mesela partner diyorlar bu konuyu bir irdele neden millet partnerlere kanal sokuyor diye araştır.
Bot diyorlar vds diyorlar bunları bir irdele neden bunları kullanıyorlar. Eminim benzer şeyleri yapmaya başladığında kazanacaksın.
Standart olarak kategori değiştirmeden aynı tarzda ilerliyorsan başarı zor. Özgün bile olsan kategorin tutmuyorsa özgün olduğun konuyu bile değiştirmelisin. Sonuçta insanların zevkini keşfetmek yt işindeki asıl püf nokta.

Sorulacak soru "insanlar ne izlemekten hoşlanır?" ya da "ben ne izlemekten hoşlanırım?" olmalı.

Ben kısmı biraz yanıltır çünkü toplum ve kalabalığın sevdiği içerikler bazen beni hâlâ hayrete düşürebiliyor. Kategori araştır ordan oraya atla, liste çıkar, notlar tut. Yapacağın işler bunlar.

milletin attığı özel mesajı buradan göndermek delikanlılığa sığarmı sizce ? ayıptır. hiç kimse dara düşmeden böyle çaresiz mesajlar atmaz. benimde çok mesaj attığım öneri için arkadaşlar var. özelini ifşa etmek etiğe ters. ayıp !

Arkadaşa katılıyorum.. Bende bu işe ilk başladığımda büyük umutlarla birkaç kişiye mesaj atmıştım bazı özel durumlarımdan da bahsetmiştim. Sahsen bu şekilde yayınlansa çok kızarım. Ama kimsedende saklayacak korkacak bir durumumda yok. Bugüne kadar yardım için konu açmayı çok düşündüm ama burda bazen olur olmadık sözler söylendiği için hep vazgeçtim. Zaten ulu orta konu açıp yardım istemekte bana tersti... Amacım zaten çok para kazanıp zengin olmak değil. Tabi ki isterim bir evim olsun iyi bir aracım olsun falan ama bunlar benim için en son düşünmem gereken şeyler.. Böyle bir fırsatı yakalamışken iyi değerlendirip evladımın sağlık problemlerini çözebilmeyi umut ediyordum şu an için tek gayem bu tabi yüksek meblağlar kazanabilirsem.
Bir kaç ay önce çok kazandığını söyleyen birkaç kişiye bende mesaj atmıştım. Fakat mesaj yazdığım arkadaşların çogundan cevap gelmediği gibi bazılarıda skype ye eklememi istedi ekledim geri dönüş bile yapmadı... Halbuki gerçekten yardım etmeyi düşünen birine müşkül durumumu anlatmak için tüm belgeleri bile gönderecektim.Tabi insanlarda artık birbirine karşı büyük bir güvensizlik var. Sadece form ortamından bahsetmiyorum genelde böyle bu işler..
Bence bu forumdaki yeni eski kim olursa olsun hiç kimseden yardım istememek gerekli... Gerçekten aramızda yardım edecek insanlar belki vardır da zaten onlara ulaşana kadar herkese dert yanmaktansa çalışmak kendi etinle tırnağınla bir yerlere gelmek en iyi yoldur.
Bu konuyu açan arkadaş yazdıklarında ne kadar samimidir bilemem ama samsung vb gibi çoluk çocuk yüzünden forumda kimsenin kimseye güveni kalmamış..
Not: Bunları niye şimdi dile getirdin derseniz.. Bugüne kadar yardım istediğim kişi sayısı 5-6 kişiyi geçmez. Akıllarında asla benimle ilgili şüpheleri olmaması içindir. Aslında çoğu forumda takılmıyor takılıyorsa da haberim olmuyor.. şimdi bir arkadaş başkasının özelden yazdığı mesajı burada paylaşınca aklıma geldi yazayım dedim.

Sizleri okudukça 18-20 yaşında olmak istiyorum pazar hariç 11 saat çalışıyorum 3 senede toplam 10 gün izin kullanabilmişim o da bu sene mart ayından beri youtube ile uğraşıyorum.
Ayırdığım vakit çok fazla değil 4 ayda 55 lira kazanmışım bu ay 200 barajını geçmiş durumdayım youtube için 2. ödeme aldım.

Benim bir yanlışım yok bu durumda vaktimde yok çünkü

Bu ay çok güzel gidiyor ayın ortasında ödeme alacağımı garantiledim şuan gayet iyi gidiyor nazar değmesin.

Önceden yazanlar ve benzer yazıyı yeni yazacaklar mutlaka olacaktır.
Yardım istekleriniz kazanamıyorum yardım edin şeklinde olursa kimsenin sizlere içten davranmasını beklemeyin.

Eee nasıl olacak peki?

Şurda problemim var?
Bu neden böyle oldu?
Sizde bu veriler bu şekilde mi?
vs.vs.

Her çocuk özeldir filminden bir kesit

Küçük bir çocuk sınavda soruları çözüp başarılı olmak ister.Çocuğun hayal gücü çok ileri seviyededir ancak dersleri inanılmaz kötüdür.

3x9= ?

3 le 9 çarpışır 3 sağlam kalır. Cevap elbette 27 dir.Ama çocuk hayal gücüne kapılır.

işte sorun burda cevabın 27 olduğunu çocuğa söylersek 1 defa başarı sağlayacaktır.
Ancak çarpım tablosunu öğrenen bir kişi bütün hesaplamaları yapabilir.

Uzun oldu biliyorum benzer bir konu açılırsa bu mesajımı alıntılamanızı isteyebilirim.
Hayal gücü yüksek arkadaşların doğruyu bulmalarına yardımcı olacaktır..

Aynı mesajı 80 90 kişiye yolluyorlar.. Biliyorum bana atılan mesaj başka arkadaşlarada atılmış çünkü :)

öyle böyle olcak işler degil emek vereceksin ugraşacaksın banada kimse yardım etmedi yıllardır ugraşıyorum yeni yeni kazanmaya başladım bende bir ev geçindirecek kadar 3-4 hane arası :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri