Tekrardan Merhaba Arkadaşlar Eski Konu Silinmişti Şimdi Daha Düzenli Bir Şekilde Konumu Tekrar Açıyorum...
Konumuz bir kategoride SEO yaparak en başa çıkıp çok Abone kasarak bunu $$$'a Çevirme Yöntemi
Sizlere bunu Adım Adım anlatacam...
A- KATEGORİ BULMA
1- Örnek kategori (sadece bir örnek herşeyi verebilirim ama özellikle dünya engeli olan telifli bi şey söyleyecem ki kimse bulaşmasın) Talk Showlar ilk etap girin google'a talk shows yazın bir sürü talk show programı var var bunlardan YouTube Keyword Tool ta en çok aranma hacmi olan 5-10 tanesini seçin. (Bakın tekrar tekrar söylüyorum sadece örnek yazdım özelliklede çok telifli olanını seçtim)
2- Şimdi 10 kategori diyelim 10 tane kanal açın ve hiç tasarım vb. hiç bişey yapmadan özenmeden her kategori için ortalama 300 video atın. (3. taraf, dünya engeli filan süpürün hepsini ama olabildiğince 3. tarafsız kategori bulun)
3- Kanallarınıza 1 ay sonra girip en çok izlenen kanalı hedef kategori seçin kategoriniz artık bu, diğerlerini silebilirsiniz. (yada kalsın eğer sağlamsa [3. taraf dünya engeli telif vs. yoksa] adsense'e bağlayın gitsin belki 3-5 bişeyler gelir)
B- VİDEO BULMA
1- Şimdi video toplama zamanı seçtiğiniz kanala girip en çok izlenen 50-100 videoyu indirin elde 100 video var.
2- Örnek kategorimiz "Jimmy Kimmel Live"dı diyelim girin Youtube'a Jimmy Kimmel Live yazın boşluk bırakıp a yazın yani şu şekil "Jimmy Kimmel Live a" (bu örnekte pek etkili olmaz çünki örnegimiz güncellik gerektiren bir kategori)
![]()
LİNK: Screenshot by Lightshot
tek tek girip çok izlenenlerden 1 video indirin a harfinden 5 video çıktı şimdi bunu "jimmy kimmel live b","jimmy kimmel live c" diye a'dan z'ye tüm harflere uygulayın. 30 harften 3 er video çıksa 90 videoda burda elde 190 video
3- Sonra jimmy kimmel live yazıp en baştaklerden 60 videoda indirdikmi etti 250 video, sıra kanalda...
Milliyetçi hareket partisinin 250. yılı kutlu olsun