(EmekThoR E-Book Ver.1.1)Tek Kanal,Çok Kazanç,Abone Kasma,SEO & Düzenli Kanal Çalışması

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Tekrardan Merhaba Arkadaşlar Eski Konu Silinmişti Şimdi Daha Düzenli Bir Şekilde Konumu Tekrar Açıyorum...
Konumuz bir kategoride SEO yaparak en başa çıkıp çok Abone kasarak bunu $$$'a Çevirme Yöntemi
Sizlere bunu Adım Adım anlatacam...

A- KATEGORİ BULMA

1- Örnek kategori (sadece bir örnek herşeyi verebilirim ama özellikle dünya engeli olan telifli bi şey söyleyecem ki kimse bulaşmasın) Talk Showlar ilk etap girin google'a talk shows yazın bir sürü talk show programı var var bunlardan YouTube Keyword Tool ta en çok aranma hacmi olan 5-10 tanesini seçin. (Bakın tekrar tekrar söylüyorum sadece örnek yazdım özelliklede çok telifli olanını seçtim)

2- Şimdi 10 kategori diyelim 10 tane kanal açın ve hiç tasarım vb. hiç bişey yapmadan özenmeden her kategori için ortalama 300 video atın. (3. taraf, dünya engeli filan süpürün hepsini ama olabildiğince 3. tarafsız kategori bulun)

3- Kanallarınıza 1 ay sonra girip en çok izlenen kanalı hedef kategori seçin kategoriniz artık bu, diğerlerini silebilirsiniz. (yada kalsın eğer sağlamsa [3. taraf dünya engeli telif vs. yoksa] adsense'e bağlayın gitsin belki 3-5 bişeyler gelir)

B- VİDEO BULMA

1- Şimdi video toplama zamanı seçtiğiniz kanala girip en çok izlenen 50-100 videoyu indirin elde 100 video var.

2- Örnek kategorimiz "Jimmy Kimmel Live"dı diyelim girin Youtube'a Jimmy Kimmel Live yazın boşluk bırakıp a yazın yani şu şekil "Jimmy Kimmel Live a" (bu örnekte pek etkili olmaz çünki örnegimiz güncellik gerektiren bir kategori)
2kzaaq

LİNK: Screenshot by Lightshot
tek tek girip çok izlenenlerden 1 video indirin a harfinden 5 video çıktı şimdi bunu "jimmy kimmel live b","jimmy kimmel live c" diye a'dan z'ye tüm harflere uygulayın. 30 harften 3 er video çıksa 90 videoda burda elde 190 video

3- Sonra jimmy kimmel live yazıp en baştaklerden 60 videoda indirdikmi etti 250 video, sıra kanalda...

Milliyetçi hareket partisinin 250. yılı kutlu olsun :)

Bi Up İyi Gider Herkes Kazansın Diye :) (Gülücük)

---------- Mesaj saat 01:03:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:09 civarında gönderildi. ----------

La Az önce şerefsizin biri geldi skype dan ana avrat küfür etti neymiş bunu paylaşmışım, ne insanlar var ya töbe töbe. eğer okuyorsan burdan a..na selam gönderiyorum

Bi Up İyi Gider Herkes Kazansın Diye :) (Gülücük)

---------- Mesaj saat 01:03:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:09 civarında gönderildi. ----------

La Az önce şerefsizin biri geldi skype dan ana avrat küfür etti neymiş bunu paylaşmışım, ne insanlar var ya töbe töbe. eğer okuyorsan burdan a..na selam gönderiyorum

forum yöneticilerine ilet banlasınlar ya belli bir süre dinlendirsinler hocam.

Ve her ne yaparsaniz yapin ne yuklerseniz yukleyin hangi kategori olursa olsun kullandiginiz bilgisayar internet baglantisi modem ve pc mac adresleri kullandiginiz vps vds sanal sunuculari ve ip adresleri ve acmis oldugunuz mail adresleri temiz degilse basariyi yakalamak hakikaten zor olur.

teşekkürler. kanal açma işlemini chromda yeni oturumlar açarak yapabilirsiniz. Her kanalın çerezini vs. ayrı ayrı tutuyor. Şuana kadar başkalarının attığı teliften başka hiç sorun yaşamadım.

Ve her ne yaparsaniz yapin ne yuklerseniz yukleyin hangi kategori olursa olsun kullandiginiz bilgisayar internet baglantisi modem ve pc mac adresleri kullandiginiz vps vds sanal sunuculari ve ip adresleri ve acmis oldugunuz mail adresleri temiz degilse basariyi yakalamak hakikaten zor olur.

aynen tam patlayacak kanal bi giriyosun puff düşünsene ben o konuda hiç özen göstermem ama çok nadir spamdan gidiyor kanallarım

---------- Mesaj saat 10:55:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:54:13 civarında gönderildi. ----------

teşekkürler. kanal açma işlemini chromda yeni oturumlar açarak yapabilirsiniz. Her kanalın çerezini vs. ayrı ayrı tutuyor. Şuana kadar başkalarının attığı teliften başka hiç sorun yaşamadım.

aynen o sistemi kullanıyorum bende hem rahat oluyor masaüstünde bi tıkla kanala giriyosun

Her şeyi bırakıp senini bu yazdıklarına göre hareket edecem EmekThor. Yeni adsense falan açacam. Bankadan yeni İban nosu falanda aldım şu an önümdeki tek engel kategori. Kategoriyi de buldum mu tamamdır :)

Her şeyi bırakıp senini bu yazdıklarına göre hareket edecem EmekThor. Yeni adsense falan açacam. Bankadan yeni İban nosu falanda aldım şu an önümdeki tek engel kategori. Kategoriyi de buldum mu tamamdır :)

bendeki en bol şey o dediğin ama bende zaman maman hiç bişey yok :D

Ya her bu konuyu gördüğümde girip begenesim geliyor ama hala uygulamadim ya şu yöntemi :)

Özgün işini halledeyim kesinlikle yapacağım ;)

Jimmy Kimmel Live yazmayaydın iyiydi :D:D:D Yinede paylaşım için sağol

1 ay olmuş nerdeyse bu yorumu yapalı [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] dediydi kanalın kapanır falan şimdi aklıma geldi bakayım dedim o kanalıma harbi kapanmış kanalım. Teliflerde saçma sapan yerlerden gelmiş ( %90 içimizden biri ) :D Forumdaki bazı insanlar terminatör gibi valla :D Bu arada kendi yorumumdan alıntı yaptım ban yemeyelimde :D

adamalar bı bilgileri parayla satıyor helal olsun süper bilgi uygulamakta bize düşüyor teşekkürler

adamalar bı bilgileri parayla satıyor helal olsun süper bilgi uygulamakta bize düşüyor teşekkürler

vayy beee ne bilgiler

Aynısı benimde aklıma gelmişti:) teşkkürler.

Böyle bilgiler görünce iştahım kabarıyor sabırsızlanıyorum. :D Bilgiler mükemmel ellerine sağlık .

Thank You Guys :)

guzel bilgiler hocam paylasımınız icin tesekkurler. yeni basladım bu taktiklerle başalyacagım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri