En Büyük Sorun Bence Bu

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar teliften kapanması spamdan kapanması vs tüm sorunlarla bi şekilde başa çıkıyoruz ancak bir anda para kazanmanın gitmesi ciddi bir sorun, alınabilecek önlem yok gibi bir şey, sizin düşünceleriniz nedir bu konuda nasıl bir yol izlemek lazım?

Arkadaşlar teliften kapanması spamdan kapanması vs tüm sorunlarla bi şekilde başa çıkıyoruz ancak bir anda para kazanmanın gitmesi ciddi bir sorun, alınabilecek önlem yok gibi bir şey, sizin düşünceleriniz nedir bu konuda nasıl bir yol izlemek lazım?

Bana da önlemi yok gibi geliyor. İşimiz şansa mı kaldı anlamadım ama özellikle eski kanallarda bazen es geçtikleri oluyor ama yeni kanalda onay aldırsalar bile spam göze batarsa direk çekerler kanalın pimini, çok can sıkıcı durumdayız.

Bana da önlemi yok gibi geliyor. İşimiz şansa mı kaldı anlamadım ama özellikle eski kanallarda bazen es geçtikleri oluyor ama yeni kanalda onay aldırsalar bile spam göze batarsa direk çekerler kanalın pimini, çok can sıkıcı durumdayız.

2-3 yıllık kanallarım bir bir gitti, es geçtikleri kanallardan biri bugün para kazanması gitti

İllede özgün diyorlar adamlar çözecekler bu işi.Çözüm yok yt hiçbir zaman kolaylaştırması

Durumlara bakilirsa spam özgünden daha zor olacak gibi duruyor.

Spamdan özellikle adsenseye bağladığın zaman 5 gün içinde kapanma oluyor.Bunu nasıl önlüyorsun hocam

Spamdan özellikle adsenseye bağladığın zaman 5 gün içinde kapanma oluyor.Bunu nasıl önlüyorsun hocam

içi boş yada özgün videosu olan 4k saat ve 1k abone şartlarını karşılayan kanalın varsa adsenseye bağla 48 saat elleme kanalı sonra gir spam videolarını at .

4k saat ve 1k abone karşılayıpta içinde hitli spam videolar olan bir kanalı adsenseye bağlayınca ya kapanıyor yada para kazanması gidiyor, kendim çok denedim hep kapandı.

kimseden ses çıkmamış ama bu akşam 3 tane kanalımın para kazanması gitti yine, başka gidenler de varmış, napcaz ya :)

o zaman içerikle alakalıdır hocam

:) değil işte, öyle düşündüğün gibi değil hocam bi sürü farklı kategori var, ha illa ki bir sebep arıyorsan manuel inceleniyor kanallar geriden başlayarak spam olanın pksı gidiyor, yani bu gidişle herkesin ki gidecek

:) değil işte, öyle düşündüğün gibi değil hocam bi sürü farklı kategori var, ha illa ki bir sebep arıyorsan manuel inceleniyor kanallar geriden başlayarak spam olanın pksı gidiyor, yani bu gidişle herkesin ki gidecek

Şöyle söylim çalıştığım 4 içerik vardı,3 içeriğe sahip olan bütün kanalların pk sı gitti-farklı zamanlarda..ama o 1 içerikte olan tüm kanalların p.kazanması olduğu gibi açık kaldı..kimisi 3 kimiside 6-7 aylık kanallar :)

içi boş yada özgün videosu olan 4k saat ve 1k abone şartlarını karşılayan kanalın varsa adsenseye bağla 48 saat elleme kanalı sonra gir spam videolarını at .

4k saat ve 1k abone karşılayıpta içinde hitli spam videolar olan bir kanalı adsenseye bağlayınca ya kapanıyor yada para kazanması gidiyor, kendim çok denedim hep kapandı.

kanalın içinde hazırda hitli ve spam olan videoları napcaz peki? silecek mıyız?

Ana konu BURADA, buraya yazın belki çözüm bulabilirsiniz. Geçmiş olsun..

Bu şekilde para kazanma kapanma veya kanal kapanması yaşamıyor musunuz hocam ?

bi kanalın daha para kazanması gitti, başka giden var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri