Enbiya Network %90'a Kadar RevShare

Gördüm hocam. Her ne kadar bu kanalın ayda $300 yapacağına inanmasam da onaya sundum. Bu gece belli olur. Artık MCN'in insfına kalmış.

İlginiz için teşekkürler.

_____________ ___________
Bu arada arkadaşlar bugün biri 2 kanalla başvurduktan sonra kanallarını silmiş. Gayet de analytics verileri güçlüydü. Sanırım monetization off halindeydi bertaraf etmek için kapattı. Bekletiyorum o iki kanalı. Buradan görür elbet.

130k civarı izlenim son 28 gün. Kazanç kriteri de uygun. Bizde MCN'ye insaf ettik bi bakıma kanal gönderdik. Rica ederim işin rast gelsin.

Dediğinizde haklılık payı olabilir. Önümüzdeki ay ne yapar Google bilemeyiz ama bilinemezliğe göre de hareket etmeyiz. Realiteden çıkış yaparız. Realite kapananları ödediğimiz. Diğer realite çok çok az kapanan kanal ile karşılaşmamız. Çünkü çok az sayıda spam var bu MCN'de veya çok az kanal için o 1000'lik kota esnetiliyor.

Verdiğiniz konuda geçen güncelleme aslında Ağustos'tan beri politika olarak yazılmaktadır. Ama biz Ağustos'tan beri bir adet kapanan ödemesi gerçekleştirdik.

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

130k civarı izlenim son 28 gün. Kazanç kriteri de uygun. Bizde MCN'ye insaf ettik bi bakıma kanal gönderdik. Rica ederim işin rast gelsin.
Ben o izlenimi 8 aylık diye düşünmüştüm hocam. Bakalım inşallah kabul edilir. Ben biraz o kanaldan ümitsizim ama. Hayırlısı. Büyük bir zahmet verdirmedik en azından diye düşünüyorum. Denemekten hiçbir şey çıkmaz. %90 az bir revshare değil.

Dediğinizde haklılık payı olabilir. Önümüzdeki ay ne yapar Google bilemeyiz ama bilinemezliğe göre de hareket etmeyiz. Realiteden çıkış yaparız. Realite kapananları ödediğimiz. Diğer realite çok çok az kapanan kanal ile karşılaşmamız. Çünkü çok az sayıda spam var bu MCN'de veya çok az kanal için o 1000'lik kota esnetiliyor.

Verdiğiniz konuda geçen güncelleme aslında Ağustos'tan beri politika olarak yazılmaktadır. Ama biz Ağustos'tan beri bir adet kapanan ödemesi gerçekleştirdik.

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

Ben o izlenimi 8 aylık diye düşünmüştüm hocam. Bakalım inşallah kabul edilir. Ben biraz o kanaldan ümitsizim ama. Hayırlısı. Büyük bir zahmet verdirmedik en azından diye düşünüyorum. Denemekten hiçbir şey çıkmaz. %90 az bir revshare değil.

Aynen öyle hocam bakalım olursa olur olmazsa da denemedik demeyiz.

Teşekkürler hocam. Ödeme aşamasına kadar gelmişsiniz. Sizi takdirle izliyorum. Başarılarınız daim olsun inşallah.

Saolun hocam çok teşekkürler , bu arada bazı arkadaşlar yeni politikalardan dolayı kapananların ödenemeyeceğinden bahsetmiş. Bizim kasım raporunu inceledim , kapanan kanallar da yansımış , sizin partner de illaki ödeyecektir öyle belirttiyse.

Saolun hocam çok teşekkürler , bu arada bazı arkadaşlar yeni politikalardan dolayı kapananların ödenemeyeceğinden bahsetmiş. Bizim kasım raporunu inceledim , kapanan kanallar da yansımış , sizin partner de illaki ödeyecektir öyle belirttiyse.

Benim bu MCN'de iki tane subnetworküm var. Totalde de 1 adet kapanma yaşadım son aylarda. Sadece üst düzey orjinal özgün alırdık. Onu kapananı da ödedik. Eylül ayındaydı sanırım.

Burada mesele Youtube'un bu parayı MCN'e ödemesi. Ödedikten sonra bizim MCN'deki politika parayı kesinlikle sahibine ödemek ki zaten çok az kanal kapanması yaşarız. Routenote'da öyle olmadı. Üstüne yatıldı kapananın.

Bakacağız artık. Kapananı Youtube şu ana dek hep ödedi. Bunda bir değişikliğe gidilir mi bilinmez.

başvurdum bakalım kanal 1 yıllık günlük 3-4K arasında izlenim bırakıyor günlüğü 10$ dan aşağı inmiyordu tasarım vs güzel umarım alırsınız :)

budamı voustudios
ben bu mcn ye hiç mi hiç güvenmiyorum bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo tokatlamaya yer arayan bi mcn çalışacak arkadaşlar dikkatli düşünsün derim

başvurdum bakalım kanal 1 yıllık günlük 3-4K arasında izlenim bırakıyor günlüğü 10$ dan aşağı inmiyordu tasarım vs güzel umarım alırsınız :)
Eğer tahmin ettiğim kanalsa çok güzel bir kanala benziyor hocam. Özellikle kabul edilmesinden çok mutlu olacağım kanallardan biri.

Şartları uyan 7 başvurudan 2'sine davetiye gönderilmiş. Beklediğim oran benim de buydu maalesef.

Reddedilen kanallar da çok çok üst düzey kanallardı. İçim kan ağladı onların da reddedildiğini görünce :)

Alımlar devam etmektedir.

Günlük 8-10k izlenim ve tahminen 50-60$ günlük getirmesi gereken bir kanalla başvurdum bakalım kabul olcak mı

hem %90 hemde banka ödemesi acayip iyiye benziyor network adı nedir? Bu quizden atılan kanalları alırsınız herhalde sorunsuz kanallar çünkü quiz yanlışlıkla mı attı nedir anlamadım.

Banka ödemelerini kim yapıyo sen mi?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri