Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? 3 gunde 5Milyon hasilat yapti

Cem Yılmaz gibi bir mizahşörün var olması bu ülkede çok üzücü.Kıymet bilmeyen küçük basit filmler ve zevklerle beyinlerini basite alıştırıyor insanlar.Recep İvedik 10 çıksa bile gene küfür ederek parayı kazanır bu ülkede.İnsanların beyin koridoru çok dar.Şu tabloya bakınca insanların gelecekte ne hal alıcağına dahil büyük kaygılarım var.Bizim emekli maaşımız olmayabilir yani.

S7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarı yıl tatilinde gösterime giriyor, filmi izlemek isteyenler çocuk olunca zorunlu olarak aileleri de filme girmek zorunda kalıyor :)

Cem Yılmaz gibi bir mizahşörün var olması bu ülkede çok üzücü.Kıymet bilmeyen küçük basit filmler ve zevklerle beyinlerini basite alıştırıyor insanlar.Recep İvedik 10 çıksa bile gene küfür ederek parayı kazanır bu ülkede.İnsanların beyin koridoru çok dar.Şu tabloya bakınca insanların gelecekte ne hal alıcağına dahil büyük kaygılarım var.Bizim emekli maaşımız olmayabilir yani.

S7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düşüncelerime tercuman oldun .. zamane sinema seyircisi malesef küfürden .. ve bel altı esprilerden hoşnut ...

bence enese helal olsun
bu işler arz talep meselesi
adam 19 yaşında 2 günde 5 milyon hasılat yapmış yaptığı işi beğenir veya beğenmessiniz ama ben helal olsun diyorum onun konumunda olmak isterdim

Kardeşim çok fazla istiyor büyük ihtimal götüreceğim.Yaş kitlesi belli bir film bunu Cem Yılmazla karşılaştırmak akıl tutukluğudur kusura bakmayın.

Bir şunu ekliyim forum da bir çok kişi 1000 abone nasıl bulcam derken çocuk bir tanıtım videosu ile yan kanalına +700 bin abone aldı.

Son düzenleme:
Kardeşim çok fazla istiyor büyük ihtimal götüreceğim.Yaş kitlesi belli bir film bunu Cem Yılmazla karşılaştırmak akıl tutukluğudur kusura bakmayın.

Bir şunu ekliyim forum da bir çok kişi 1000 abone nasıl bulcam derken çocuk bir tanıtım videosu ile yan kanalına +700 bin abone aldı.
Hocam mesele karşılaştırmak değil.Enes Baturun yaptığı hasılatı Cem Yılmazın görmemesi başka örnekte verdim.Bunun çok büyük bir sebebi var.Çocuk kitlesi. Eğer bu kitle böyle ergen tavırlar sergileyen gelişmemiş olduğu yerde sayan birini örnek alıcak ise vay halimize.Barış Özcan filim yapsa sizce bu kadar tutar mı? kısacası halk evlenme programı izliyor ama onları belgeseller geliştirir.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam mesele karşılaştırmak değil.Enes Baturun yaptığı hasılatı Cem Yılmazın görmemesi başka örnekte verdim.Bunun çok büyük bir sebebi var.Çocuk kitlesi. Eğer bu kitle böyle ergen tavırlar sergileyen gelişmemiş olduğu yerde sayan birini örnek alıcak ise vay halimize.Barış Özcan filim yapsa sizce bu kadar tutar mı? kısacası halk evlenme programı izliyor ama onları belgeseller geliştirir.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç kişi çocukluğunda Barış Özcan benzeri kişiliği takip ediyor du ? Sadece ülkemiz de değil bu her yerde böyle piwdiepie hakkında yıllarca dalga geçildi youtube un en fazla abonesi olan kişi salak saçma hareketler yapıyor diye...

Bu yaşlarda ki çocuklar böyle şeyler den hoşlanıyor ileri de bu cocukların ne geri zekalı nede ileri zekalı olcağını gösterir.Yaş ilerdikçe zevkleri değişicektir.

Türkiye de maalesef herkes herkesin zevklerine karışıyor yok niye bunu yapmadı yok niye bunu söyledi.Herkes kendi kardeşine cocuğuna baksın.

Yeni nesil nasıl yetişiyor, bu tip filmleri ve bunun kanallarına üye olanları görüp ibret alabilirsiniz.
Bu filme gidenlerin yaşı 13-20 arasıdır.
Gelecek nesil tam bir boşluk.
Gelecekten umudum yok zatende, gelecek nesilden de bir umut yok malesef.

dün sinemadaydım başka bir film için beklerken bu filmin gösterimde olduğu salon ara verdi çıkanların boy ortalaması 1.20 herşey açık yani az bile yapmış daha da yapacaktır.

Burdan anlıyoruz k ülkemizde ki çocuk nüfus çok fazla :D

Yeni nesil nasıl yetişiyor, bu tip filmleri ve bunun kanallarına üye olanları görüp ibret alabilirsiniz.
Bu filme gidenlerin yaşı 13-20 arasıdır.
Gelecek nesil tam bir boşluk.
Gelecekten umudum yok zatende, gelecek nesilden de bir umut yok malesef.

gelecekten umudunuz yok şuankinden mi var ?
5-10 12 yaşındaki çocuklar evet şuan çok ergen olabilir yada bunları izliyor olabilir onları çocuk yapan budur.siz 8 yaşınızda neler yapıyordunuz ? sicim teorisi üzerinde mi çalışıyordunuz ? mikroçipmi geliştiriyordunuz ? yoksa artificial intelligence ? belki bir dijkstra üzerine m çalışıyordunuz ? hayır.Sadece çocuktunuz.ve burada hayatını kurtarmak içi tek yol youtube olarak gören spam gören bir topluluktan ne bekliyorunuz ? sürekli birşeyleri eleştirebilirsiniz fakat mantık çerçevesinde eleştirin.

geleceği boşverelim şimdi şuanki nesli kurtarmak bizim elimizdeyken biz neler yaptık ? bütün forumca spam.güzel.ülkeye 1 yılda 250 milyon dolar soktuk ve reklam verenler tarafından 1 milyar dolar dışarı gitti.işte bizim neslimiz bu.kendimiz mükemmeliz ama başkası gerizekalı dimi.o yüzden 8-10 yaşındaki ergen veletleri kurtarmak istiyorsan ve cidden umut bekliyorsan öyle güzel kanal açki onlar senin bilgilerine hayran kalsınlar.aksi taktirde boş yorumlarla ne ülke gelişir ne biz ne gelecek.

uzun bir yazıyı okumak istemeyen yada anlamak istemeyen üşengeçler için özet geçeyim.kibirli olmak yerine birazda kendimize bakalım eleştirmeden önce.

Ayrıca bu eleman gerizekalı olabilir fakat adam peşinden kitleyi sürüklüyor.ve bu zamanında gerizekalı arkadaşki videolarından bende tiksinirim.işte bu salağınki gerçekten başarı öyküsüdür.belki gelecek nesile yetişen gerizekalı çocuklarımızda birgün böyle kitleleri peşinden sürükler kim bilir..

Son düzenleme:
Hedef kitlede başarıya ulaşılmış. :)

OoZBmD.jpg

Hangimiz boyle bir toplulugu yakaladida bu adami elestiriyoruz?
1000 abone diye yırtınırken biz adam milyonlari sinemaya cekmeyi basardi. Muazzam bir basari bende kendisini cok sevmem adam akilli 1 videosunu izlemisligim yoktur ama tebrik ederim

Bence eleştrilicekse adamı sinemaya gidenleri değil de 2,5 ayda film çeken yönetmeni hiç bir sinema tiyatro eğitimi almamış bir çocuğu sırf kitlesi var diye sinema filmi çeken şirketi ve bune yeltenen enesi eleştrip laf yapmak daha doğrudur çocuğu bende sevmem ama hakkını verelim 6m aboneye geldi seviliyor izleniyor o kadar yaş kitlesi belli kusura bakmayın da üstte bir arkadaş demiş siz o yaşta ne yapıyordunuz diye :D hepimiz saf saf şeyler yapıyprduk kimse bana gelip ben 8 yaşında integral çözüyorum ne bilim 11 yaşında biyoloji çalışıyorum demesin :) Eğer ben yönetmen stüdyo vs olsam bana böyle bir teklif le biri gelse benim kitlem var film çekelim diye utanırım tabi sırf sinemayı para için yapmıyorsam o ayrı :) bana gelicek benim kitlem var sinema filmi çekelim mi deneyimin varmı yok eğitim varmı yok s*kt*r git derim yani açık açık :) ama tabi yönetmen baktı 6m kitle var hepsi genç yaşta çocuk rekor kırar iyi para kaldırırız diyip filmi çekmişler :) 2,5 ay da film çekip çok çalıştık demeleri komik :D

Enes baturun yaptığı tamamen bir girişimcilik örneği tabi ki cem yılmazın geride kalması iyi değil ama bu işler risk işi , yatırım yapıp film çekmek kolay değil emeğinin karşılığını alıyor bize de tebrik etmek düşer. enes baturu sevmem ,videolarınında ilgimi çekmemesi gerçeği değiştirmez

Biz "Enes Batur, çocukların gelişimi için zararlı mı değil mi" tartışması yapıyoruz ama nafile...
Belediyeler ilkokul ve ortaokul öğrencilerini "Ücretsiz Sinema Etkinliği" kapsamında Enes Batur'un filmine götürüyor toplu olarak... :)

Şimdiki cocukları gerçekleri sölemek anlatmak gerçektende zor sıkılıyorlar söle bir youtube platformuna bakınız insanların günlük hayatını ve yaşayışlarını degiştirecek videolara ne kadar genc yorum yapmıs begeni yapmıs abone olmus illaki vardır ama yüzde 5 gecmez simdiki ve gelecek nesil affedersiniz bir odun gibi yetisiyor.Mesela basit bir örnek domatesin nasıl yetiştigi ne gibi evrelerden geçtigi iyi bir mahsulun nasıl olması gerektigini bilmesi onun yararınadır cünkü saglıgını etkileyecek bir faktördür yaşantısında.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri