Eski Knight'çılar Buradamı

• Kullanıcı jeaner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Tekrar başladım şimdi oyuna fakat çok değişmiş. Şimdi genuie diye birşey var yani kosp olayını paraya dökmüşler ve yasal. Oto kutu toplama olayını nasıl yapıcaz bulamadım. Bronze pre'de aldık bide.

Tekrar başladım şimdi oyuna fakat çok değişmiş. Şimdi genuie diye birşey var yani kosp olayını paraya dökmüşler ve yasal. Oto kutu toplama olayını nasıl yapıcaz bulamadım. Bronze pre'de aldık bide.

Oto kutu toplama perisi var sanırım onu alacaksin yada köpek

yeni server gelir se gb farm orada yapılabilir ufak bir yatırım ile

yeni server gelir se gb farm orada yapılabilir ufak bir yatırım ile

Hocam adamlar bildiğin sülalece giriyorlar oyuna bütün sağlam farm alanlarına mafya gibi çöküyolar. Sanırım çocuklarına torunlarınada miras bırakacaklar. Yani farm biraz zor gibi.

Hocam adamlar bildiğin sülalece giriyorlar oyuna bütün sağlam farm alanlarına mafya gibi çöküyolar. Sanırım çocuklarına torunlarınada miras bırakacaklar. Yani farm biraz zor gibi.

para kazanacan sonuçta kolay olsa herkes yapar mühim olan sende 8 x charla oynaya bilmen yada pazar yapabilmen

arkadaşlar oyundan eski zevki almayı beklemeyin. oyunun ilk kötü gidişatı krovaz itemlerinin çıkması sonra dragon box, utc itemleri vb çıktı oyun çöp oldu iyice. millet full pwp oynuyor. usko bu haliyle oynanmaz boşa gider yine emekleriniz.

arkadaşlar oyundan eski zevki almayı beklemeyin. oyunun ilk kötü gidişatı krovaz itemlerinin çıkması sonra dragon box, utc itemleri vb çıktı oyun çöp oldu iyice. millet full pwp oynuyor. usko bu haliyle oynanmaz boşa gider yine emekleriniz.

Piyasası hala çok iyi ve sağlam hocam. Destan 1 gb 45 TL. Bu saatten sonra pk yapmam zaten farm yapıp gb odaklı çalışmak lazım. Piyasasının bukadar sağlam olmasındaki en büyük etken oyunun çok eski olması ve ozaman çocuk olan neslin şimdi para kazanan ve maddi durumu olan kişiler olması bence :)

arkadaşlar oynama hevesi olan varsa twitchde yayıncılar var onları izleyin zevkinizi alın. Mesela yourkoda oynayanlar var adamlar erkenden 80 level olmuş. O eski 00000 gibi efsaneler gibi oynuyorlar herkese tek atmalar falan zevkimi aldım ben. Boş yere oyunu oynayıp bağlanmayın pk videolarını izleyin hevesiniz geçiyor.

Bugün metroya bindiğimde her reklam panosunda gördüm 16.01.2019 yine hüzünlendim 2006 yılları aklıma geldi. 13 yıl olmuş vay be. Knight online hayat offline.

Her yerde bı sayaç muhabbeti cok sağlam PR yaptılar. Ben de merak ediyorum insallah fos bişi cıkmaz. Ama 3. bi ırktan bahsediyolar bide yeni sw den

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri