Eşleşenli Müzik ile Para Kazanma

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
identifyy da şu adım nasıl geçiliyor müzik yükledikten sonra

Please upload a screen recording video of you soloing the STEMs of one of your submitted tracks via a Google Drive link. A Stem file is an audio file that contains a track split into four musical elements: A drums stem, a bassline stem, a harmony stem, and a lead stem for example. The Stem file also includes the original stereo master of the track for standard playback 🎵 Please make sure that your video clearly shows you soloing each musical element included within the instrumental. Here are some great examples of great STEMs videos: https://drive.google.com/open?id=1mMbN1O3y3X73pvNJWELF7E-s3i0U4jOD https://drive.google.com/file/d/1kAnLF3njfbBTpalSjLMDE1p1MsQ2kr3b/viewQuestion 9 Are you using any unchanged loops or outside samples? This question is required.9Are you using any unchanged loops or outside samples?This question is required. *YYesNNoPlease provide a screenshot of your licensing agreement that clearly shows you have cleared your outside loops or samples:This question is required. *Choose file or drag here Size limit: 10MBChoose file or drag hereSize limit: 10MBPlease fill this inQuestion 1010Please upload a screen recording video of you soloing the STEMs of one of your submitted tracks via a Google Drive link.A Stem file is an audio file that contains a track split into four musical elements: A drums stem, a bassline stem, a harmony stem, and a lead stem for example. The Stem file also includes the original stereo master of the track for standard playback 🎵 Please make sure that your video clearly shows you soloing each musical element included within the instrumental.Here are some great examples of great STEMs videos:https://drive.google.com/open?id=1mMbN1O3y3X73pvNJWELF7E-s3i0U4jOD

identifyy da şu adım nasıl geçiliyor müzik yükledikten sonra

Please upload a screen recording video of you soloing the STEMs of one of your submitted tracks via a Google Drive link. A Stem file is an audio file that contains a track split into four musical elements: A drums stem, a bassline stem, a harmony stem, and a lead stem for example. The Stem file also includes the original stereo master of the track for standard playback [emoji444] Please make sure that your video clearly shows you soloing each musical element included within the instrumental. Here are some great examples of great STEMs videos: https://drive.google.com/open?id=1mMbN1O3y3X73pvNJWELF7E-s3i0U4jOD https://drive.google.com/file/d/1kAnLF3njfbBTpalSjLMDE1p1MsQ2kr3b/viewQuestion 9 Are you using any unchanged loops or outside samples? This question is required.9Are you using any unchanged loops or outside samples?This question is required. *YYesNNoPlease provide a screenshot of your licensing agreement that clearly shows you have cleared your outside loops or samples:This question is required. *Choose file or drag here Size limit: 10MBChoose file or drag hereSize limit: 10MBPlease fill this inQuestion 1010Please upload a screen recording video of you soloing the STEMs of one of your submitted tracks via a Google Drive link.A Stem file is an audio file that contains a track split into four musical elements: A drums stem, a bassline stem, a harmony stem, and a lead stem for example. The Stem file also includes the original stereo master of the track for standard playback [emoji444] Please make sure that your video clearly shows you soloing each musical element included within the instrumental.Here are some great examples of great STEMs videos:https://drive.google.com/open?id=1mMbN1O3y3X73pvNJWELF7E-s3i0U4jOD

Yüklenen şarkıyı sizin hazırladığınızı kanıtlamak adına projenin videosu isteniyor. Şarkıyı oluşturduğunuz DAW programında (FL studio, Ableton gibi) şarkı çalarken her bir satır ayrı ayrı çalacak şekilde videoya kaydetmeniz ve drive'a yükleyip onlara göndermeniz gerek.

Yüklenen şarkıyı sizin hazırladığınızı kanıtlamak adına projenin videosu isteniyor. Şarkıyı oluşturduğunuz DAW programında (FL studio, Ableton gibi) şarkı çalarken her bir satır ayrı ayrı çalacak şekilde videoya kaydetmeniz ve drive'a yükleyip onlara göndermeniz gerek.

Sağol hocam

Müzik nasıl yaptırabiliriz ? Bu konuyu birlikte geliştirip deneyelim mi ?

hocam normalde bana bazı adamlar senin kanal pk açık değil gel bizim müziği ekle çıkan reklamlardan kırışalım dedi. ben güvenmedim hemde o ara benim kanalın pksi açılmıştı ama o sıralar bahsi geçen siteyi buldum, adamların derdi içeriğinizi korumaktan ziyade yeni açılan bu kazanç sistemini sömürmek. örnek cd baby sizin müziğinizi koruyor ama o müzik kaliteli olmalı burada ise internetten online piano iki bas vs ile saçma bir müzik yap kabul ediliyor. ben zamanında eklemiştim 100 bin izlenim almış 90 dolar bırakmış videolarım. ama çekemedim zira paypal istiyor site. ben payoneer olur mu diye sordum bakalım ne diyecekler. hiç olmadı yedek kanala eklerim bir k olursa bir arkadaş komisyon ile çeker bana yollar.. kısaca siz müziğinizi lisanslıyorsunuz o müziği kullananlar eşleşen oto gidiyor ve çıkan reklamlardan para kazanıyorsunuz. bu olayı ilk ben keşfetmiş bile olabilirim :D umutsuzluktan kafa zehir gibi çalıştı tabi... benim yazımdan sonra ortam birden çanlandı, meme videoları spor videoları vs adamlar habire eşleşen ekleyip parasını kırıyor. tabi bir gün bununda sonu gelebilir...

müziği lisanslamak yetiyor mu hocam..para kazanması kapalı kanala atsam müziği lisansından dolayı reklam çıkar mı ?

Müziğimi Youtube'a yükledim ama herhangi bir dijital platformda yok (spotify v.s.). Birisi benim youtube daki şarkımı dijital platforma yükleyip bana telif atabilir mi? Atarsa Youtube 'a nasıl bir itirazda bulunarak kaldırabilirim? Lütfen cevaplayın.

Bu aralar çok sık görüyorum bu yöntemi kullanan. Ancak merak ettiğim content id meselesini kötüye kullanım olarak geçmez mi bu? Yasal olarak suç değil mi? Bu yöntem ile ödeme alan veya sıkıntıya düşen var mı?

Bobmarley bi dediğin diğerini tutmuyor. Kafan iyiyken yazıyosun sanırım.

Konuya gelecek olursak identifyy gibi siteler genelde en az 4 ayda 1 odeme yapıyor. daha az sürede ödeme yapan gormedim. Son zamanlarda Spam için kullanılan muzik şirketleri:
-Deezer
-Believe Music
-Spotify
-Adrev
-identifyy
-Audiam
-TuneCore
-1BILLION Music Group
-Universal

vs vs gibi...

Bobmarleyin dediğinin aksine hiçbi sorun olmaz. Güzelce çalışabilirsiniz . Zaten yıllardir var olan ve çalışılan bir yöntem.Kendisinin haberi yoktur muhtemelen o ayrı tabi.
Eşleşen olan videoda reklam olayı ise en fazla 3 tane çıkıyor. ve pk açık kanala göre geliri en fazla 5/1 - 10/1 arasındadır. misal veriyorum pk açık kanalda 100 dolar kazanılacaksa eşleşen yontemi ile 20 dolar veya daha aşağısını alıyorsunuz ( 5/1*10/1) olayı. Bu 20 dolarında genelde %30 unu firma kendine kesiyor, %70 ini size veriyor. %70 den daha fazla verende görmedim. yani 20 dolar kazançtan elinize geçecek olan 14 dolar oluyor. çok izlenen içeriklerde sürümden kazanma durumu mevcut. Vietnamlılar bugunlerde bu yontem ile deli gibi abanıyorlar. Pasta hala büyük ama şartlar zor...
Başarılar.

hala çok fena devam ediyorlar her yerde karşıma çıkıyor bu tarz videolar

Teorik olarak çok mantıklı ve kolay gibi. Ama Youtube'un bunun yapılacağını tahmin ettiğini ve önlem aldığını düşünüyorum.

Teorik olarak çok mantıklı ve kolay gibi. Ama Youtube'un bunun yapılacağını tahmin ettiğini ve önlem aldığını düşünüyorum.
1 saat araştırma ile 100 tane kanal buldum son haftada açılan. 4 saatlik video videoda her 40 dakikada bir 30 saniyelik şarkı çıkıyor

Konuyu açan arkadaş ileri görüşlü çıktı :) Vietnamlılar çatır çatır basıyor nasıl yapıyorlarsa

1 saat araştırma ile 100 tane kanal buldum son haftada açılan. 4 saatlik video videoda her 40 dakikada bir 30 saniyelik şarkı çıkıyor

Hocam pk kapalı kanallardan kazanıyor olsalar da sürekli kanal değiştiriyorlar sanırım. Bizim bilmediğimiz ne taktikler biliyorlar kim bilir.. Daha geçen gün 2.5k aboneli bir kanala 3 gün boyunda çince içerik basıldı, videolar çok sağlam izlenim aldı. Garip bir şekilde adam video sayısını hep sabit tutuyordu. Örneğin yeni video atacaksa bir tanesini gizliye alıyordu ya da siliyordu. Şuan hepsini gizliye aldı ya da sildi.

Bu yöntemi kullanan var mı hala? çok kanal görüyorum bu şekilde olsa da 3-5 reklam çıkarabilen. Müzikleri başkasından mı alıp kazancı paylaşıyorsunuz yoksa kendi adınıza eşleşen mi alıyorsunuz bir partnerden?

Ben bu identiffy sitesine bir müzik yükleyip youtube a atmışitım bir ara. Eşleşen geldi videoya ama hiç reklam çıkmıyor. Acaba videoya birden fazla müzik ekleyip tek eşleşen değil de 2-3 eşleşen olsa reklam çıkma ihtimali yükseliyor mu?

Ben bu identiffy sitesine bir müzik yükleyip youtube a atmışitım bir ara. Eşleşen geldi videoya ama hiç reklam çıkmıyor. Acaba videoya birden fazla müzik ekleyip tek eşleşen değil de 2-3 eşleşen olsa reklam çıkma ihtimali yükseliyor mu?

Eşleşenli müzikte reklam çıkması için kanalın 1000 abone ve 4 bin saati doldurması gerekiyor bazen doldurunca bile çıkmıyor kafasına göre çıkıyor. Milyon izlenimler boşa gidiyor reklam çıkmayınca. Çıkınca da zaten 10 da birini ödüyor

Eşleşenli müzikte reklam çıkması için kanalın 1000 abone ve 4 bin saati doldurması gerekiyor bazen doldurunca bile çıkmıyor kafasına göre çıkıyor. Milyon izlenimler boşa gidiyor reklam çıkmayınca. Çıkınca da zaten 10 da birini ödüyor

Yüksek aboneli ve izlenmeli kanallarımın pk adsense ban yüzünden gitti. Bu sistemi deneyecektim ama onda birini ödüyorsa hiç uğraşmaya değmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri