Eşleşenli Müzik ile Para Kazanma

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
güncelleme: payoneer ile ödeme yapıyorlar...

Hocam müziği nasıl yaptınız? Bende farklı bir siteye uygulama ile yaptığım uyduruk bir kaç muzik gönderdim ama neredeyse 15 gün oldu hala muzikler inceleniyor! Sizin kullandığınız site nasıl bu konuda?

Sistem mantıklı hocam. Peki müziklerinizi nasıl oluşturuyorsunuz bir de siteye müziğin kendinize ait olduğunu nasıl kanıtlıyorsunuz anlaşma yaparken.

2'nci güncelleme türkçe dil eklemişler :D

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

Hocam müziği nasıl yaptınız? Bende farklı bir siteye uygulama ile yaptığım uyduruk bir kaç muzik gönderdim ama neredeyse 15 gün oldu hala muzikler inceleniyor! Sizin kullandığınız site nasıl bu konuda?

ben online piano uygulaması ile yaptım. sanırım google'ın böyle bir programı vardı onla yapmıştım. bu site sizden ilk seferinde müziğinizi hangi uygulama ile yaptıysanız onu telefon kamerası ile çekip yollamanızı istiyor o kadar. akabinde eklediğiniz müzikler duruma göre bir hafta içinde onaylanıyor. tabi adamlar özgün olduğuna tam emin olmak için tüm sistemlerde tarama yapıyor. o yüzden maks 10 günde onay alabiliyorsunuz. eğer bir hafta içinde mesaj gelmezse siz onlara mesaj atın..

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

Sistem mantıklı hocam. Peki müziklerinizi nasıl oluşturuyorsunuz bir de siteye müziğin kendinize ait olduğunu nasıl kanıtlıyorsunuz anlaşma yaparken.

online müzik uygulamaları var en son google'ın bir uygulaması vardı netten bakın onunla yapıyorsunuz. akabinde yaparken müziğin çalarak cep telefonu kamerası ile video çekin ki sizde muhtemelen böyle bir kanıt isteyecekler. bir hafta sonra mesaj gelmezse siz onlara mesaj atın sziden muhtemelen kanıt isteyecekler, o kanıtı mutlaka saklayın kaybolmasın.. ayrıca türkçe dilde eklenmiş.. eskiden video kazançlarını telif videolarını göstermiyordu zira yeni sistemdi şimdi ise sistemler yavaş yavaş yerine oturuyor. acele edin bir kaç müzik kayıtı yapın zira zamanla sağlam bir ypaıya oturursa daha zor müzik kayıdı yaptırır..

peki payoneer hesabınıza ödeme geldimi hocam bil verebilirmisiniz?

identifyy.com bugün baktım 90 dolar kazanmışım, önceden unuttuğum kanallardan :D bu site ücretsiz kötü müzik olsa da kabul ediyorlar sadece müziğinizi sizin yaptığınızı kanıtlarsanız. ödeme almadım zira paypal ile ödeme yapıyor. payoneer ile yaparlarsa iyi olacak bakalım..

Hocam bahsettiğiniz bu site ödemeleri 3 ayda bir mi yapıyor?
Bu konuda bilgi verirmisiniz? Ödeme aldınız mı acaba?

Ödeme ay bitiminden 45 gün sonra mı hocam ?

Sitede şöyle bir bilgi var:
VHPwey.jpg

Bu arada bu tarz sitelerin hiçbirine muzik onaylatamadım :)
Zaten incelemeleri bazen 1 hafta 10 gün sürüyor, birde onaylamayınca baya sıkıntı oluyor. Bu kabul edebilecekleri müzik işini nasıl yapacagız ?
8k abone bir kanalım var belki bu şekilde bişeyler kazanırız dedik ama buda olmuyor bir türlü...

Hocam müziği yaptik onayı falan aldık diyelim ondan sonraki süreç nasıl işliyor

identifyy.com sitesine 3 adet müzik onaylatabildim. 8k aboneli kanalımda 1-2 videoya kendi müziğim olan video yükledim.
Ama şöyle bir sıkıntı var, ödemeler neredeyse 4 ayda 1 yapılıyor!

Birde arkadaşlar bir sorum olacaktı. Örneğin onaylattığım müziği videonun sonuna eklediğimde reklam sadece o aralıkta mı çıkıyor yoksa video başında da çıkar mı? Yada mesela 10 dk dan uzun bir videoda müziğimi kullanırsam aralıklarla reklam çıkma durumu var mı?

identifyy.com sitesine 3 adet müzik onaylatabildim. 8k aboneli kanalımda 1-2 videoya kendi müziğim olan video yükledim.

Birde arkadaşlar bir sorum olacaktı. Örneğin onaylattığım müziği videonun sonuna eklediğimde reklam sadece o aralıkta mı çıkıyor yoksa video başında da çıkar mı? Yada mesela 10 dk dan uzun bir videoda müziğimi kullanırsam aralıklarla reklam çıkma durumu var mı?

Müziği eklediğin yerde çıkar reklam.. Ama aracı firma bir süre sonra fark edip hesabını kapatabiliyor.

edit.......

Son düzenleme:
Müziği eklediğin yerde çıkar reklam.. Ama aracı firma bir süre sonra fark edip hesabını kapatabiliyor.

Hem yt ban hem firma ban yersiniz spam yaparsanız,üstüne mahkeme riskide var bilginize..

Hadi ya, son çarem buydu demek bunda da böyle bir risk var.
Yani diyorsunuz ki, kendi müziğimizi kendi videolarımızda kullanmak sorun oluyor. Nedenini pek anlamadım. Sonuçta aracı firmada bundan kar ediyor, neden sorun oluyor ki?

Hadi ya, son çarem buydu demek bunda da böyle bir risk var.
Yani diyorsunuz ki, kendi müziğimizi kendi videolarımızda kullanmak sorun oluyor. Nedenini pek anlamadım. Sonuçta aracı firmada bundan kar ediyor, neden sorun oluyor ki?

Hocam aslında teorik olarak ihlal edilen bir kural yok ama işin içinde çakallık var. youtube çakallığı anlayınca kanalı kapatıp neden olarak da politikalar sayfasına yönlendiriyor. Onlar da çakal. Sebebi ne bilmiyorsun bir sürü kural var. Neye dayanarak kapatmış açıklamıyorlar detaylı. Hep böyle yapıyor o nedenle anlaşılırsa kanal gider.

Oyun Edit kanalım vardı başka bir kanal sahibiyle eşleşenli içerik yoluyla kazanıyordum. herşey kurala uygun diye düşünüyordum, adamın videosunu kullanıyorum ama izin veriyor sonuçta.
Kanalı kapattılar. Mailde de neden olarak youtube politikaları sayfasına yönlendirmişler. Detay sordum cevap yok. Teorik olarak sorun yok, ama kapatıldı. Böyle kazanan çok kişi vardı neden benimki kapandı diye düşündüm. Başka bir neden aradım politikaların hepsini okudum ama yok bulamadım. Muhtemelen bu çakallık durumu :) sen de kanal kapatılırsa nedeni biliyor olacaksın :)

Hocam aslında teorik olarak ihlal edilen bir kural yok ama işin içinde çakallık var. youtube çakallığı anlayınca kanalı kapatıp neden olarak da politikalar sayfasına yönlendiriyor. Onlar da çakal. Sebebi ne bilmiyorsun bir sürü kural var. Neye dayanarak kapatmış açıklamıyorlar detaylı. Hep böyle yapıyor o nedenle anlaşılırsa kanal gider.

Oyun Edit kanalım vardı başka bir kanal sahibiyle eşleşenli içerik yoluyla kazanıyordum. herşey kurala uygun diye düşünüyordum, adamın videosunu kullanıyorum ama izin veriyor sonuçta.
Kanalı kapattılar. Mailde de neden olarak youtube politikaları sayfasına yönlendirmişler. Detay sordum cevap yok. Teorik olarak sorun yok, ama kapatıldı. Böyle kazanan çok kişi vardı neden benimki kapandı diye düşündüm. Başka bir neden aradım politikaların hepsini okudum ama yok bulamadım. Muhtemelen bu çakallık durumu :) sen de kanal kapatılırsa nedeni biliyor olacaksın :)

Benimde bir slayt kanalım var. Bir kaç kez para kazanma için başvurdum ama "Tekrar kullanılan içerikten" dolayı parakazanma açılmadı. Bu kanalda muzikleri kullanmayı düşünüyorum... Umarım sorun olmaz.

boş işler..açın bir özgün kanal günde 2-3 içerik oluşturup atın daha iyi..

Hem yt ban hem firma ban yersiniz spam yaparsanız,üstüne mahkeme riskide var bilginize..

özgün müziklerine content id almak isteyenler pm atabilir,yardımcı olabilirim

Bobmarley bi dediğin diğerini tutmuyor. Kafan iyiyken yazıyosun sanırım.

Konuya gelecek olursak identifyy gibi siteler genelde en az 4 ayda 1 odeme yapıyor. daha az sürede ödeme yapan gormedim. Son zamanlarda Spam için kullanılan muzik şirketleri:
-Deezer
-Believe Music
-Spotify
-Adrev
-identifyy
-Audiam
-TuneCore
-1BILLION Music Group
-Universal

vs vs gibi...

Bobmarleyin dediğinin aksine hiçbi sorun olmaz. Güzelce çalışabilirsiniz . Zaten yıllardir var olan ve çalışılan bir yöntem.Kendisinin haberi yoktur muhtemelen o ayrı tabi.
Eşleşen olan videoda reklam olayı ise en fazla 3 tane çıkıyor. ve pk açık kanala göre geliri en fazla 5/1 - 10/1 arasındadır. misal veriyorum pk açık kanalda 100 dolar kazanılacaksa eşleşen yontemi ile 20 dolar veya daha aşağısını alıyorsunuz ( 5/1*10/1) olayı. Bu 20 dolarında genelde %30 unu firma kendine kesiyor, %70 ini size veriyor. %70 den daha fazla verende görmedim. yani 20 dolar kazançtan elinize geçecek olan 14 dolar oluyor. çok izlenen içeriklerde sürümden kazanma durumu mevcut. Vietnamlılar bugunlerde bu yontem ile deli gibi abanıyorlar. Pasta hala büyük ama şartlar zor...
Başarılar.

Bobmarley bi dediğin diğerini tutmuyor. Kafan iyiyken yazıyosun sanırım.

Konuya gelecek olursak identifyy gibi siteler genelde en az 4 ayda 1 odeme yapıyor. daha az sürede ödeme yapan gormedim. Son zamanlarda Spam için kullanılan muzik şirketleri:
-Deezer
-Believe Music
-Spotify
-Adrev
-identifyy
-Audiam
-TuneCore
-1BILLION Music Group
-Universal

vs vs gibi...

Bobmarleyin dediğinin aksine hiçbi sorun olmaz. Güzelce çalışabilirsiniz . Zaten yıllardir var olan ve çalışılan bir yöntem.Kendisinin haberi yoktur muhtemelen o ayrı tabi.
Eşleşen olan videoda reklam olayı ise en fazla 3 tane çıkıyor. ve pk açık kanala göre geliri en fazla 5/1 - 10/1 arasındadır. misal veriyorum pk açık kanalda 100 dolar kazanılacaksa eşleşen yontemi ile 20 dolar veya daha aşağısını alıyorsunuz ( 5/1*10/1) olayı. Bu 20 dolarında genelde %30 unu firma kendine kesiyor, %70 ini size veriyor. %70 den daha fazla verende görmedim. yani 20 dolar kazançtan elinize geçecek olan 14 dolar oluyor. çok izlenen içeriklerde sürümden kazanma durumu mevcut. Vietnamlılar bugunlerde bu yontem ile deli gibi abanıyorlar. Pasta hala büyük ama şartlar zor...
Başarılar.

üstadım bir müziğin telifini aldık diyelim ve özgün çok izlenecek bir videonun da içine gömdük, peki bu videoyu para kazanması kapalı herhangibir kanala attığımız zaman azda olsa reklam çıkıcakmı, yoksa para kazanması kapalıda olsa onunda şartları varmıdır?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri