Ethereum Kazmak (Part 1)

nası lypaıyoruz hocam :D msi anakart var bende

1080 için özel bir BIOS modu bulamadım. Overclock yapıldığı zamanda %12'lik bir değişim oluyor, o kadar.

Hani 100 kart olsa %12 çok ciddi bir rakam olurdu fakat bir kart için Overclock yapmaya gerek yok sanırım :)

Zcash kazmanı öneriyorum. Günde 11.1 TL'ye yakın bir para getirir. 1.1 TL elektrik masrafı, günde 10 TL fena değil.

Screenshot by Lightshot bu resimdeki gibi hocam 1350 tl ye almıştım paranın para olduğu zaman

Başlangıç için çok mantıklı değil fakat genel olarak öğrenmek için Minergate'i indirmenizi öneririm. Ethereum ve Monero var, ne kadar hızlı kazıyorsunuz o değerlere bakın.

SS olarak bana pm atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

minerGate programı ve sonuç

vb2Nzz.jpg

Yazan olmuştur belki ama bu kazı işlerinin en önemli kısmı elektrik tüketimi. Coin fiyatları düşerse kazdığınız coin elektrik paranızı karşılamıyor bazen. Aslında bir rüzgar gülü yapıp onun elektriğiyle basmak lazım ama o projeyi yapabilecek olsam zaten bu işlere bakmazdım heralde :)

Yazan olmuştur belki ama bu kazı işlerinin en önemli kısmı elektrik tüketimi. Coin fiyatları düşerse kazdığınız coin elektrik paranızı karşılamıyor bazen. Aslında bir rüzgar gülü yapıp onun elektriğiyle basmak lazım ama o projeyi yapabilecek olsam zaten bu işlere bakmazdım heralde :)

Kur büyük avantaj. İki hafta önce ETH fiyatı $40 civarındaydı. SEC(US Sermaye Piyasası) haberleri çıkmaya başladığından beri $70-$80 bandında geziyor. Şu anda $78.

Ethereum fiyatı bugün $91 seviyesinde. Konuyu yazdığım gün 1 ETH = $52 fiyatındaydı.

1-2 güne yüzde 10-20 lik bir düşüş olur kâr satışları gelir tam o sırada almak lazım. Ahhh ahhhh para yok alamıyorum bakıyorum kaçıyor uçuyor fiyatlar :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1-2 güne yüzde 10-20 lik bir düşüş olur kâr satışları gelir tam o sırada almak lazım. Ahhh ahhhh para yok alamıyorum bakıyorum kaçıyor uçuyor fiyatlar :D

Bitcoin için aynı şey söyleniyor şu anda. Dün $1500 bugün $1600 oldu :)

Bitcoin için aynı şey söyleniyor şu anda. Dün $1500 bugün $1600 oldu :)

Takip etmek gerekiyor. Takip içinde para gerekiyor :) altcoin lere bakıyorum onlarda kâr marjı bitcoine göre daha fazla olma ihtimali var. Bugün hepsi baya yükseldi düşüncem 1-2 güne kâr satışları olur. Yeni girenler bu kâr satışlarını değerlendirip alarak kâr yapabilirler :) ama bir gün bende girecem az kaldı :D

Takip etmek gerekiyor. Takip içinde para gerekiyor :) altcoin lere bakıyorum onlarda kâr marjı bitcoine göre daha fazla olma ihtimali var. Bugün hepsi baya yükseldi düşüncem 1-2 güne kâr satışları olur. Yeni girenler bu kâr satışlarını değerlendirip alarak kâr yapabilirler :) ama bir gün bende girecem az kaldı :D

Ethereum ve Bitcoin dışında;

Bytecoin, Ripple, NXT, Digibyte, XEM, POT, Sia coinlerine yatırımım var. Bu coinlerin hepsi toplamda yatırdığımın üzerine %53 gelir getirdi. Kimisi batıcak, kimisi büyümeye devam edicek, uzun vade de hepsini tutuyorum.

Son düzenleme:
Ethereum ve Bitcoin dışında;

Bytecoin, Ripple, NXT, Digibyte, XEM, POT, Sia coinlerine yatırımım var. Bu coinlerin hepsi toplamda yatırdığımın üzerine %53 gelir getirdi. Kimisi batıcak, kimisi büyümeye devam edicek, uzun vade de hepsini tutuyorum.

Ön planda olan düşük miktarlı tüm coinlerden bende sizin gibi alıp kenara koyacağım. Bir bitcoin olmasalarda 50-60 cente alacağım coinler 100 dolar seviyelerine gelirse zaten çok güzel bir para bırakır bana 😊

Ön planda olan düşük miktarlı tüm coinlerden bende sizin gibi alıp kenara koyacağım. Bir bitcoin olmasalarda 50-60 cente alacağım coinler 100 dolar seviyelerine gelirse zaten çok güzel bir para bırakır bana

$100 seviyesine gelmesi zor olsa da ben 2-3 yıl içerisinde bir çoğunun $3-$5 seviyesine çıkmasını umut ediyorum çünkü ekipleri, yol haritaları, yaptıkları çalışmalar umut verici ve ileri de popüler olmaları çok olası.

TRST(WeTrust) adlı bir coin var. Henüz Poloniex borsasında listelenmedi. Şu anda bir tanesi $0.16 fiyatı civarında.

Eğer olurda Poloniex'e girerse fiyatı tavan yapıcak coinlerden bir tanesi.

$100 seviyesine gelmesi zor olsa da ben 2-3 yıl içerisinde bir çoğunun $3-$5 seviyesine çıkmasını umut ediyorum çünkü ekipleri, yol haritaları, yaptıkları çalışmalar umut verici ve ileri de popüler olmaları çok olası.

TRST(WeTrust) adlı bir coin var. Henüz Poloniex borsasında listelenmedi. Şu anda bir tanesi $0.16 fiyatı civarında.

Eğer olurda Poloniex'e girerse fiyatı tavan yapıcak coinlerden bir tanesi.

Poloniex borsasına henüz girmemiş coinlerin takibini nerden yapıyor ve alıp satıyorsunuz acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri