Evcil hayvan beslemek istiyorum önerileriniz?

hocam balık al zaten bir süre sonra külfet oluşturacak evcil hayvanın zorluklarını anlayacaksın balık al dene olmadı sonra kediye dönersin

Yıllarca evimde kedi, köpek, kuş ve çeşitli hayvan besledim. Onlara doğası dışında bir hayata mahkum ettiğim için şimdi çok pişmanım. Her canlının ihtiyacı olan üreme ve çoğalma ihtiyacından mahrum bırakmak bana doğru gelmiyor. Eğer illaki bir canlı beslemek istiyorsanız kesinlikle çift olarak almanızı tavsiye ederim.

hocam balık al zaten bir süre sonra külfet oluşturacak evcil hayvanın zorluklarını anlayacaksın balık al dene olmadı sonra kediye dönersin

son kısıma kadar normal geldim,cümlenin sonundaki altını çizdigim bölümü "balık al dene olmadı sonra kediye verirsin" şeklinde algıladım ve ne? diye dönüp tekrar okudum :p ben en iyisi gidip uyuyayım,kafa gitmiş :D

son kısıma kadar normal geldim,cümlenin sonundaki altını çizdigim bölümü "balık al dene olmadı sonra kediye verirsin" şeklinde algıladım ve ne? diye dönüp tekrar okudum :p ben en iyisi gidip uyuyayım,kafa gitmiş :D

Fazla spam bünyeye zarar haliyle :D

Al bitane gül gibi geçinir gidersiniz ismi Scottish Fold :D

Adult_Scottish_Fold.jpg

3 ay sonra sıkılacaksanız hayvanları boşuna mundar etmeyin , büyük bir sorumluluk alıyorsunuz o yüzden almadan önce 2 3 defa düşünün

Gece gece güldürdün yahu. :D

Ben devraldım senden Allah rahatlık versin. :D

Konu sahibi arkadaşa kedi öneririm, ev içinde balık akvaryum yosun kokusu yapar, kuş pisler kafesi temizliği var, kedilere tuvaleti öğretirsen alışır gider pisliğini tuvalete yapar, kedi iyidir iyi..

Muhabbet kuşu alabilirsin güzel eğitirsen köpeği aratmaz :D top oynar terlikleri ısırır kafasını sevdirir hatta bazıları uçmaktan çok yürümeyi seviyor iyice minyatür köpek oluyorlar :D benimkisi öyle mesela :D

ben çok balık besledim fakat bakımı bi zaman sonra yoruyor insanı.O yüzden Betta balığı alıcam bir tane ve onu tek başına besliycem. Tavsiye ederim :)

bak nokta atışı yapayım. Madem köpek bakımı zor diyorsun o zaman tavşan al. Git dışardan yaprak falan topla ya da sokak pazarları kapanırken yerlerden yeşillik topla ver hayvana oldu bitti :)

Sakın hamster alma öldüklerinde en az 3-5 gün acısını çekiyorsun :( :(

---------- Spam Engelliyici 10:22 ---------- Önceki Mesaj 10:01 ----------

hocam büyük köpek haklısın bakımı zor olur nispeten daha ufak büyümeyen köpekler var hatta el kadarları bile var :) onların bakımı büyüklere göre zor olmaz. birde kedi neden sevmiyosun anlamadım, çok yalaka hayvanlar değiller ama iyilerdir kediler :rolleyes:

Ayrıca arkadaş kedileri bu yüzden sevmiyor olabilir :D [MENTION=15478]CeidoX[/MENTION]

http://tinyurl.com/q3lbbq4

Hamster besledim bakimi cok ilgi istiyor her iki gunde bir kafesi komple temizlemek gerek onun icin kedi iyidir ciksin disari karni acikinca uykusu gelince gelir eve :D

@nescafe3in1

Hocam attığım kedi sevilmez mi şu kedinin bakışa bakarmısınız :D gözleri kocaman cok komik bakıyolar :D insana keyif verir bu kediler

10_e26ccef086b63a3563e4fbdd25ff473d.jpg

bende pirana,iguana,köpek balığı gibi hayvanlar beslemeyi düşünüyorum bakıcaz (:

Can sıkıntısına bir hayvan besleyeceksiniz gibi bir havanız var , eğer böyle bir şey için girişip iki gün sonra hayvanı atacaksanız hiç bulaşmayın bu işlere.

Bende papağan düşünüyorum.hem güzel zeki bir dost oluyolar 4-5 yaşında çocuğun zekasına sahipler,40-50 sene ömürleri var hemde yt için özgün olcam diye düşünmezsin.izlediğim papağan videoları 200 -300 bin den aşağı izlenmemiş.oyuncu oldukları için çok izleniyor çek kamerayla at yt ye:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri