Evet Ankaradayım ben
Sent from my iPhone using Tapatalk
tmmdır ankara da tanıdı bulmak kolay olur.. sordururuz kardeşim pazartesi yaz bana hatırlat bir araştırma yapayım. sen kendi pcni biliyorsun, eğer pcinde çocuk *****su yoksa için rahat olsun..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet Ankaradayım ben
tmmdır ankara da tanıdı bulmak kolay olur.. sordururuz kardeşim pazartesi yaz bana hatırlat bir araştırma yapayım. sen kendi pcni biliyorsun, eğer pcinde çocuk *****su yoksa için rahat olsun..
Evet Ankaradayım ben
gecmıs olsun dostum
özel program dedikleri idm sanırım her yerden video çekebiliyo nalet idmyanlışlıkla indirme yapılamayacağı demişler ama video ,popup reklam sitelerinde reklamı kapatırken vs yanlışlıkla tıklanabilir çok elim bi durum ad.fly,ouo.io,bc.vc vb reklam siteleri yönlendirebiliyo böyle sitelere dikkatli olun idm de yakalayıp yanlışlıkla basarsanız diskte o isimle dosya kayıt oluyo app data vs yerlerde bilişimciler için her türlü kanıt al başına belayı disk imajı alıyolar onun için silmek de fayda etmez pek disk killer vb prof programlar iş yapabilir yanlışlıkla başınıza gelme ihitmalini varsayıyorum kimse girsin istemeyiz tabi bu tip sitelere zaten ...sana güveniyoruz zaten sıkıntı çıkacağını pek sanmıyorum [MENTION=13595]mert0507[/MENTION] aklandı senin de aklanacağına inanıyorum tekrar geçmiş olsun..
Arkadaşlar bugun evden çıktım ve annem aradı. Polisler gelmiş bilişimden. Çocuk *****suyla alakalı baglantım oldugunu iddaa ediyorlar. Yayınlanmış veya indirilmiş benim ip üzerinden . Hdd incelemeye gitti. Flash diskleri de aldılar. Yabancı birinden skype adı sea birds olan birinden face twitter hesapları alıyordum paylaşım için . Bunun yanında bana mail.ru uzantılı mail adresi ve gmail accountlarıyla birlikte veriyordu. Bu sebepten dolayı olabilir mi?
İkincisi de bu aldıgım hesapları firefox anonymoux eklentisiyle kullanıyordum almanya ip sinden . Anonymoux un full sürümünü satın almıştım. Bununla alakalı olabilir mi?
Nasıl atlatabilirim bu durumu?
Hocam sonuç ne oldu gelişme var ?
Hocam hiçbir gelişme yok davadan düşmüş de olabilir sırada bekletiliyor da olabilir açıkcası
e-devletten bakın hocam davalarınız gözüküyor.
adam banlanmışmerak ettiydim noldu diye ?
sonucta o gmail farklı iplerden kullanılmamısmı?
koskoca bilişim nasıl bulamıyor o kişiyi ya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.