Evettt... Mahkeme Sonuçlandı.

Vicdaninin sesini dinle bence hocam :) çocuksa affet ama degilse karar senin :)

Çocuk yaştaysa affetmeni tavsiye ederim , o korku ona yetmiştir zaten.

Beter olsun şeref yoksunu iğrenç yaratık suratına ütü bastımının evladı iürenç mikrop

Bırakın affedin , ama bedel ödesin, akıllanmıştır o . yazık olan hayatına olacak

süper haber enazından buna teşebbüs edecekler artık birkez daha düşünür

çocuğu mocuğu yok bu işin
ne demek çocuksa affet
şeytanın yapcağı türden işler bunlar

Sonuna kadar gitmekle en doğrusunu yapmışsın. Mahkemede hakim karşına çıkana kadar sürdür olayı. Son haddede yine karar senin olacak zaten. Yaşı genç ve ilk suçuysa bi umut vardır, içeri girerse o umut da biter. Zaten karşına çıkınca vicdanın öyle veya böyle sana yol gösterir.

aman hocam affetmeyin inanin davdan vaZgecmek iyi bir sey degil hatta adam diyorki bak bisi olmadi bana bisi olmaz diyor. Insanlar cezasini cekmeli

mobilden yazilmistir...

Herşeyi geçtimde keylogger nedir abiciğim ya.Acıma sürünsün, nitelikli dolandırıcılık mı nitelikli hırsızlıkmıdır nedir bilmem ama cok adice bişey olduğu ortada.

Virüs bulaştırma işlerini bildiğine göre sen ilk değilsin belki başka çok kişinin canını yaktı bu kişi, en azından senin çektiklerini çekmesi lazım aklı başına zor gelir bu kişinin, bu şekilde dolandırmayı bildimi çok kişi nasıl olduğunu anlamaz, Allah akıl fikir versin o kişiye, ama yaptığının bedelini bulmalı..

Geçmiş olsun tekrar.

Acıma hocam 12 yaşında olsa dahi bi girsin içeri karakola gelerek o korku ona yetmez deme sakın tam tersi aa bişey olmuyomuş işte diyerek devam eder dolandırıcılıga .

Burdanda 2 arkadaşa sesleniyorum ( kendilerini biliyorlar ) Hakkınızda savcılığa suç duruyularınız yapılmıştır . Yakın zamanda sizleride hapisde görmekten büyük mutluluk duyacağım :)

acıma çeksin cezasını. böylelerine de ibret olsun

eleman şimdiden "Kodeste yt kasabilir miyim acaba?" diye şimdiden düşünmeye başlamıştır.

Helal olsun hocam. Bundan sonra milleti dolandırma fikrine kapılanlar, cin olmadan adam çarpmaya çalışanlar ibret alsın.

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] Ben bu çocuksa affet yok yaşı gençmiş affet diyenleri anlamıyorum.. Neden affetmenizi istiyorlar hatta ona bile şüpheyle yaklaşıyorum vallahi kimse kusura bakmasın.. İyi niyeti falan yok bu işin.. Çünkü bu forumda bu tarz şeyler çok yaşandı ve bence bunlar buraya çöreklenmiş bir ekip.. Tabi bu benim düşüncem. En azından birileri ceza alırsa göreceklerdir ki hiçbir şey cezasız kalmaz.. Bu tarz sıkıntılar yaşayan Herkes Dava açsın ki Böylelikle bu tip insanların ailelerinin veremediği terbiyeyi kodeste verirler :) Bu toplumdaki yerlerini ve ne mal olduklarını kanunlar ortaya çıkaracaktır..... Dolandırıcılık siciline işlesin görsün dünya kaç bucak.. Yok öyle yanımdaki çalmış yok şu şunu yapmış olayı.. Belki birçoğunun ailesi bu tarz işlere karıştığını bilmiyor bile.. En azından aileside öğrenmiş olacak ve gerekli tedbiri alacaktır.

Son düzenleme:
Kesinlikle affetme hocam bırak sürünsün milletin ekmeğiyle oynuyor böyle kanı bozuklar

süper bi haber hocam konuyu az çok hatırlar gibiyim (yanlış hatırlamıyorsam eğer)

sonuna kadar git derim hocam ne gerekiyorsa cezasını çeksin insan yavrusu..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri