Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
belki astsubayın kızın sevdiğinin olduğundan haberi yoktur astsubayla konuşursan belki aradan çekilir.
Yaklaşık 5 dakika önce Whatsapp yolu ile Merhaba yazmış
Bizimki söylemiş başka bi talibim var diye bakalım ne olacak.
ben bu türkiyedeki kör zihniyeti anlamıyorum. sırf devlet çalışanı diye subaya askere para gözüyle bakıyor cahil halk.
astsubaya falan kız verende akıl yok. adamlar 2 yıl doğuda 2 yıl batıda 5 yıl doğuda 2 yıl batıda sürekli yer değiştirmek zorunda. düzen falan tutturamazlar.
hocam konyalıları iyi tanırım evlenince ailelerde evlenir kız tarafı konyalı ise iyi düşünün ilerde ciddi sorunlar çıkarır aileler.
Yaklaşık 5 dakika önce Whatsapp yolu ile Merhaba yazmış
Bizimki söylemiş başka bi talibim var diye bakalım ne olacak.
mutlu olan var mutsuz olan var genelde kultur ayrılıgı olan evlılıklerde problem var adam sevdigini elleremi yaretsin kız belkı psıkolojık olarak basık buyutulmus olabılır sesını cıkartamıyor olabılır felan fılan aralarındakı ılıskının derecesı zaten ılerı sevıyedeyse kendılerı dogru kararı vereceklerdırÖncelikle Allah işini rast getirsin inşallah kavuşursunuz hayırlısıyla.
aklı başında tavsiyeler verin arkadaşlar kaçır diyorsunuz kendinizi kızı kaçırılmış aile yerine koyup bir empati yapmanızı tavsiye ederim. Herkesin kız kardeşi var ya da yarın birgün sizde baba olacaksınız tek taraflı düşünerek tavsiyelerde bulunmayın bence...
Burda iş tamamen kızda bitiyor ailesiyle güzelce konuşup izah edecek. Ailesi hatalı bir karar verme eşiğinde ama aile doğal olarak kızının iyiliğini düşünüyor kendilerince...
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin...
Ben bir şey yazcam ağır gelebilir ama doğrusu bu. Eğer kızın gönlü o tarafa kayıyorsa zaten sana hayır gelmez arkasından da hiç ağlama. Nedir yani istemiyorum diye diretmek çok mu zor? Yapsın seçimini ailesi mi yaşicak senelerce birey olduğunun ve sorumluluk alması gerektiğinin farkına varsın. Kızım daha çok maaş alan biriyle rahat eder mantığıyla kızlarını damızlık gibi (sözüm genel) gönderiyor aileler. Aileleyle mücadele etme sen hocam kızla konuş o ailesine sözünü geçirsin. Bu iş iki kişi arasında.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.