allah kurtarsın. nafakayı keşke tefe - tife ya orantılı olarak artış ekleseydiniz karara sizin için iyi olurdu. bir avukattan destek alın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla bu zihniyet yanlış bence.. size bir soru yaş 30 dimi hocam yeri geliyor 30 yıllık kardeşiniz, ananız babanız bir hareket yapıyor bir söz söylüyor şaşırıp kalıyorsunuz ki evlilik hiç kan bağı olmayan 2 kişi arasındaki bir olay.. evlilikte anlaşmak için %60 uyum yeterli bunu karşılıklı sevgi, saygı, anlayış, yardımlaşma v.b ile %80 - 85 lere çıkarırsanız olur gider.. yani öyle insan sarrafı olmaya bilmem neye gerek yok![]()
en iyisi görücü usulü sanırım
evlendikten sonra tanıyorsun, evlendikten sonra seviyorsun, evlendikten sonra saygı duyuyorsun.
belkide geçmişteki uzun evliliklerin sırrı budur
Biz evlenemiyoz millet evlenmiş boşanıyor oooo![]()
Gecmis olsun. hocam
ben mecburen evlendim.
mecburen dedigim babam kardeslerim felan yok babam ben 1-2 yaslarindayken vefat etti. annem beni bu yasa kadar tek basina getirdi agustos 2014 te askere gidecem o yuzden evlendim. annemi tek basina birakmamak icin ins. Boyle bi durumla karsilasmayiz.
tekrar gecmis olsun yapacak bisey yok malesefevlenmek pismanliktir. ama malesef evlenmeden ureme olmuyor
biz dogustan kaybetmisiz. allah hepimize yardimci olsun...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.