evlenmeden önce milyon defa düşünün!!!

allah kurtarsın. nafakayı keşke tefe - tife ya orantılı olarak artış ekleseydiniz karara sizin için iyi olurdu. bir avukattan destek alın.

Valla bu zihniyet yanlış bence.. size bir soru yaş 30 dimi hocam yeri geliyor 30 yıllık kardeşiniz, ananız babanız bir hareket yapıyor bir söz söylüyor şaşırıp kalıyorsunuz ki evlilik hiç kan bağı olmayan 2 kişi arasındaki bir olay.. evlilikte anlaşmak için %60 uyum yeterli bunu karşılıklı sevgi, saygı, anlayış, yardımlaşma v.b ile %80 - 85 lere çıkarırsanız olur gider.. yani öyle insan sarrafı olmaya bilmem neye gerek yok :)

Dediklerine katılıyorum. Benim demek istediğimde senin söylediklerine yer yok zaten dostum. Ben işin maddi tarafından bahsettim. Bana tutumlu olmaktan bahsedebilir ama bana paradan maldan mülkten bahsediyorsa o kadından uzak dururum ben. Önemli olan onun bunları kovalaması değil. Ben onunla bir hayata başladıysam canım fedadır zaten. Yani bana mal mülk sormasına evlilik sözleşmesi yapmasına gerek yok.. Ben kendimi ve sevgimi vermişsem o kişiye zaten herşeyim onundur..

Hocam geçmiş olsun,
30 yıllık evli analarımız, babalarımız birbirlerini ne kadar tanımışlar?
Evlilikte tek olay, karşılıklı saygı, karşılıklı anlayış ve alttan almadan ibarettir bana göre.
Tabi oturduğumuz yerden sallamak kolay sonuçta eskisi gibi değil hiçbirşey. Yaşayıp göreceğiz.
Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

Kanunlar butun ulkelerde kadindan yana.
Fransada bosanan ve calismayan kadina hemen bir aylik baglanir, oturdugu evin kirasi neredeyse sifirlanir.Hatta fransizca falan bilmiyorsa evine kadar digilip tum kagit kurek isleri yapilir. Erkegin ne hakki var?? Hicbir hakki yok ! varsada ben bilmiyorum.

Ha!!!! bu olayi kotu niyetli olarak kullanan yokmu??? Olmami hic?? ********ler cogaldi !

Buradan tüm bekar arkadaşlara sesleniyorum.. EVLENİN :D
Tabii ilk önünüze gelenle değil biraz tanıma biraz deneme falan filan.. ne kadar tanırsanız tanıyın sonuçta bir zar atacaksınız.. hep yek te gelebilir düşeş te..

Sonra 50 - 60 yaşlarında izdivaç programlarında alırsınız soluğu :cool:

en iyisi görücü usulü sanırım

evlendikten sonra tanıyorsun, evlendikten sonra seviyorsun, evlendikten sonra saygı duyuyorsun.

belkide geçmişteki uzun evliliklerin sırrı budur

en iyisi görücü usulü sanırım

evlendikten sonra tanıyorsun, evlendikten sonra seviyorsun, evlendikten sonra saygı duyuyorsun.

belkide geçmişteki uzun evliliklerin sırrı budur

hocam görücü usulü ile bulunan kız genelde çirkin oluyor :) malesef ama böyle tabiki onuda Allah yarattı bişey diyemeyiz ama genelde bu tip kızların huyu güzel oldugu için evlilikler uzun sürüyor.

Bazı arkadaşlar çoğu güzel istiyor doğal olarak güzel oluncada malesef bu tip olaylar yaşanabiliyor.

şu durumda en güzeli evlenmemektir.

Bekarım son derece rahatım

evlenildiğinde bütün sorumlukları alıyorsun gereksiz şeyler, hayatta en güzel şey özgür olmak özgürce yaşamak bana göre

Biz evlenemiyoz millet evlenmiş boşanıyor oooo :)

artık zaten erkeklerde pek heves kalmadı evlenmeye kızlar atlıyor evde kalmayayım diye

Artık Evliliklerde Hani Youtubede Spam yapıp Tecrübe kazanarak doğru yolu buluyoruzya aynı o iş gibi evlene evlene doğru yolu bulacağız başka çare yok çünkü bu zamanda kimin ne oldugu hiç belli olmuyor

Gecmis olsun. hocam

ben mecburen evlendim.
mecburen dedigim babam kardeslerim felan yok babam ben 1-2 yaslarindayken vefat etti. annem beni bu yasa kadar tek basina getirdi agustos 2014 te askere gidecem o yuzden evlendim. annemi tek basina birakmamak icin ins. Boyle bi durumla karsilasmayiz.

tekrar gecmis olsun yapacak bisey yok malesef :( evlenmek pismanliktir. ama malesef evlenmeden ureme olmuyor :( biz dogustan kaybetmisiz. allah hepimize yardimci olsun...

Geçmiş olsun, karşımızdaki insanı çok iyi tanımamız gerekiyor

---------- Mesaj saat 14:56:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:54:51 civarında gönderildi. ----------

Gecmis olsun. hocam

ben mecburen evlendim.
mecburen dedigim babam kardeslerim felan yok babam ben 1-2 yaslarindayken vefat etti. annem beni bu yasa kadar tek basina getirdi agustos 2014 te askere gidecem o yuzden evlendim. annemi tek basina birakmamak icin ins. Boyle bi durumla karsilasmayiz.

tekrar gecmis olsun yapacak bisey yok malesef :( evlenmek pismanliktir. ama malesef evlenmeden ureme olmuyor :( biz dogustan kaybetmisiz. allah hepimize yardimci olsun...

hocam öyle deme yengeye ayıp olur, hiç mi sevmeden evlendin.

çok geçmiş olsun hocam zor, kültürler uyuşmuyorsa çok daha kötü..
fakat genelleme yapılmaması taraftarıyım. sizin ve çevrenizdeki evlilikler kötü gitmiş olabilir ama çok şükür 3 senedir evliyim en son ne zaman tartıştık hatırlamıyorum.

aşkı sevgiyi bi kenara atın arkadaşlar evlilik fedakarlık ister. evlenecek kişiyi bulunca evlenin..

bu arada videoyu merak ettim yaw :)

allah kurtarsın hocam.. eğer eski esinizin hiçbir gecim kaynağı yoksa nafaka vermek zorundasınız.
bu kadar kızdığınıza göre eski eşinizin zaten bir gecim kaynağı var sırf kuyruk acısından ve sinirinizi bozmak icin böyle yapıyor.

Bu hukuki bilgileri öğrendiğimiz iyi oldu, Allah yardımcın olsun hocam bir sürü kişiye faydan dokundu, evleneceğimiz kişiyi çok iyi seçmeliyiz gerçekten.

bu konudan sonra evlilik tarihini 1-2 yıl daha ertelemeye karar verdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri