Farklı Bir Sürpriz Yumurta Açma Videosu :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Süper amazinnggg diyorum bu ivme devam ederse iyi kazanırsınız

Hocam valla üsenmeden devam ederseniz cok deli kazanırsınız

çok güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim

yorumlarınız beni mutlu etti. Video anahtar kelimesinde ilk sayfada çıkmış şu anda. Demekki beğenilen videolar bir yerlerde paylaşılıp da ilgi gördüğünde hiç bir şey yapmadan otomatik olarak ilk sayfada çıkabiliyormuş. İnşallah biraz daha yükselir de izlenimi artar :D

Ben buna özgün derim :)

Çok güzel olmuş devam etmelisin :)

eyvallah. bakalım dikkat çekmeden yönetim ne zaman "ben özgünüm" etiketini profilime koyacak :D

dünden beri kanalda 10 abone artmış ve kanalım neredeyse ilk kazançlarını elde etmiş. teşekkürler herkese :)

hocam o açıklama özgün için bence biraz itici olmuş :) lakin video mükemmel...

çok başarılı olmuş.

Bu arada [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] hocam istiklal de bir çekim yapıcaz.Ancak şu yaka mikrofonu işini çözemedim.Yani siz hangi kablosuz yaka micini önerirsiniz.Birde yaka mici kayıt alıyor bunu naıslpc ye aktarıyoruz bu sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum.:)

başarılı hocam bu arada bu lossman denen herif atlama sahnelerini nasıl çekiyor stop motionda :D video mu o atlama kısmı

gerçekten güzel sen paylaşmasan bunu bir yabancı yaptı derdim yanlız bir önerim sana başlığın çok uzun,etiketlerin sayısı iyi ama kelime olarak fazla mesala " stop motion animation " yerine "stop, motion, animation " yap bence düşünsene biri bunu aramak için sence senin attığın başlığı arama yerine yazar mı? yada etiketleri,kolay gelsin.ayrıca bu olaya uzağımda bu foto kareleri ile mi yapılıyor (yani fotolar çekip birleştiriyoruz) yoksa videolarla mı ? :)

harika olmuş hocam . düşünce harika :D gittikçe gelişiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri