fashion dan Sikayatciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok içmedim. :)

Arkadaşa mesaj attım, burdada yazarım
yemin ederim'ki ben değiştirmedim. Bak 2 tane bacım var onların üzerine yemin ederim. Ben değiştirmedim karışıklık oldu sanırsam.

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 18:54 ----------

hocam size dönüş yapacam

Kanalları ben açmamamıştım

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] 'den almıştım .

konu ile alakalı değil ama karşdeim bu tür olaylarda ananızın-bacınızın -babanızın üzerine yemin etmyein...kelleniz üzerine yemin edin...ki her yemin de her vallahi billahi -yemin ederim demenizde Allah!ı şahit tutarsınız boş yere yemin etmeyin hele ki böle tırı-vırı işler için....ben yapmadım arkadaş...de çık git....konu ile alkalı olmadığı için kusura bakmayın

bence yanılmışsın hocam daha önceden konu açsaydın çürük elma belli olacaktı :cool:

Benimle ilgili kişiler yazsın!

Bu fashion aslında iyi çocuktur ama düzensiz çalışıyor. Şifre değişimini de kendisi yapmamıştır. Muhtemelen yanlışlıkla başkasına satmıştır o da şifre değiştirmiştir.

4 ay önce söylediğim kanal iadelerini yaptı. Gerçi bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum.

Teşekkürler, düzensizlikle alaksı yok hocam. okul vs derken kafam gidiyor

ya bizim millet bişeylerin b.. çıkarmada üstüne yok biri konu açtı kazanç konusu onun üstüne 50 tane adam benzer konu açtı, biri partner kanal satışı yapınca üstüne 50 adam çıktı yine aynı şeyler sattı tamam herkes satsında bu işin de her iş de olduğu gibi adabı var şerefi var.

Benimle ilgili kişiler yazsın!

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:06 ----------

konu ile alakalı değil ama karşdeim bu tür olaylarda ananızın-bacınızın -babanızın üzerine yemin etmyein...kelleniz üzerine yemin edin...ki her yemin de her vallahi billahi -yemin ederim demenizde Allah!ı şahit tutarsınız boş yere yemin etmeyin hele ki böle tırı-vırı işler için....ben yapmadım arkadaş...de çık git....konu ile alkalı olmadığı için kusura bakmayın

Ya abi yalan'mı söylüyecem ama ben değiştirmedim şifreyi
eğer yalan söylüyorsam tüm türkiye beni ****

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

Mağdur olan herkese mesaj attım, görmedigim kişiler varsa mesaj atarlar ise mutlu olurum.

[MENTION=18681]fashion[/MENTION] mesaj atmış pazartesi - salıya kadar geri ödücem yazdı geri dönüşü bekleniyor ney ile yollucaksa onun bilgisini yollucam ve kanalının bilgisini geri yollucam.

yeminle, yalan söylüyorsam tüm Türkiye beni s....... şeklinde ifadelerle ticaret yapılmaz.

yav arkadaşlar karıştırmayın konuyu daha fazla bilip bilmeden,arkadaş geldi ilgelenmeye çalışıyor işte,üstüne üstük birde dolandırıcı damgası yedi 3-5 lira için zaten bizlerden(alıcılardan) yeterince azarı işitiyo

Mağdur olanlar dışında post atan arkadaşlar , atmazsanız iyi olur.

Mağdur olanlar dışında post atan arkadaşlar , atmazsanız iyi olur.

hocam arkadaş geldi bence konuyu silin adama herkes dolandırıcı falan demiş,
bende arkadaştan 100 tl karşılığı kanal almıştım şimdi halledicek kendisi

Bana teklifler sundu arkadaş ama durum sıkıntılı her türlü maduriyet devam ediyor hala

bence adamın üstüne o kadar gitmeyin.. insanı suçlayıp üzerine gittikçe insan söylediği şeylerde saçmalayabilir sinirden. normaldir. arkadaşla bende çalışma yaptım 100 tl karşılığında verdiği kanal sabaha kapanmştı. söyledim. aksama paypala 100 tl yi iade etmiş. bi yamuk yapacağını sanmıyorm yapsa bana yapardı. hatta fazladan 15 tl göndermiş yanlışlıkla. :)

kanalları katipten alman beni ilgilendiren bir durum degil kardesim sen bana iade edecegini söyledin ve etmedin asıl sıkıntı bu!!!

bence adamın üstüne o kadar gitmeyin.. insanı suçlayıp üzerine gittikçe insan söylediği şeylerde saçmalayabilir sinirden. normaldir. arkadaşla bende çalışma yaptım 100 tl karşılığında verdiği kanal sabaha kapanmştı. söyledim. aksama paypala 100 tl yi iade etmiş. bi yamuk yapacağını sanmıyorm yapsa bana yapardı. hatta fazladan 15 tl göndermiş yanlışlıkla. :)
mesele dolandırmak falan değil ama herkes boyunu aşan işe girişiyor hocam :) 1 ay boyunca 20 tl kazandıran kanalın yarın 15 tl dahi kazandıracağı garantisi yokken kurup garanti vermek..Bu iş değil bence..

arkadaş iyi niyetli olabilir.. dolandırıcı da olmiyabilir ama kendi söyleyisi ile kafam dolu okul mokul falan filan derse ve en az 10 farklı kişiden ufak tevek sorunlar cıkarsa ve biz bunları toplarsak büyük bi sorun var ortada. kısacası bu arkadaş ticaret yapmicak. bende ufak tevek şeyleri sorun etmem ama bakıyorum okadar cok kişi ufak tevek şeyleri sorun etmemiş bunları dediğim gibi toplasak bir sorun var .

Mağdıur olanlar dışında kimse post atmasın mı ben atıyorum arkadaş. Bu arkadaş konuyu açmasa ben bu adamla ticaret yapacaktım az kalsın neyin hesabını yapıyonuz ki? Banlayın gitsin işte. Adam bir şeyin hesabını veremiyorsa banlayacaksın, forumada almayacaksın. Bizmi öğretelim forum kurallarını size..

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

Ya arkadaş yemin ediyorum sinir olmak elde değil. flood mu al sana flood. Atın şunu ya. Daha kaç kişiyi yaksın bu adam forumda. Kimin mağduriyetini gidermiş he? Normal üye olsa atarsınız ha. Bizde bu forumda yeri geldi görev alıp moderatorluk yaptık ama ben buna gelemem arkadaş. Atın bu adamı haksızlık yapmayın.

Arkadaş iadelerini yapmaz ise banlanacak. Kendisi bugün iadeleri yapacağını ilgileneceğini dile getirdi. Bizimde beklediğimiz bir gün var o günde böyle iade edeceğim ilgileneceğim diye post atar ise o zaman banlanır.

Bizim için banlamak çokmu zor tek tıkla banlanıyor banlamak zor birşey değil amacımız mağdur olanların mağduriyeti giderilsin. Bu hatası yüzünden zaten bir daha satışına izin verilmez.

Bu işi yapan adam erinmeyecek vakit ayıracak imkanı olacak herşeyini A dan Z ye kendi dizayn edecek. Mail almak, kanal almak nedir bu işler anlamıyorum. Kim kime ne kadar güveniyorda bu alışverişler yapılıyor. YT işinde bu işleyişin ne sağlıklı bir tarafı var nede akla mantığa sığacak bir yanı var. Almayın prim vermeyin kendi işinizi kendiniz halledin. Ha yapılamıyorsada YT işinden vazgeçin. Sonra bu tarz postlar alır başını gider.

Yemin ediyorum haksızlığa hiç gelemiyorum sinirlerim alt üst oldu. Bu adamı atmazsanız ytpara bitiktir... Daha başka diyeceğim yok size..

Sen yetkilimisin renginden öyle gözüküyor bu adamı uzaklaştırmıyorsan forumdan sen uzaklaş kendin hadi eyvallah. Bu saattten sonra bu forumda bir kaç kişii hariç kimseye güvenmem arkadaş..

Hocam iyi guzel hos diyorsunda bu adam hemen simdi banlanirsa iadeleri yapacaksa da yapmaz artik. Peki bu durumda o kisilerin iadesini sen mi yapacaksinda hemen banlansin forumdan uzaklastirilsin ytpara bitik falan yanlis dusunuyorsunuz

valla bu konu hakkında en çok tahammül ben göstermişimdir.13 ekimde parayı yatırıp sipariş verdim.5 gün içinde 2 kanal verilcekti ama 15 gün sonra verildi yine birşey demedim ve diğer kanal hala verilmedi.Ama asıl sorun şuki bu kanal günlük 10-15 dolar bırakmıyor 1 hafta içerisinde parayı çıkarcak yazmıştı ama 2000 izlenim almış sadece.

ve asıl bomba şu,konuda acil nakite ihtiyacı olduğu için bu hizmeti yaptığını söylemişti ancak @idepis den 250 tl kazanç sistemi almış yani bizim paramızla başka bir kazanç sistemi alıyor bu ilginç değilmi?

http://www.ytpara.com/652325-post72.html
burdada parayı alınca mağduriyetleri ni giderceğini söylüyor

Ben en kısa sürede iademi istiyorum yeterince bekledim ve bu kazanç sistemi hiç bir işe yaramadı alan tüm kişilerde iadesini ister diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri