fashion dan Sikayatciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda böyle satıcıların sayısı çok arttı zamanında teslim yapmayanlara ödeme felan yapmayın

Bunlar hep önce para sonra kanal olayından kaynaklanıyor hep alıcı mağdur acaba bundan sonra önce kanalı alıp sonra mi parasını ödesek belki böyle olunca biraz da satıcılar mağdur olur....

Hergün kazanc satış konusu açılıyor olacağı buydu. Benimde iyi kazandıran kanallarım var ancak o kanallardan ne kadar çok açarsam kazanç o kadar çok düşüyor yani 1 kanalda tuttu diye her kanalda çok kazandıracak diye birşey yok ondan sonra günlük 100 tl kazandıran diye yapılan satışla günlük 1 tl görüyorsunuz.

En güzeli eğer böyle kazanç satışı yapılmak isteniyorsa alıcı ödemesini önce forumun adminlerine yapsın (havuz sistemi gibi) para orada bekletilsin. Satıcı ile alıcı arasında ki verilmesi gereken kanallar tam ve eksiksiz teslim alındıktan sonra alıcı ödemeyi onaylasın para satıcıya adminler tarafından teslim edilsin. Böylece mağdur olan kişi olmamış olur.

Geçmiş olsun.Arkadaşlar bu işi yapıyorsanız en azından günde 3 kez sabah öğle akşam girin şu foruma cevaplayın soruları.Gerçekten dolandırcıılar kol geziyor bu aralar dikkatli olmakta fayda var.

1 ay kadar once fashiondan 20 adet kanal aldim ertesi gun 3 tanesine video attim kanallar kapandi baktim doger 17side kapanmis skypeden yazdim iade edecegini soyledi ama sadece soyledi 1 ay g3cmesine ragmen iade etmedi 20 kabal icin sokayet konusu acmadim nasil olsa birisi acar oraya yazarim demistim yanilmamisim.

1 ay kadar once fashiondan 20 adet kanal aldim ertesi gun 3 tanesine video attim kanallar kapandi baktim doger 17side kapanmis skypeden yazdim iade edecegini soyledi ama sadece soyledi 1 ay g3cmesine ragmen iade etmedi 20 kabal icin sokayet konusu acmadim nasil olsa birisi acar oraya yazarim demistim yanilmamisim.

bu arkadaş galiba işi bilmiyor, bütün kanalları çerez merez silmeden sallam seyit oluşturuyor. 20 kanal birden kapanmışsa durum bunu gösterir. yeni bu işte galiba daha tecrübesiz.

bence yanılmışsın hocam daha önceden konu açsaydın çürük elma belli olacaktı :cool:

Kendi admima sunu söylebilrimki artik bu forumun kendini kanitlamis eski üyelerinden haric asla alis veris kimseyle yapmayacagim. Son zamanlarda üstelik büyük paralara hayal satmaya da basladi dolandirilicilar. (bakiniz ->600 tl ye kazandiran sistem) gibi.

Birdahada asla paypal da ailme arkadasima gönderiyorum yapmayacagim. Ürün aldim opsiyonu ile parami her zaman geri alma sansim var en azindan.

Bu fashion aslında iyi çocuktur ama düzensiz çalışıyor. Şifre değişimini de kendisi yapmamıştır. Muhtemelen yanlışlıkla başkasına satmıştır o da şifre değiştirmiştir.

4 ay önce söylediğim kanal iadelerini yaptı. Gerçi bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum.

ya bizim millet bişeylerin b.. çıkarmada üstüne yok biri konu açtı kazanç konusu onun üstüne 50 tane adam benzer konu açtı, biri partner kanal satışı yapınca üstüne 50 adam çıktı yine aynı şeyler sattı tamam herkes satsında bu işin de her iş de olduğu gibi adabı var şerefi var.

şaka maka cigara davasına gitti galiba eleman:D

hayır akşam saat 3 gibi skype açtı oradan da yazdım cevap vermedi
hocam işin içinden çıkamayan tüm satıcılar böyle en son vurgunu yapıp gidiyor :D dolandırıcı değildir kendisi ama işin içinden çıkamayıp aman demiştir :) geçmiş olsun beyler hepinize

Gelmezse kendi kaybedecek. Bunun örneklerini son 1 ay içinde fazlasıyla gördü bu forum. Umarım gelir :)

Geçmiş olsun arkadaşlar. Oncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bu adam günlük 15 dolar kazandıran kanal sistemi kurmuş olsa ayda 150 dolar eder . Ve bu şekilde elinde 10 kanal olsa aylık kazancı 1500 dolar yani hemen hemen 3000 lira eder.

Şu soruyu kendinize sordunuz mu ? Bu adam bu kadar kazanabilecekken neden 10 kanalı 3-5 kuruş paraya bırakıyor ?

Evet sormadığınız için dolandırıldınız. Göz göre göre dolandırıldınız. Bence asıl sorumlular sizsiniz.

Neyse umarım hallolur her şey.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Oncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bu adam günlük 15 dolar kazandıran kanal sistemi kurmuş olsa ayda 150 dolar eder . Ve bu şekilde elinde 10 kanal olsa aylık kazancı 1500 dolar yani hemen hemen 3000 lira eder.

Şu soruyu kendinize sordunuz mu ? Bu adam bu kadar kazanabilecekken neden 10 kanalı 3-5 kuruş paraya bırakıyor ?

Evet sormadığınız için dolandırıldınız. Göz göre göre dolandırıldınız. Bence asıl sorumlular sizsiniz.

Neyse umarım hallolur her şey.

hocam o an acil paraya ihtiyacı olduğu için yaptı bu işlemi.

Merhabalar,

adımı hemen DOLANDIRIC'YA çıkartmıssınız, dün foruma fazla giremedim hatta akşam evde degilim. Bir arkadaşım beni aradı hakkında şikayet konusu açmışlar diye. Bende hemen geldim

Herkese teker teker dönüş yapacam.

İyi günler...

Merhabalar,

adımı hemen DOLANDIRIC'YA çıkartmıssınız, dün foruma fazla giremedim hatta akşam evde degilim. Bir arkadaşım beni aradı hakkında şikayet konusu açmışlar diye. Bende hemen geldim

Herkese teker teker dönüş yapacam.

İyi günler...

Cigara icmedun demi :)

Saka bir yana 10 gun once sifresi degistirilen kanalin cevabini cok merak ediyorum

Cigara icmedun demi :)

Saka bir yana 10 gun once sifresi degistirilen kanalin cevabini cok merak ediyorum

Yok içmedim. :)

Arkadaşa mesaj attım, burdada yazarım
yemin ederim'ki ben değiştirmedim. Bak 2 tane bacım var onların üzerine yemin ederim. Ben değiştirmedim karışıklık oldu sanırsam.

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 18:54 ----------

bu arkadaş galiba işi bilmiyor, bütün kanalları çerez merez silmeden sallam seyit oluşturuyor. 20 kanal birden kapanmışsa durum bunu gösterir. yeni bu işte galiba daha tecrübesiz.

hocam size dönüş yapacam

Kanalları ben açmamamıştım
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] 'den almıştım .

---------- Spam Engelliyici 19:04 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

forum dolandırıcı kaynıyor arkadaş !!!

Hemen adımı dolandırıya çıkarmıssınız, savunmamı yaptım!
1 ay sonra yazar konuya
PM attım

Yakinda dolandiricilik dersi vermeye baslarlar bunlar :D Simdiden ref... :D :D

3-5 kuruş verip platin aldı diye kanmayın arkadaşlar hemen. Bir araştırın. Az önce [MENTION=12575]bio33[/MENTION] arkadaşa yanlışıkla iki kere ödeme yaptım. Adamla konuşmaya vaktim yoktu o ara ama adam parayı geri verebilmek için üst üste yazmış bana. Bazıları haksız en ufak şeyden rahatsız olur ama bazılarıda böyle işte. Saolsun arkadaşım hemen geri dönüş yaptı. Helalı haramı bilmek lazım önce..

Adımı dolandrıcıya lütfen çıkarmayın, platin almamaın onla alaksı yok sadece mesaj kutum dolmasın diye aldım!!!

---------- Spam Engelliyici 19:05 ---------- Önceki Mesaj 19:04 ----------

Forumda böyle satıcıların sayısı çok arttı zamanında teslim yapmayanlara ödeme felan yapmayın

Bunlar hep önce para sonra kanal olayından kaynaklanıyor hep alıcı mağdur acaba bundan sonra önce kanalı alıp sonra mi parasını ödesek belki böyle olunca biraz da satıcılar mağdur olur....

Hergün kazanc satış konusu açılıyor olacağı buydu. Benimde iyi kazandıran kanallarım var ancak o kanallardan ne kadar çok açarsam kazanç o kadar çok düşüyor yani 1 kanalda tuttu diye her kanalda çok kazandıracak diye birşey yok ondan sonra günlük 100 tl kazandıran diye yapılan satışla günlük 1 tl görüyorsunuz.

Benimle ilgili kişiler yazsın!

En güzeli eğer böyle kazanç satışı yapılmak isteniyorsa alıcı ödemesini önce forumun adminlerine yapsın (havuz sistemi gibi) para orada bekletilsin. Satıcı ile alıcı arasında ki verilmesi gereken kanallar tam ve eksiksiz teslim alındıktan sonra alıcı ödemeyi onaylasın para satıcıya adminler tarafından teslim edilsin. Böylece mağdur olan kişi olmamış olur.

Geçmiş olsun.Arkadaşlar bu işi yapıyorsanız en azından günde 3 kez sabah öğle akşam girin şu foruma cevaplayın soruları.Gerçekten dolandırcıılar kol geziyor bu aralar dikkatli olmakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri