FEM Dershanesine Gidenler Ne Olacak?

Soruları çalıp satan bunlar hocam.

Devlet bu isterse hiç bir kuruma kamuya almaz.

hocam onların saten allah belesını versin emek hırsızı köpekler

Ancak her Feto cu okuluna gideni gözaltına alırlarsa bu ülkede insan kalmaz

Eğer onlar adına yardım gibi faaliyetlere katılmış sa o zaman ...

hocam onların saten allah belesını versin emek hırsızı köpekler

Ancak her Feto cu okuluna gideni gözaltına alırlarsa bu ülkede insan kalmaz

Eğer onlar adına yardım gibi faaliyetlere katılmış sa o zaman ...

ligtv39 arkadaşımızın söylediğini bizzat yaşamış biriyim. Bana fiziğimi ve ahlakımı ön plana atarak Subay teklifinde bulundular. Bundan 7-8 yıl önce yaşanılan bir durumdu.
Dedim ben askerlik düşünmüyorum hem Subay sınavlarını ben alamam. Bana bizzat şunu dediler. Sen sınavı düşünme. Babam şunu söyledi.
Ben oğlumu asker yapmak için sizin yanınıza vermedim. Üstelik kimsenin hakkını da yemeyiz. Zaten cemaate bakış açımız o yıldan sonra değişti.
Bir daha kapılarını çalmadım. Allahıma şükürler olsun ki haram lokmayı boğazımızdan geçirmedik.

ligtv39 arkadaşımızın söylediğini bizzat yaşamış biriyim. Bana fiziğimi ve ahlakımı ön plana atarak Subay teklifinde bulundular. Bundan 7-8 yıl önce yaşanılan bir durumdu.
Dedim ben askerlik düşünmüyorum hem Subay sınavlarını ben alamam. Bana bizzat şunu dediler. Sen sınavı düşünme. Babam şunu söyledi.
Ben oğlumu asker yapmak için sizin yanınıza vermedim. Üstelik kimsenin hakkını da yemeyiz. Zaten cemaate bakış açımız o yıldan sonra değişti.
Bir daha kapılarını çalmadım. Allahıma şükürler olsun ki haram lokmayı boğazımızdan geçirmedik.

Şuan ne iş yapıyordun merak ettim

yolu anafen veya fem'e düşmeyen öğrenci çok azdır özellikle 2005-2012 yılları arasında. Eğer o şekilde ayıklamaya kalkarlarsa zaten ilk önce kendi kitlelerini fişlemiş olurlar. Daha çok para akıtan veya düzenli olarak faaliyetlerinde bulunup iletişimde kalanları ayıklamaya yönelik hareket ederler diye düşünüyorum. Zamanında bizde gittik iyi dershane iyi eğitim falan diye ama 2009 da ortaokulu bitirdim bir daha ne telefonlarını açtım ne de iletişime geçtim. Oturup benle veya bizim gibilerle uğraşacak halleri yok.

Son düzenleme:
Benim zamanımda da körfez,fem falan hep birinci çıkarıyordu.göstere göstere oyun çeviriyorlardı.hak ettiklerini bulurlar umarım.bir de göz yumanlar bulsa.o zamanın soru sızdıranları...
Keske goz yumanlarida bulsalar.ama onlara ellemezler kendi iclerinde de var cunku.zamaninda herseyi biliyolardir kesin.

Öyle bişey olamaz. Neden mi? Yıl 2008 - 2009 Çakmaklı Cumhuriyet Lisesi'nde okuyorum o zamanlar. Yaşadığım bölgede bir tek Cemaatin iki dersanesi, Final dergisi dersanesi ve Kültür dersanesi vardı. Cemaat Dersanesi 1500-2000 lira falan iken Final Dergisi Dersanesi 4500 lira Kültür de 2 buçuk-3 bin lira gibi bişeydi. Okuduğum devlet okulunda hocalardan tutunda müdür yardımcısına kadar bir çok kişi Cemaat mensubu kişilerdi. Biyoloji, Bigisayar, Din kültürü hocası alayı Gülen kontenjanındandı. Bizi yakın diye Cemaatin Fatih Üniversitesi'ne falan getirip yemek yediriyorlar, okulu gezdiriyorlar, Cemaat dersanelerine indirimli şekilde kayıt olmamıza yardımcı oluyorlardı. Burayı yazmamızı istiyorlardı çünkü. Benim en yakın arkadaşlar kayıt oldu diye ben de oraya kaydoldum fakat pek fazla uğramadım. Hatta size en çok şaşıracağınız şeyi söyleyeyim. İstanbul Valisi okulumuzu ziyarete gelmiş, imkanı olmayan onlarca öğrenciyi ücretsiz bir şekilde, bir kuruş vermeden Fem Avcılar ve Beylikdüzü şubesine kaydetmişti. Tabi o zamanlar, onlar Akp'yi yani bugünkü hükümeti destekliyor, onlar için güzellemeler yapıyor, muhalefeti de yerden yere vuruyorlardı. Karışılıklı çıkar söz konusuydu. Dershane döneminde benim boy da 1-2cm falan kısaydı, polisliği düşünürsen sıkıntı olmaz dediler. Ama ben puanım yettiği halde istemedim.

Afyon'da üniyi kazandım. Beni iki tane daha orayı kazanan adamla tanıştırıp, orada sizinle ilgilenen bir abi olacak deyip yolladılar. Henüz inşaat halinde olan bir yurda gittik direk. Önüme senet çıkarıp yıllık sözleşme imzalamamı istediler. Ben de yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim. Bir de burada küçük ilk ve orta okullu, liseli çocuklara abilik yapacağımızı söylenince ters yapıp çıktım. Ve cemaatten hocalarla o gün aram komple açıldı.

Not: Meb'deki görevli öğretmenlerin yarısına yakını Gülen kontenjanından. Halen daha aktif öğretmenlik yapıyorlar.

Son düzenleme:
Bende 20 yıl önce 6 ay dersanelerine gitmiştim. 5 yıl sonra da o dersanelerin fetocu olduğunu öğrenmiştim. Neyseki 20 yıl önce bilgisayar yoktu. Evrak kayıtlarını tutma zoruniyetide 5 yıl.

Allah masum insanlara bu dönemde yardımcı olsun

Bunların dershanesine yada cemaatlerine v.s geçmişte herkes gitmiştir toplasalar ülke adam kalmaz önemli olan bunlarla irtibat kuran kişiler.O konuda rahat olun hiç birşey olmaz.

Feto denilen illet öle kurtulmak kolay değil devletteki bütün makamlara sızmışlar bunlar.Siyaset ile ilgili konuşmak istemiyorum ama bunları bu kadar sızdırılmamalıydı bu hainler heryerde.

İnş bu pisliklerden kanser hücrelerinde kurtuluruz.

Ya devlet başa ya kuzgun leşe. O binbaşının bağıra bağıra söylediği bu söz kulaklarımdan hiçbir zaman gitmeyecek. Allah devletimize zeval vermesin inşallah..

Biz dershaneye giderken hükümet ile cemaat arasında problem yoktu ki, biz nereden bilelim sonradan bozuşacaklar. Hiçbir şey olmaz merak etmeyin.

Eğer olacak olursa her milletvekili adliyelerde ömür çürütür benim çocuğum suçsuz diye.

Olay feme gitmek evlerinde kalmak değil. Sonucta çoğu insan bir yerde karşılaştı. Ben universitedeyken kredi yurtlarda dahi sohbetler yapıyorlardı. Nerden bileceksiniz. Kimsenin imanı alnında yazmıyor. Herşey açığa çıktıktan sonra halen peşinden gidenler korksun. Yoksa yıllarca muhterem hocaefendi olarak ülkemizde itibar sahibiydi.

Birak ogrencileri eskiden büyükbaslar işbirliği yaptılar. O zaman onlarada olur.o yuzden eskiyi karistirmazlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri