FEM Dershanesine Gidenler Ne Olacak?

Abi oda bişiy mi bizim 3 tane komşumuzun çocukları oradan kazandılar üniyi kendi ağızlarıyla söylüyolar. E haram zıkkım olsun ben daha bişiy demiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 14:03 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

Başa gelen çalar bu kadar basit

Miden bunu kaldırıyorsa ben daha fazla bir şey demiyorum. Benim onurum bunları söylemeye elvermezdi. Artık cevap vermezsen sevinirim. Çünkü konuşacak bir şey kalmadı.

Miden bunu kaldırıyorsa ben daha fazla bir şey demiyorum. Benim onurum bunları söylemeye elvermezdi. Artık cevap vermezsen sevinirim. Çünkü konuşacak bir şey kalmadı.

Mideyle alakadı yok ben deminde dedim sana Akp liyim diye herşeylerini savunacak değilim diye değil mi? Bi baştan oku istersen ikincisi habire uzatan sensin

Bir dönemki anadolu gençlerinin %60-70 i bu ********lerin yerlerinde kaldı ya da illaki bir şekilde bağlantıları bulundu. Ciddi manada sempati duymadıysanız, yaptıklarını göre göre bile bile devam etmediyseniz endişelenmeyin

Büyük ihtimalle ya müebbet ya idam.Şimdiden Allah rahmet eylesin

Feto denilen adinin ve onun yandaşları onu mehdi olarak görüyor körü körüne bağlanmışlar.enes kanter ve hakan şükür bu vatan hainleri kınıyorum.Ne kadar iyi sporcu olursan ol ahlak vicdan şeref olmadığı sürece hiç birşey olamassın.Atatürk ne diyor ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim bunlar da hiç biri yok.

Bu vatan hainleri halkın tank altında ezilmesine vatandaşlarımızın üstüne kurşun sıkılmasına meclise bomba atılmasına cumhurbaşkanına suikast düzenlenmesine ve daha neler neler bunlara göz yumuyorlar işid gibi Allah için yaptıklarını zannediyorlar.Bu ve bunun gibi şeref yoksunları yeri Cehennemdir.

Ülkemizin malesef her yerine sızmışlar bu adiler bunları bu kadar sızdırılmamalıydı.Devletin her kademesinde varlar bunları çıkarmak ve kadro eksiklikleri v.s olucak bunlar kolay şeyler değil ohal sayesinde inş bu konuda daha hızlı ve verimli şekilde ilerleriz.

Allah vatanımızı, milletimizi korusun!

Son düzenleme:
arkdaşlar ben de bunların dershanelerine gittim ve üstelik 3 sene.ünv.yi de 3.sene sonunda kazandım 2 yıllık önlisans programı.ve tamamıyla kendi gayretim ve çabamla kazandım.hiç kimse ne bana bir soru ne soruların cvplarını vermedi başkaları için ise bişey diyemem.haram zıkkım olsun diyen arkadaşlar var bunu üstüme alınmıyorum soruları çalan cemaat torpiliyle bir yerlere gelmişse sözünüz onlara olsun ben de çok duyardım işte polis olacak olanlara vs sorular ve cvpalarını veriliyor diye ama ben hiç denk gelmedim ve onlardan bir allahın kulu bile bana bunla ilgili bir teklif getirmediler

maklube.jpg

fem deyince aklıma gelen

:)neydi ya bunun adı kündekar mı hündekar mı öle bişeydi sanırım:D

Son 1-2 yıldır ciddi manada evleri kurup yöneten kişilerde sıkıntı olur. Yoksa neredeyse herkes oraya uğramıştır. 5-6 yıl önce sırf dershanesine gidildi diye bir şey olmaz kesinlikle. Yoksa 1-2M insan demek bu.

Ben de gittim dersanelerine, üniversiteyi kazandıktan sonra bunlar rehberlik ayağına bize yurt ayarladılar güya, ama kendi yurtlarıymış, cömaatçilerin yurdu. Eee ilk kez başka bir şehire gidiyorsun okumaya. Nerde kalacaksın ne yapacaksın. Tabi bunlar da o zamanlar öcü değildi, hatta ciciydi. E kaldık bizde. Neyseki hazırlık sınıfını yarım dönemde muafiyet sınavını verdik yurtta yarım dönem kaldık. Dersanede etüt aralarında, yurtta da aynı şekilde herkes hurraa namaza giderdi. Ne oluyoruz falan olurdum. Tabi ki Allah kabul etsin de herkes sanki eğitim için değil de ibadet için orada bulunmaya sözleşmiş gibi olunca kendimi bi garip hissederdim.

Sonra ki dönem ise bir kaç arkadaş evde kalmayı teklif etti. Nedir nasıldır dediğimde, aynı usül sadece yurtta değil evde kalıcaz dediler. İyi madem dedim evlerine çıktım. Namı diğer nur evleri.

Ama iş öyle değilmiş, aynı usül değil. Haftada bir kaç gün karga *okunu yemeden bıcırık çocuklar gelirdi ders çalışmaya. Allah zihin açıklıgı versin de benim uykumdan ne istiyorsunuz? :p Ev abisi vardı, onların bağlı olduğu bölge abileri vardı. Hiç unutmam bir gün bölge abisi gelmiş beni odaya çekti, eve geç gelirdim, sigara içerdim vs hiç onlara benzemiyordum haliyle. Çocuklara ders anlatmayı desen zaten hak getire. Bölge abisi de bana fırça atıp hizaya getirecek aklı sıra, damarıma basmaya görsün ben ona postayı koydum hiçbir şey de diyemedi.

Gel zaman git zaman beni abi yapacaklardı en son. Abi olunca bir kaç tane küçük öğrenciniz oluyor ders anlatıyorsunuz. Tabi ders biraz da bahane, ufacık çocuklara dini bilgiler aşılıyorlardı. Din de şart ama bunun yapılış şekli bana uymadı. 14 sene evvel o abi olmayı kabul etseydim belki Allah korusun şimdi darbeci olmaya kadar varmıştım. Çünkü bir süre sonra benliğinizi kaybediyorsunuz, beyninizi dolduruyorlar. Kaçtım ben tabi. Tek başıma eve çıktım mis gibi.

Bu arada dersaneye gittiniz diye tabi ki birşey olmaz. Olsa bana olurdu, onu da pek sanmıyorum :D

maklube.jpg

fem deyince aklıma gelen

ama bak bu çok güzeldi işte :D O yıllardan aklımda kalan en iyi şey

Son düzenleme:
Ben bedava diye bir kaç hafta gitmiştim zamanında. O zamanlar hükümetin adı bile yoktu ortada (1997-1998) :D

ben de 6 ay kadar falan gittim, sonra abi evinden de dersaneden de kovuldum. bir şey olacağını sanmıyorum.

Şöyle yorumları okudumda istemsiz bir sevinme geldi kusura bakmayın. Yıllarca dershaneye gitmeyip, ünide ise özel yurtta kalıp bunun bir avantajını yaşıyacagım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri