Filmman Adsense Yontemi Testi

Yontem Basarili Oldumu ?

• Denedim Hesap Kapandi

Oy: 44 24,6%
  • Denedim Tikir Tikir Calisiyor

Oy: 11 6,1%
  • Denemedim Deniyecegim

Oy: 80 44,7%
  • Denemeyi Dusunmuyorum

Oy: 44 24,6%

• Kullanılan toplam oy
    179
  • Anket kapatılmış .

filmman

Yasaklanmış
Arkadaslar yontemi Deneyenler Denemeyenler Ankere katilsin
dkGNkr.png

Pm Den video Linki istemeyin donus yapmayacagim

Son düzenleme:
konu 1 idi 2 oldu

Spama düşen adsense ile denedim bakalım nolcek. :D

hocam boşuna açmışsınız 16-18 gibi açsaydınız mantıklıydı.13ünde yöntemi uygulamak yanlış zaten..

Neden yanlış hocam? Ödeme kesinleşince bu yöntemi yapmak önerilmişti. Neden yanlış olduğu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim çünkü ben dün bu yöntemi uyguladım aklımda soru işareti oluştu şimdi

Tamanes

Tekniği söyle denedim arkadaşlar kanalların hepsini sildim ve devre dışı bıraktım 21 de belli olacak bekli ceza ve gorucez

hocam bu yöntemi bizimle de paylaşabilir misiniz

fazla uzun sürmeyecek farkına varıcaklar dedi dersiniz herşeyi berbat etmede üstümüze yok tabi oda işe yarıyorsa.

Neden yanlış hocam? Ödeme kesinleşince bu yöntemi yapmak önerilmişti. Neden yanlış olduğu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim çünkü ben dün bu yöntemi uyguladım aklımda soru işareti oluştu şimdi
kesinleşmeden 1-2 gün sonra yapmanın bi anlamı yok çünkü 1 haftalık gelirine yazık olur.18 inde yapsak yeterli 21'ine kadar 3 gün kalıyor.Yöntemi paylaşan arkadaş da bu tarihlerde önermişti.Çoğu kişi o tarihi bekliyor zaten uygulamak için o yüzden erken anlamında " YANLIŞ " DEDİM :)

erişimi kes dedikten sonra kaç gün sonra erişim kesiliyor [MENTION=28522]filmman[/MENTION]

Geçen ay ilişkisi kesik 3 adsenseyle birlikte toplam 5 adsensem banlanmıştı. Ama onun öncesinde ban yaşamadım. (Eylülde bir adsenseyi saymazsak) Ve hatta kasım ayında spama düşen adsensede belki ilişiği kestiğim için ödememide aldım. Hatta o spama düşen adsense 3. ayında ve hala açık fakat spamdan çıkamadı.. Yöntem işe yarıyormu yaramıyormu ben bile muallakta kaldım :)

kesinleşmeden 1-2 gün sonra yapmanın bi anlamı yok çünkü 1 haftalık gelirine yazık olur.18 inde yapsak yeterli 21'ine kadar 3 gün kalıyor.Yöntemi paylaşan arkadaş da bu tarihlerde önermişti.Çoğu kişi o tarihi bekliyor zaten uygulamak için o yüzden erken anlamında " YANLIŞ " DEDİM :)

Adsenseye kanal bağlı değildi zaten hocam bu durumda sorunda olmaz sanırım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için şimdi durumu anladım.

Daha ödemelere kaç gün var, anlamsız şimdiden açmak.
Ödemelerde ancak anlaşılır.

erişimi kes dedikten sonra falan denmiş hala anlamadınız mı ne olduğunu arkadaşlar :) kurcalayın adsense i.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri