Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Spama düşen adsense ile denedim bakalım nolcek.![]()
hocam boşuna açmışsınız 16-18 gibi açsaydınız mantıklıydı.13ünde yöntemi uygulamak yanlış zaten..
kesinleşmeden 1-2 gün sonra yapmanın bi anlamı yok çünkü 1 haftalık gelirine yazık olur.18 inde yapsak yeterli 21'ine kadar 3 gün kalıyor.Yöntemi paylaşan arkadaş da bu tarihlerde önermişti.Çoğu kişi o tarihi bekliyor zaten uygulamak için o yüzden erken anlamında " YANLIŞ " DEDİMNeden yanlış hocam? Ödeme kesinleşince bu yöntemi yapmak önerilmişti. Neden yanlış olduğu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim çünkü ben dün bu yöntemi uyguladım aklımda soru işareti oluştu şimdi
erişimi kes dedikten sonra kaç gün sonra erişim kesiliyor [MENTION=28522]filmman[/MENTION]
kesinleşmeden 1-2 gün sonra yapmanın bi anlamı yok çünkü 1 haftalık gelirine yazık olur.18 inde yapsak yeterli 21'ine kadar 3 gün kalıyor.Yöntemi paylaşan arkadaş da bu tarihlerde önermişti.Çoğu kişi o tarihi bekliyor zaten uygulamak için o yüzden erken anlamında " YANLIŞ " DEDİM![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.